AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / vatsan rasvaimu Virossa

vatsan rasvaimu Virossa

8 Vastausta 5 139 Lukukertaa
kaipaisin kokemuksianne vatsan alueen rasvaimusta suoritettuna lahden takana. Oletteko tyytyväisiä lopputulokseen, oliko pahoja kipuja jälkikäteen, millä klinikalla kävitte ja kauanko kesti toipuminen?

Minulla on perinnöllistä rasvakertymää vatsassa; ei siis jumppa tai ruokavalio auta! Olen sairaanhoitaja ja siksi pohdituttaa naapurimaan ammattitaito ja operaation turvallisuus. Eikä meidän palkasta noin vain säästä Suomessa tehtävään vastaavaan operaatioon:(
Ja asiallisia vastauksia, kiitos!

juuri käyneenä

olen siis juuri kaksi päivää sitten saapunut kotiin Tallinnasta vastaavasta toimenpiteestä. Kävin Laatukirurgian sairaalassa.

Toipumisesta en juuri osaa vielä kertoa, se on pahasti kesken, mutta itse toimenpide meni hyvin. Olen aiemmin teettänyt pienen leikkauksen täällä kotimaassa yksityisesti lääkäriasemalla, ja mielestäni esim. tilat olivat paljon paremmat lahden takana. Kipuja on, mutta ei mitään mistä ei Buranalla selviytyisi, eli ei järin pahoja. Heti toimenpiteen jälkeen sain kyllä vahvempia kipupiikkejä, ja ne purivat tosi hyvin. Hoito oli hyvää, jopa ruokakin. Itselleni tehtiin kuuden alueen imu, eli ylävatsa, alavatsa ja kyljet. Nukutuksessa tietenkin ja jouduin yöpymään yhden yön. Työkuntoinen en kyllä vielä olisi. Eli kannattaa valita esim. loma-aika. Turvotus on nyt aika vahvaa ja mustelmat massiivisia.

Mutta pelkkää hyvää tähän asti! Kysele lisää jos jotain jäi epäselvyyttä.

Hinta?

Paljon koko homma maksoi?

kuinka paljon?

Kiitos vastauksestasi. Oisin viel kysyny kuinka paljon maksoit operaatiosta? Toivottavasti lopputulos tulee olemaan hyvä. Hyvää toipumista!

nyt vasta

sorry nyt vasta huomasin nämä jatkokysymykset.

hinta oli kuudelta alueelta noin 2.500. siihen sisältyi kaikki. ainoastaan matka omalta paikkakunnalta eteläsatamaan tuli maksaa itse.

nyt olen jo tosi hyvin toipunut, ja menisin milloin vain uudestaan!

Rasvaimu

Hei,

Olen menossa 8 alueen rasvaimuun ylihuomenna laatukirurgiaan Tallinnaan. Mitä luulette, Kuinka monta päivää pitää olla vuodepotilaana ? Tarkoitan että meneekö montakin päivää että pystyy kunnolla liikkumaan ?

kiitos etukäteen vastauksesta !
paljonko sitä läskiä siis lähti tolla rahalla? itse minun pitäisi päästä myös rasvaimuun, mutta sitä ylimääräistä on aika paljon. kovin olen yrittänyt laihduttaa ja liikkua, mutta mahasta ei kertakaikkiaan lähde sitten yhtään.

Kiitos!

Just tarpeen tuli kommenttisi kiitos!! uskallan siis itsekin mennä.

Juuri Tallinnasta tullut

Heippa taas,

Minulle tehtiin siis viikko sitten rasvaimu Laatukirurgian sairaalassa Virossa. Kaikki toimi kivasti. Minut haettiin satamasta, sairaala oli siisti yms. Nyt alkaa jo turvotus laskea ja suuren eron huomaa jo nyt vaikka lopullinen tulos näkyykin kuukausien päästä. Minun vatsa on littana !:)
Itse menin töihin jo 2 pvän päästä operaatiosta ja ihan hyvin olen pärjännyt! tsemppiä !
 /   /  / vatsan rasvaimu Virossa
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta