AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Onko MC Cannonball

Onko MC Cannonball

41 Vastausta 65 673 Lukukertaa
Ja miten vanha ko kerho on?

Turun toreilla

Sitä ennen perustettu Mc Cannon. tämä on semmonen järjestö että toinen on semmonen kanuuna ja toinen kerho tämmönen kuula.

Vastaa asiallisesti tai

Olisi oikeasti mielenkiintoista tietää ko kerhosta ja sen historiasta.
Joskus olen nähnyt ohi kulkevan ko motoristin ja pyörät ovat kyllä todella persoonnallisia, huomattavasti persoonnallisempia kuin kaupasta ostetut uudet HD pyörät.
Vaikuttaa siltä, että moni yrittää matkia näitä motoristeja ja luulevat sen järjestyvän rahalla.
(ei onnistu)

Voi hyvä tavaton

tuntuu lisääntyneen hälyttävästi.
Otsikko viesti kysyi tietoja MC Cannonballin toiminnasta ja historiasta, EI Muista!

Cannonball mc 15 vuotta

CMC perustettu 15 vuotta sitten Helsingissä. Chaptereitä tällä hetkellä Turussa ja Lohjalla.

CMC 15 vuotta

...Kovollassa ja Lahdessakin toimivat aikaisemmin.

eiks

oo enää cmc chapteria?

Onhan niitä

... Helsingin lisäksi Lohja ja Turku.

Eka paja Jaakonkadulla

Ensimmäinen paja perustamisen aikaan oli ihan ydinkeskustassa Jaakonkadulla. Nyt Itäisessä kantakaupungissa

eka paja

torkkelinmäellä

Kiristäjiä vielä?

Siis täh?!?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200802147247212_uu.shtml

Vastaliike tollasia kotimaan terroristejä vastaan - veresteleen ampumaharrastusta vaan kaikki...

Oikeesti!!!

Ketä nää pellet luulee oikeesti olevansa??? On ne kyllä niin tavattoman kovia tyyppejä kun kiusaavat rehellisiä harrastajia. Miksi ihmeessä tommosia "kerhoja" ei kielletä? Eikö me suomalaiset saada nyt muutamaa lapsellista prätkä-hiirtä aisoihin? Muutenki se asenne millä noi tyypit on liikenteessä viittaa siihen että pienenä heitä on kiusattu ja muutenki on pojat tainnu jäädä liian vähälle huomiolle. Sitten ne kuvittelee että kun on pari kertaa käyty puntilla ja omistaa liivit missä on tunnus selässä niin kaikki pelkää. Avo-kämmenellä pitäis leipoa tommosten kavereiden poskia ja pyörittä pitkin rapakkoa niin kauan että itku tulis.

Helsingissä

Leipo lättyyn yhtä Cannonia. Hitto ku naurattaa vieläkin.

JunttiJengi

Meni arvostus näihin CMC jätkiin ihan täysin, täysin pohjasakkaa ovat!, Bandidos ei ikinä tekis tällästä , Viva Red and Gold!

Pelkää

Kyllä voisi sullakin olla pupu pöksyssä kun olisit riidoissa jonkun liivin alla elevän kanssa ;) netissä on hyvä uhota!

Ei ole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pupu pöksyssä ekä missään muuallakaan.SILTI OLEN rogues galleryn KANSSA RIIDOISSA AINA JA IKUISESTI EIKÄ PELOTA YHTÄÄN IHAN PELLEJÄ KAIKKI.

Mitä tekee Ismo?

Suomen lipun ja Suomen vaakunan käyttö tavaramerkissä
Suomen lipun tai Suomen vaakunan käyttämistä tavaramerkissä koskevaa lupaa haetaan sisäasiainministeriöltä.

Asiaa ratkaistessaan ministeriö harkitsee, onko hakija esittänyt sellaisia perusteluja, jotka puoltavat valtion tunnuskuvan käyttöä yksityisessä tavaramerkissä. Merkin tulee lisäksi täyttää sekä heraldiset että hyvän tavan vaatimukset. Sisäasiainministeriö pyytää asiasta yleensä kansallisarkiston (heraldisen lautakunnan) lausunnon.

Tavaramerkin rekisteröintiä haetaan patentti- ja rekisterihallituksesta.

Tavaramerkkiä ei saa rekisteröidä, jos siihen ilman asianomaista lupaa on otettu valtion vaakuna, lippu tai muu tunnuskuva, rekisteröitävän merkin käyttökohteena olevia tai niiden kaltaisia tavaroita koskeva virallinen tarkastus- tai takuumerkki taikka tarkastus- tai takuuleima, suomalainen kunnallisvaakuna taikka kansainvälisen, valtioiden keskeisen järjestön lippu, vaakuna tai muu tunnuskuva, nimitys tai nimen lyhennys taikka myös kuvio, nimitys tai nimen lyhennys, jos se on sanotunlaiseen tunnuskuvaan, merkkiin, leimaan, nimitykseen tai nimen lyhennykseen sekoitettavissa (tavaramerkkilain 14 §:n 1 momentin 3. kohta).

Mitä edellä on sanottu Suomen lipun ja Suomen vaakunan käytöstä tavaramerkissä, koskee myös yhteismerkin ja mallin rekisteröimistä.

Lisätietoja lipun ja vaakunan käytöstä tavaramerkissä antaa hallitusneuvos Ismo Atosuo.

Suomen lipun käyttäminen jengitunnuksen yhteydessä on todella mautonta ja se että liiveihin on liitetty kolmikielekkeinen valtiolippu (sotalippu) on suuri häpäisy veteraaneja kohtaan.

Kolmikielekkeistä valtiolippua käyttää puolustusvoimat. Tasavallan presidentin kielekkeisessä valtiolipussa on tangonpuoleisessa yläkentässä sini-keltainen vapaudenristi.

Lippu pois pellepojilta.

vellihousut

cmc pojista monihan on ulkomaalainen..
mitä ne tulee tänne suomeen pullisteleen..
yksi päivä näin kun yksi kaveri pisti maahan 2 cmc poikaa sen jälkeen niitä tuli 10 lisää eikä ne sittenkään pärjänneet aika vellihousuja kaikki jos pitää olla 10 yhtä vastaan..

turpaan

mä pistin ne kaiki ojennukseen.......
olin 11.sta

1%

Olist nyt ensin selvittänyt mitä tarkoittaa 1% ennenkuin kirjoittelet! Olet 99%.

Vai ei tekis???

Kyllä ne kuule on ihan samanlaisia rikollisia kaikki!Seuroihin ei pääse ilman rahaa,huumeita tai vastaavaa.En ymmärrä miten suomi sallii noiden idioottien jatkaa toimintaansa?Pojilta mopot ja liivit pois, ja häkkiä perään.Ja se mitä tulee persoonallisiin pyöriin, kuten joku edellä mainitsi, suurin osa pyöristä on rakennettu juuri rahalla, ja ulkopuolisten käsillä.Tiedän mistän puhun, ei siitä sen enempää...
etkä muuten tasan tiiä mistä puhut

hmmmm

ihan kun muistaisin että cannonballs oli hells angelsin osaa jossaki vaihessa ja itsenäistyi... aika kova juttu irrota
"Kuulat" vissiin oli lähellä liittyä enkeleihin tjtn mut sit ei jaksanu ottaa ohjeita keltään enkä muista tekikö enkelit eli entinen Overkill MC jonku ilkeen tempun niille.. Mut Kuulat meinas tuoda jossai vaihees Outlaws MC:n Suomeen sillain et olis joittenki ruotsalaisten ja norjalaisten kerhojen kanssa yhessä hakenu outlaws jäsenyyttä mut ruotsalaiset epäili et Cannonball on niin kova kerho et voi käydä niin et outlaws hyväksyy vaan Cannonit ja ite jää ruotsalaiset rannalle ruikuttaa ni teki sit oharit Suomalaisille ja haki yksinään jäsenyyttä... Näillä kerhoilla on mielenkiintonen historia ja niitä osaa arvostaa kun tutustuu enemmän historiaan ja mitä nyt tietoa on saatavilla. Iltalehdet ei kirjota tietoa vaan myyntijuttuja :) Aito historia on rock. Mikäli lukemani on aitoa historiaa :) En tarkota et liputan murhien ja muiden rikosten puolesta mut mitäpä ne rikokset mulle kuuluu. Ei ne sua tuu tappaa jos niille mitää oo tehny. Ainakaa mua oo kukaa koskaa yrittäny tappaa... Keskenään ne kerhot kinastelee ja ne ketkä kamaa myy nii myy sitä narkkareille. Ei sun tarvii käyttää jos oot vastaan.

Tiedustelija

Hei!
Tietääkö kukaan toimiiko ym. moottoripyäräjengi Oulussa ja lähtevätkö he jonkun pyynnöstä pieksämään jonkun henkilön, ja miten mainittuun jengiin pääsee sisälle.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Aloitus vuodelta 2006... Ketä kiinnostaa?!
CANNONBALL miähet on IIIIHHAAANII,komei,fiksui,vahvoi,villei ja niin haluttui ettei naisten pöksyt taho pysyy jalas.muut tavis miehet vaan kateellisii.nähty on.
Turku: lätkälutkien ja prätkälutkien luvattu kaupunki.
Joo meidän miehet on ihanii :)
Kyllä näin on :)
Mitäs wt-tytöt tatskoissaan täällä huutelee?
Mä taas tahtoisin tavata jonkun tosi ihanan sinkkumiehen...missä baarissa nää tyypit yleensä istuu?
yellow rosessa...lol
Haha..vitsikästä!
Tuli mieleen tapaus parin vuoden takaa jossa oma pyöräni varastettiin, löytyi kuitenkin parin kuukauden päästä ja kun soitin poliisille niin ne vaan tokas että ota omasi takaisin. Niinpä minä sitten keskellä kaupunkia ja kirkasta päivää jouduin murtamaan omasta pyörästäni jonkun idiootin lukon. Sain omani takaisin mutta olisin edes toivonut että poliisi olisi tullut murtamaan lukon. Turha kai niille on soitella noista pyöräasioista.
Ja....? Oletko jonkun mikkijnegin jäsen? Ensin ollaan niin vxitun outlaw ja sitten sitetaan poliisille kun on hätä. Jos halutaan olla yhteiskunnan ulkopuolella, sitten kanssa pysytään siellä eikä noukita rusinoita pullasta.
Tähän ketjuun ole kirjoittanut yksikään cannonball
Paskasakkia ne on... Kaverit tekee töitä rakennuksilla siniset kypärät päässä ja ottaa nuorilta mestareilta käskyjä vastaan, korjailee autoja paikallisissa huoltoliikkeissä ja myy prätkiä toisten leivissä, mutta vapaa-ajalla ollaan niin pappaa, kun takana seisoo neljä saman pellekerhon jäsentä aseet vyön alla. Nekin aseet ostettu venäläisiltä diilereiltä, ja niitä ryssän mafian jätkiä kannattaa vähän pelätäkkin. CMC:n kamat, aseet ja kaikki laiton tulee Venäjältä ja ne kaverit asustelee ihan tavallisina pulliaisina Varissuolla.

Coronassa paskapallerot iltaansa viettää, että sinne vaan yläfemmoja heittelemään. Yksinään ne ei uskalla kissaa sanoa, mutta pitäkää pää ylhäällä jos samassa pöydässä istuu viisi jäsentä.

Ja ei, ei tänne ole yksikään jäsen vastaillut. Säännöissä lukee, että kerhon asioista ei puhuta, heh-eh.
okei kesä tulos ja ajoa vaan ,, kun käskykäy ,,näyttävästi ,,mut muistakaa liikenne säännöt ,,ympyräs ei sovi sätätä ,,
Porukka on päättänyt vaihtaa nimekseen "MC Torakat". Kuvastaa parhaiten niiden henkistä tasoa.
UB, eli United Brotherhood on myös kerho.
 /   /  /  / Onko MC Cannonball

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta