AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / yhteiset polttarit mökillä ja ohjelma

yhteiset polttarit mökillä ja ohjelma

5 Vastausta 5 450 Lukukertaa
järjestän kesällä yhteiset polttarit sulhaselle ja morsiammelle mökillä, ja tarvisin ideoita ohjelmaan... Jotain pieniä kilpailuja ottaen huomioon mökkiolosuhteet... Mölkkyä, tikanheittoa.. ja mitä...?!? Ideoita?

ideoita

järjestäkää "rastirata" mökin ympäristöön, jotka mittaavat avioliitossa selviytymisen taitoja. Jollakin rastilla voisi olla myös vihkimiseen/häiden järjestämiseen liittyvä kysymys ja toisella rastilla jostakin romanttisesta musiikkikappaleesta napattu säkeenpätkä. Sitten tähän liittyvä monivalintakysymys, miten säkeistö jatkuu. Joku tämäntyyppinen kisailu morsiamen ja sulhasen välillä voisi olla hauska. Sitten myöskin polttariporukoiden kokoama "avioliiton selviytymispakkaus" voisi olla kiva. Jokainen polttariporukan vieras antaisi yhden esineen selviytymispakettiin ja kertoisi miksi kyseinen esine on juuri hänen mielestään tärkeä avioliitossa. Esim. 1 tulitikku kuvaisi lämpöä/roihuavaa rakkautta avioliitossa, laastari anteeksiantoa (sydänkuviolla varustettuna ;) kuminauha joustavuutta jne. Vieraat voisivat myös kirjoittaa pakettiin aforismeja ja elämänohjeita yhteiselle taipaleelle. Illan päätteeksi tämä paketti sitten luovutettaisiin muistoksi morsiusparille. Siinäpä oli nyt ainakin pari ideaa polttareihin.

kiitos

Siinä olikin jo muutamia ideoita, selviytymispaketti kuulosti huippuidealta! Vieläköhän joltakin löytyisi lisää ideoita?

Metsägolfia

Mökkiympäristössä on helppo tehdä metsägolfrata. Siis vaikka tennispallo pelipalloksi ja ihan mikä tahansa karahka mailaksi, reikä ihan mihin sattuu ja golfaamaan.

Ei helvetti että on typeriä ideoita

Ei helvetti. En haluaisi osallistua näihin polttareihin. JOs polttarit kuulustaa näin kuivilta niin kuinka tylsät häät on tiedossa. Joku häihin osallistunut voisi infota, että kuinka tylsää oli.... Yhteispolttarit, ajatuskin etoo.

yhteiset polttarit

Hanki vesipyssyjä ja olkaa ihan perinteistä vesisotaa.... lainaa näitä vaikka naapurin muksuilta tai ilmoita jokaiselle polttarivieraalle että osta oman pyssyn (ei ole kalliita) ja tietty te hankitten sitten kimpassa tulevalle pariskunnallekin omat.... ja varmasti on hauskaa
 /   /  /  / yhteiset polttarit mökillä ja ohjelma

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
35 v. Uusimaa
33 v. Pirkanmaa
40 v. Pirkanmaa
44 v. E-Karjala
39 v. Uusimaa
45 v. E-Pohjanmaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta