AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Keskuspölynimuri, mikä valita?

Keskuspölynimuri, mikä valita?

12 Vastausta 15 613 Lukukertaa
Mikäs remontoitavaan huusholliin keskuspölynimuriksi???
Näitähän on Puzer, Allaway ja Beam sekä tuo yksi suomenimurikeskuksen imurit.
Millaista hintaa, entä laatua?
Onko kokemusta, erityisesti viimeisenä mainitusta (on isompi säiliö, ei tartte koko ajan olla tyhjentämässä)

Samaa

kaikki tyynni. Ota se, minkä saat halvimmalla.

Köyhän ei kannata ostaa halpaa

Ainoo merkki mihin saa sitten vielä vuosienkin päästä tarvikkeita.....

rikkaalle

jos on rahaa laittaa suodattimiin.
itse valitsisin halvimmilla huoltokustannuksilla puhdistuvat suodattimet joita on joillain valmistajilla

ei vastaavaa hyötyä

keskuspölynimurista ei ole mitään hyötyä raahattavaan malliin verrattuna. no ehkä se että jos on useampi kerros niin ei tarvitse raahata rappusia. Osta 200-300 euron elektrolux, siemens, miele niin saat yhtähyvän siivous jäljen kuin keskuspimirilla.

Eri mieltä

Molemmat on koettu. Keskuspöläri puhdistaa huoneilmaa ihan kiistattomasti ja toimii myös ilmanvaihtajana. Tavallinen (oli sitten millaiset suodattimet hyvänsä) puhaltaa saman ilman yhä pienempinä ja paremmin keuhkoihin tunkeutuvana takaisin huoneilmaan. Lisäksi meteli ei ole yhtä kova ja imuri kestää kun ei moottoria tarvi raahata perässään.
Kaks kerrosta on meillä, joten senkin puolesta.

Kyllä keskusimuri on aivan ehdoton, meillä on nykyään erittäin siistiä vaikka imuroidaan vaan ker...

Kyllä keskusimuri on aivan ehdoton, meillä on nykyään erittäin siistiä vaikka imuroidaan vaan kerran viikossa. AllaWay:hin saat varaosia ja lisä putken osia K-raudaastakin aivan hyllystä vaan mukaan.

Putzer on susi

Ostettiin Putzer - kuukausi ja moottori paloi. Myyjän kommentti "joo, kyllä niitä on menny". Kone irti ja korjaamoon, meni takuuseen parin tiukan puhelun jälkeen. Kolmen kuukauden jälkeen taas kone seis: oli mennyt joku piirikortti pimeeksi. Valmistaja uhkasi laskuttaa uudesta, kuulemma virtapiikki rikkonut. Uhattiin kuluttajaneuvojalla, Putzeri lähetti "armosta" uuden. Taas kone irti ja korjaamoon korttia vaihtamaan. Korjaajan kommentti: alunperin viallinen kortti eikä mikään virtapiikki. Pikkasen pimeetä touhua Putzerilla!

Puzer

meillä! Todella mainio peli. Erityisesti tykkään kun siinä on erillinen pussi roskille ja vaihtaminen helppoa! Pussi meillä joudutaan vaihtamaan n kerran vuodessa (neliöitä 173 ja imuroin kaksi kertaa viikossa)

Haimme oman Hobby Hallista

Lisäsimme taloon n. vuosi sitten keskuspölynimurin ja keskeinen juttu oli koko - piti sopia kodinhoitohuoneen kaappiin. Vertailin aika lailla esitteiden valossa eri merkkejä ja lopulta päädyin Nilfisk-tehtaalta tulevaan siniseen imijään. HobbyHall niitä ainakin myy ja hinta oli muistaakseni n. 450€ ja putkisto n. 170e. hyvin on vuoden pelannut, putkiston asentamisessa vain oli vähän jobia, miltei päivän työ, tosin näppärä asentaja tekis varmaan nopeamminkin.
Hommasin nyt pölypussejakin, hintaa viidelle pussille tuli jotain 30€ ja yks pussi kestää liki vuoden. Ja mikä parasta keskarissa on pyörät alla. Sen saa aika näppärästi mukaan vaikka ulos autoimuriksi tai jos ehdoin tahdoin haluaa vedellä perässää...

Mikä imuri valita

Tietojeni mukaan Royal Eco GIS on teholtaaan
ylivoimainen, helppokäyttöinen (automaattinen
suodattimien putsaus) ja iso pölysäiliö 45 l.
Itse ainakin päädyin ko ratkaisuun, vaikka
se ei ehkä olekaan hankintahetkellä halvin
vaihtoehto. Kyseessä on kuitenkin pitkä
investointi.

Electrolux toimii

Meille tuli hankittua Electroluxin keskuspölynimuri ja yllätyksenä oli sen hiljaisuus. Meinattiin ensin laittaa se viileään varastoon, mutta laitettiinkin siivouskaappiin. Vertailukohtana ääneen oli 80-luvun Allaway.

Jossain TM:ssä tai sen rakennusmaailmassa oli noista vertailua.

Royal eco

Royal eco, itselläni käytössä n 2v. ainut miinus heppoinen käyttökytkin koneen kyljessä jonka jouduin vaihtamaan uuteen, muuten varma valinta.
 /   /  /  / Keskuspölynimuri, mikä valita?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta