AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / karviaspensas tukehtuu juolavehnään

karviaspensas tukehtuu juolavehnään

9 Vastausta 1 576 Lukukertaa
Mitä voisi tehdä n.20v vanhoille karviasipensaille,kun juolavehnää kasvaa puskan sisällä ja ympärillä...eikä sitä ainakaan juurineen saa pois. Marjojakin tulee aika runsaasti.

Kuoriketta ja

Hanki nyt hetimiten (ennen kuin lehdet puhkeavat) kunnon satsi kuoriketta ja kippaa se sinne karviaispuskan keskelle ja juurelle ja ympärille, semmoinen reipas 10 cm:n paksuinen kerros ainakin. Ei tule juolavehnä ihan heti läpi. Ja sitten myöhemmin keväällä tai kesällä, jos ilmaantuu jotakin paksusta peitosta huolimatta, niin round-uppia niskaan, täsmähoitona.

Simatsiini

Simatsiini on maavaikutteinen rikkaruohon torjunta-aine, joka vaikuttaa monen vuoden ajan. Sopii hyvin marjapensaille. Levitä kastelukannulla ohjeen mukainen seos märkään maahan, kun pensaan lehdet eivät ole vielä auenneet. Ei saa peittää muovikatteella. Älä käytä Rounduppia, koska se tappaa myös koko pensaan.

Simatsiini auttaa

Joo, minustakin Simatsiini on hyvä aine. Kannattaa kokeilla!

Simatsiiniä ei ole enää myynnissä

Simatsiinin valmistus loppui kolme vuotta sitten EU:n vaatimuksesta.Jos joku tietää missä olisi vanhaa varastoa niin kertokoon.

vikrootin torjunta

Roundup valmiste tehoaa juolavehnäänkin

karviainen

yks´neuvo on kaiva ylös paakkuinen ja putsaa ruohot pois ja istuta uudelleen nii minä tein .mahdollisemman isona paakkuna .pari riuskaa miestä talikoiden varteen. ja jos laitat kuoriketta laita alle vaikka hesarista alusta ei tule heti uudet ruohot esille. myös kompostia voit laitta lehtien päälle,tulee lannoitus hoidettua samalla.

hyvä neuvo

...KIITOS näin teenkin...vihaan itsekin myrkkyjä.

edellen

käytä syötävissä marjapensaissa mahdollisiman vähän myrkkyjä ,kyllähän ne on helppo käyttää,mutta myrkky on aina myrkkyä

sanomalehtiä

Levitä vielä kuorikkeen alle sanomalehtiä, niin varmemmin pysyvät rikkaruohot sen alla. Varsinkin juolavehnä on tosi sitkeä tunkemaan läpi paksustakin katteesta.
 /   /  /  / karviaspensas tukehtuu juolavehnään

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta