AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / ORIMATTILA..

ORIMATTILA..

9 Vastausta 1 895 Lukukertaa
ON NIIN TÄYNNÄ PELLEJÄ!!!KAIKKI KOVAT TYYPIT TULEE NASTOLASTA JA ORIMATTILA SAA SELKÄÄ!!!HEH HEH!NIIN SE ON AINA OLLU!!

...

ne saa kaikilta selkään koska eivät osaa tapella! aina porukalla yhden päälle ja joka jätkällä kättäpidempää koska muuten ne paskois housuunsa ja paskoohan ne muutenkin! he! nastola ok!

aivan

niin ne tuli nastolaanki.6 jätkää kävi 2 jätkän päälle ja pari muijaa meni siihen välii.yks niistä orimattilalaisista haki rauta tangon autosta ja yritti huitasta toista niist muijista mut ohi meni... sit haettii takakontista kaikille kättä pidempää... mutta sitten tuli pari nastolalaista jätkää siihen ja lopuks yksi niistä orimattilalaisista istu autossa ja itki et päästäkää meijät lähtee me ei enää ikinä tulla tänne samalla kun sitä mätettii turpaa siel takapenkillä....no lopuks ne sit päästettii lähtee ja ei menny ku päivä tai pari kun kuulu et ne oli orimattilassa väittäny et ne oli pistäny nastolalaisia turpaa... hyvä orimattila!!!

No pakkohan

keksii ku kaverit oli niin paskahousuja.

heh, heh

Juuri tätä meinasin. Orimattilan pojat on isoja ja kovia vain omissa haaveissaan. Niitä olis pitäny visiin myllyttää reilummin siellä takapenkillä!?! Antaa kunnon nöyryytys pojille! Ja perkele! Naisiin ei kosketa!!! HYVÄ NASTOLA!

No joo..

Olen valitettavasti asunut Orimattilassa /nyt jo onnekseni sieltä pois päässyt). Voin kyllä sanoa että koko paikka täynnä kus'päitä. paskaa puhutaan selän takana ja turpaan annetaan jokaiselle ulkopaikkakuntalaiselle. Hyvä meininki!

Tämä koskee

Vain sitä yhtä ja samaa luuseri porukkaa jotka ajaa "pillurallia" suurta katua pitkin. Ei ole elämässä muuta.

Orimattilaa on pakko puolustaa siinä, että isompi KAUPUNKI se on kuin nastola. Täällä on kaikki palvelut ja lapsiperheenä ollaan tyytyväisiä. Mutta me ei ollakkaan mitään ikiteinejä jotka nelikymppisinä vetää baanalla napapaita päällä.

Just

yhet haukkuu Olaa jossai foorumis. Jos on oikeesti asiaa ni tulkaa sanoo ;)

niimpä !

totta totta, tulkaa tänne kattoo:)

Ja nastolalaiset fiksuja???

ja taas huomataan nastolaisten fiksuus, ei sitte muualla pysty "urotekojaan" levittää kuin jossain foorumissa. nastolassa asustaa näitä "fiksuja" tapauksia varmaankin kaikki yli 60 vuotta täyttäneet. Huumeheput ja muut samanlaiset persoonat ovat juuri tätä edustusluokkaa jota nastola edustaa. tästä eteenkin päin nastolalaiset saavat idiootin maineen, sillä "FIKSUT" ihmiset hakkaavatkin auton takapenkillä jonkun teini-ikäisen pojan.

Mitä lapsiperheisiin ja palveluihin tulee orimattila voittaa nastolan-kylän täydellisesti. omia lapsiani en laittaisi nastolaan, sillä ikuinen pelko diilereiden päälle käymisestä ei olisi kovinkaan hauskaa. nastolan palvelut koostuvat ruokakaupasta ja alkosta, joka tukee erittäin hyvin asukkaiden päihdeongelmaa.

elikkäs nastolalaiset saavat pysyä omassa PIKKU KYLÄSSÄÄN aivan rauhassa, ja parempi etteivät liiku sieltä Orimattilan suuntaan, jolleivat nastolalaisittain halua saada nenäänsä verelle.
 /   /  /  / ORIMATTILA..

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta