AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Iskuvinkit

Iskuvinkit

8 Vastausta 3 108 Lukukertaa
Näin kevään korvalla ja vapun tienoilla deittipalstat täyttyvät seuraa kaipailevista kauniimman sukupuolen edustajista. Ensitreffien onnistuminen takaa mukavan kesän, joten on paikallaan luoda katsaus siihen, miten menetellä.

1. Treffeille ei kannata turhaan pukeutua tai laittautua. Jos et ole ehtinyt ajaa partaa tai käydä suihkussa, no hätä! Suihkaisu dödöä peittää pahimmat, ja pieni hikisyys on vain miehistä. Vaatteiksi käyvät aivan hyvin vanhat farkut ja töissä rispaantunut teeppari. Rumat ne vaatteilla koreilee.

2. Kun tapaat tytön, älä turhaan kättele - halauksesta tai poskisuudelmista puhumattakaan! Kerkeät kyllä myöhemmin lääppimään. Pidä kädet vaikka taskussa, ellet sitten tupakoi. Tupakka on käsille hyvää tekemistä.

3. Mikäli mielitte kahville, anna tytön maksaa omansa. Nykyään ollaan tasa-arvoisia, miksei sitten alusta asti!

4. Puhu paljon ja pidä keskustelua yllä. Ei haittaa, vaikka puhuisit kumppanisi päälle, on vain positiivisa, että sinulla on paljon asiaa.

5. Puhuessa mietit tietysti, miltä hän näyttää ilman vaatteita. Tarkkaile vatsan seutua, tunkeeko makkaraa vyötäisiltä, vaiko mitä. Katsele rohkeasti hänen rintojaan, kun puhutte, se on hyvin imartelevaa.

6. Kahvin jälkeen lähdette ehkä sinun autollasi eteenpäin. Jos treffit eivät vielä ole ohi, anna hänen ehdottaa mitä tekisitte seuraavaksi, ja tyrmää sitten kaikki alkuunsa. Sen sijaan voisit hyvinkin viedä hänet kotiinsa ja tulla vielä kupilliselle kahvia.

7. Kun kahvit porisevat, on aika siirtyä miehisiin eleisiin. Istu korostaen miehisiä aarteitasi. Kouraise vaivihkaa jalkoväliä välillä tai ainakin reisiä, se on miehekästä ja tekee tyttöön vaikutuksen.

8. Kun kahvit on juotu, ehdota, että hän tulisi viereesi istumaan (ellei jo istu). Anna katseen viipyä kumppanin kaulalla ja rinnoilla, nuolaise merkitsevästi huuliasi ja kerro, että nyt olisi pusun aika.

9. Jos tyttösi on fiksu, hän suostuu suutelemaan ja ehkä vähän enemmänkin. Ellei näin tapahdu, näytä avoimen pettyneeltä. Aikuisiahan tässä ollaan ja treffeillä!

10. Lähtiessä voit sanoa, että soittelet. Älä kuitenkaan erehdy antamaan omaa numeroasi (hätätapauksissa selitä, että puhelimesi on työnantajan ja sitä käyttää useampi henkilö).

En voi muuta

kuin että ET OO TOSISSAS! =D

Seurailija

Niin kyllä tuo neuvo vaikutti melko järkevältä ja voi toimiakin käytännössä hyvin.

kyllä

kyllä vain, näinhän se menee!

hahhhaaaaaahaaaaaa

Auts, nyt sain hyvät naurut ;o))))))))))))

Käänteinen ajattelu! :D

Todella hyvin tehty top 10 lista siitä miten ei pidä käyttäytyä. Sai oikein kivat naurut tuosta. Heh! heh! :D
Voisit varmaan kokeilla miten käy, kuinka moni jättää 5 min päästä tai kuinka moni nauraa ;D

Yks vinkki lisää.:D

Keskittykääs pojat nyt tarkasti.;)

11. Kun olet sanonut, että Sinä soittelet, niin muista todellakin pitää lupauksesi. Tämä on todella tärkeää ja kriittinen vaihe suhteenne menestyksellisessä kehittymisessä! Hyvä määrä soittoja on ehkä sellainen 10+ n soittoa päivässä, HETI treffejänne seuraavana päivänä. Jos tyttö kertoo Sinulle, että ei valitettavasti kylläkään ehtisi tavata Sinua, niin protestoi siten, että tyttö sen varmasti huomaa! Tyttöhän on jo tässä vaiheessa kuitenkin ihan pähkinöinä edessäsi ja täydellisesti laonnut karismastasi. Hyvä keino on sanoa tytölle esimerkiksi, että: "Mehän sovittiin tää homma!? Mitä sä nyt rupeet vittuileen ja muutteleen suunnitelmia?" tai että: " Mä tapan itseni, jollet suostu tapaamaan mua tänään.".

Vyörytystaktiikka on isojen poikien tekniikka. Mammarit ovat erikseen! Sinä mies: ajattele siis naisasioissa olevasi kuin suuri panssarivaunu, joka menee eteenpäin, eikä meinaa! Nopeuden laki pätee ihmissuhteissa parhaiten ja yhteydenotoissa viivyttelevälle käteen jää vain luu.

Lisäksi, tärkeää on muistaa myös rehellisyys. Jos olet hiljattain kärsinyt esimerkiksi vapausrangaistuksen vankilassa, Sinulla on fetissi kumipukuihin tai tarvitset juuri nyt kipeästi takaajaa vekselillesi: kerro näistä asioista naiselle! Myös viskipullon nauttiminen ennen tytölle soittamista pelittää hyvin.

Iskijämiehet on eri miehiä.;) Katso itseäsi ja muista viidakon sankareita: Sinä olet sellainen.

Juu

Vaikka viestisi olikin selkeästi kieli poskessa tehty niin sen verran on sanottava, että jos tyttö on kiinnostunut niin saa mies olla todella moukka että onnistuu sössimään tilanteen.

Sen sijaan, jos tyttö ei ole kiinnostunut niin aivan sama miten hieno ja kohtelias ja sivistynyt herrasmies olet. Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta.

Hieman toista mieltä

tästä kohdasta: Katsele rohkeasti hänen rintojaan, kun puhutte, se on hyvin imartelevaa.

Kyllä se mies jäisi seisomaan ja vetämään sitä hemmetin röökiä jos alkaisi tuijottelemaan rintojani!! Sitä paitsi on epäkohteliasta vetää tupakkaa jutellessa toisen kanssa, varsinkin jos se vastapuoli ei polta, yök!
 /   /  / Iskuvinkit

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
36 v. Uusimaa
25 v. Uusimaa
29 v. V-Suomi
43 v. Pirkanmaa
50 v. P-Pohjanmaa
48 v. K-Häme

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta