AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Suoristusrautaa

Suoristusrautaa

7 Vastausta 7 998 Lukukertaa
Mikä olisi hyvä suoristusrauta luonnonkiharille hiuksille, näin hinta/laatusuhdetta katsoen? Mitä käyttävät esim. hiusalan ammattilaiset? Omalla raudalle (markettikamaa) suoristustulos on ihan onneton siihen verrattuna kun parturi on suoristanut... Tietysti tekniikka ja suoristussuihkeet vaikuttavat mutta pääasiassa varmaan raudasta kiinni kuitenkin.

ehdottomasti...

babylish tai jokin sen tyylinen merkki(en muista anteeksi) keraaminen suoristin rauta!! muovisilla ei tee mtn!! saa mm anttilasta...hinta on vain joku 20-25 euroa ja samaa käyttää kampaajani..tosi tehokas on!!!

Kiitos vastauksesta

...mutta oma rautani on keraaminen ja merkkiä nimeltä vidal sassoon premium n.20-30€, ja pikkuisen on pörröinen suoristusjälki. Kampaajani raudalla sain ihan kiiltävät ja suorat hiukset, mutta siinä puhutaan jo kuulemma sadoista euroista. Täytyy kai sellaista sitten harkita ja maksaa itsensä kipeeksi...

Osta laadukkaat

hiuksillesi, esim. tavallista muotovaahtoa ei saa käyttää suoristusraudan kanssa...!

Suoraan sanottuna, kunhan on keraamiset levyt raudassa, niin ei niillä juurikaan ole hintaeroa... Mikisi maksaa 100e yhdestä suoristusraudasta, jonka jälki on taatutsi samaa kun 23.30e raudalla? Kuten sanoin, osta käsittelyainetta hiuksillesi enemmin...

tietysti

niilä on vähän eroa, esim. itselläni on keraaminen suoristusrauta, josa voin itse valita kuumuuden, joten en joudu suoristamaan liian kuumalla hiuksiani. Tosin se maksoikin jotain 50 euroa jos oikein muistan, mutta jälki on loistavaa.

ei kuulu

mutta kertokaas mitä tarkoittaa tuo O_o kun sitä näkee kaikkialla ;)

t."mummeli"

mummeli !

kyseinen merkki o_O tarkoittaa ns ihmettelevää.
o-kirjaimet tarkoittavat silmiä joista toinen on suurempi

katoppa tuo

suoristusrautoja kalliimmasta päästä löytyy mm: http://www.hairstore.fi/webstore/

"Ceraminin keraaminen muotoilurauta lämpenee nopeasti ja suoristaa hetkessä itsepäisimmätkin kiharat tuoden samalla hiuksiin upean kiillon. Raudassa on neljä eri lämpömahdollisuutta."
esim. tuo 85e.
 /   /  / Suoristusrautaa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta