AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Ajoneuvonosturi

8 Vastausta 2 213 Lukukertaa
Onko niin ettei C-kortilla saa ajaa ajoneuvonosturia ? onko mitään painorajoja ?

Graana

Kyllä maantiellä voit ajella, mutta nostaa et saa.

Saat pärryytellä

Saat ajaa iha millä kortilla lystäät alle 15tn nostinta sitä isompii tarvitaa jonkunmoinen kortti , jonka saa hankittuu forssasta

autonosturi

Mobiilinostureita saat ajaa T-kortilla. Ovat rekisteröityjä työkoneeksi.
Kurottajia voit ajaa vaikka traktorikortilla.. Ajoneuvonosturi kulkee maantiellä c kortilla. Nostotyössä tarviit ajoneuvonosturinkuljettajan tutkinnon..
Ja on hieman kinkkisempää hommaa maantiellä ku rekan ohjastaminen. Painoo pirusti enemmän. Trafin erikoisluvalla ajettava kun akselimassat on suuret. Ajo-ominaisuudetkin on pikkasen huonommat kuin rekalla.
Kohta pääsee taas valloileen "Suomi24 legenda"

Jos nosturi nostaa yli X metrin korkeuteen tai/ja yli X kiloa tarvitaan nosturi ja/tai työturvakortti (määrät vaihtelee kertojan mukaan)
Maalaispoika saapuu kaupunkiin , (Helsinki) , ainut oikea Suomessa, elvistelee aikansa isossa työkoneessa,kunnes huomaa > omistajat mulukkuja tai mulukku-jusseja,palkka pieni,työajat surkeat,hirmuinen stressi,ÄLKÄÄ ALKAKO,itselläni meni noin 20v ennenkuin tajusin,mutta tajusin.Moni ajoneuvonosturinkuljettaja on juonut kortit pois häiritsemästä,moni,moni on juonut itsensä hengiltä stressin takia,moni.
Saa ajaa c kortilla, eräässä näistä skandinavian johtavista ei tarvita edes nosturikorttia, suhteet kunnossa niin se riittää.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta