AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Tanssilavat Tampereen alueella

Tanssilavat Tampereen alueella

7 Vastausta 10 390 Lukukertaa
Onko Tampereella tanssilavoja? Missä on lähimmät autottomalle? Missä mahtuu parhaiten tanssimaan vaikka porukkaa onkin? Tai missä Tampereella humppatanssitaan muualla?
Vastauksia kaipaan, sillä pitäisi kesällä Äiti ja Anoppi viedä pyörähtelemään.

Linkkejä

Tietoa on mm. täällä http://tanssi.net/fi/p/maakunnat.html#pirkanmaa
Tampereella taitaa olla vain Tapiola, joka toisin ei ole auki kesäisin.

Rytmiliikuntajuottoloita voi selailla täältä http://www.huviopas.net/tampere/viihde_1.php

Tutkittu on...

... ja todettu tarjonta aika heikoksi! Ajattelinkin alunperin että jos täältä sais sisäpiirin tietoa! Mutta kiitos kuitenkin.

ennen ollut

ainakin Viikinsaaressa.

Tanssilavoja

Lähin oikea tanssilava on Kangasalla, eli Tampereelta n. 20? km itään. Kaupungissa ei oikein kunnon tanssipaikkoja ole. Tarkista ajo-ohje tanssinetistä. Siellä on lauantaisin tansseja, iso lava ja naisenemmistö. Vieressä on leirintäalue. Tosin jos on suosittu esiintyjä, niin kyllä sekin lava täyttyy taitavista pyörähtelijöistä.. mutta yleensä mahtuu kivasti hiukka kuvioitakin harjottelemaan.. sinne on maksullinen linja-autokuljetus Tampereen keskustorilta 19:35, paluu 1:15. Mahtoiko kuljetus maksaa jotain vähän päälle kympin? Tansseihin maksaa n. 12 euroa. Tampereen lähikuntien tansseista on mainokset aina perjantain Aamulehdessä.
Kesäisin tansseja on myös Pyhäjärvellä Viikinsaaressa, jonne laiva kulkee oliko se nyt tunnin välein. Siellä tosin on enemmän eläkeläispariskuntia.

Tanssilavoista

Pirkkalassa on Haikan lava joka aukeaa kesäkuun alussa, 4.6. Paikka on suhteellisen pieni mutta idyllinen ja järven rannassa ja tanssit järjestetään sunnuntai-iltaisin. Kisaranta on Tampereen kesälavoista varmasti suosituin ja sinne on myös bussikuljetus muistaakseni keskustorilta tai linja-autoasemalta.
Jos ja mikäli on autoa käytössä niin paikkavalikoima laajenee huomattavasti pirkanmaan alueella ja Tanssi.netissä on hyvä kattava valikoima maakunnittain tanssipaikoista.
Tanssiravintoloita ei Tampereella montaa ole, Komeetta, Tanssitalo (iäkkäämpi ikäjakauma), Hämeensilta sekä Seurahuone. Talvikaudella sunnuntaisin on Nokialla myös tanssit Nokian Kerholassa jotka ovat olleet tanssivan porukan suosiossa.
Nämä nyt tuli ensimmäisenä mieleen.

Tanssilava asiaa

Moro
Haikan lava Pirkkalan Haikassa, tanssia sunnuntaisin.Ei varsinaista lavalle kulj. linja-autolla, mutta Paunun linjurilla Haikan pysäkille. Loppu (n. 0.8 km.jalan.

Seuraava Nurmenlava Lempäälän Nurmella.Ei tiedossa kuljetuksista.

Seuraava Hämyslava Nokian Tottijärvellä. Ainakin viime kesänä til.ajo Vanhankirkon edestä. Yöllä takaisin. Piiitkä linjurireitti kiersi paljon kyliä ennen tanssilavaa.Yleensä kulj. tiedot tanssi-ilmoituksissa perjantain lehdessä.

Ei tullu miäleen enempiä, mutta ei ku tansiin.

tanssilavat tampereella

viestejä antaneilla unohtui ainakin Rönnin lava Eräjärvellä aika lähellä tamperetta,sekä kyröskosken suurlava,en tiedä onko kuljetuksia.
 /   /  /  / Tanssilavat Tampereen alueella

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta