AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Karkki lihottaa

Karkki lihottaa

4 Vastausta 1 418 Lukukertaa
Varoitan teitä siitä, että karkkiriippuvuus lihottaa nopeasti. Itse olen syönyt lähes joka päivä jo useita vuosia Fazerin parhaat pussillisen ja painoni on noussut yli 10 kiloa! Muuten en ole suurentanut syömismäärää. Pitäisi päästä tästä riippuvuudesta eroon, mutta aina töiden jälkeen tulee pussillinen ostettua ja sitten kaupasta vielä usein monta pussukkaa varastoon. Olen suunnitellut tosin liikunnan aloittamista, mutta tiedä sitte että jaksaako :(

No shit

Kyl tää ny on vähä vaikee uskoa

Ööh ottijatuota..

Niin, siis jos vedät Fazerin parhaat-pussillisen joka päivä, niin syöt muistaakseni noin tuhat kilokaloria per pussillinen. Jos oikein muistelen, niin F:n parhaissa on noin 500 kcal/100 g ja pussissa on nykyisin 200 g karkkia. Vaikka muuten söisit noin 2000 kaloria/vrk, niin tuo ylimääräinen tuhat ei kulu, ellet sitten liiku valtavan paljon. Siksi painosi nousee.

Tuollainen namimäärä jokaisena arkipäivänä ei varmaankaan tee hyvää. Koeta löytää joku korvaava toiminto tuolle karkinsyönnille. Esimerkiksi suosi arkisin sokerittomia Dietorelle-karamelleja. Yhdessä karkissa on vain 2 kilokaloria, joten se kannattaa kyllä. Säästä se Fazerin Parhaat-pussi lauantaille tai sunnuntaille. Silloin sille antaa ihan eri tavalla arvoakin, kun ei ole jokapäiväistä leipää.. ;)

JOO

kohtuus niissä dietorelleissakin! tai no, kun yhtenä päivänä ripuloit pussin syömisen jälkeen niin etköhän opi :)

eikö

kyllästytä samoja karkkeja vetää päivittäin??
 /   /  / Karkki lihottaa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta