AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Erittäin herkkä raskaustesti?

Erittäin herkkä raskaustesti?

8 Vastausta 16 250 Lukukertaa
Tietääkö kukaan et myydäänkö apteekissa niitä erittäin herkkiä raskaustestejä jotka näyttää raskauden jo ennen menkkoja?Ainaki niitä voi tilata netistä mut saakohan apteekistakin?Jos joku tietää ni oisitko niin kiltti ja vastaisit:)!

Meillä ainakin

nimellä Early Detection (4 euroa). Nyt en muista, onko muita, kun tullut näitä hienoja digitaalitestejäkin hiljattain... Mitenkä niiden herkkyys ?

Taas

MIKSI "raskaus" pitäisi todeta jo ennen menkkojen poisjääntiä? Kaikkien mahdollisten tilastojen mukaan tällaiset hedelmöityneet munasolut ovat erittäin alttiita vuotamaan ulos tavallista runsaampina kuukautisina. Jollen ihan väärin muista, jopa puolet hedelmöityneistä munasoluista tuhoutuu tavalla tai toisella, syystä tai toisesta, matkallaan kiinnittymään kohdun seinämään.

Eikä tällöin siis edes ole mitään raskautta olemassa, on vain se hedelmöitynyt munasolu, kuukautiset ja tarpeeton pettymys.

Jos tiedonhalun syynä on haluta ratkaista, juopotteleeko Jussina vai ei, kannattaa olla juopottelematta. Se nääs kannattaa _aina_, oli raskaana tai ei.

ei hyvänen aika

Parempi ettet saa lapsia ennen kuin sulla on vähän enemmän malttia. Jos sun asenne on tuo, niin kai sä haluat opettaa lapsesi kuivaksi no neljän viikon iässä ja odotat, että hän oppii kävelemään jo ennen syntymäänsä. Miksi pitää olla aina niin helkkarin hätäinen? Painu Vauvakuume-palstalle!

ompas täällä kohteliasta porukkaa...

Siis oikeesti, jos joku kysyy jotain ja sinulla ei ole hänelle vastausta, niin miksi vastaat ylipäänsäkään mitään? Ja vielä noin epäkohteliaasti. En mä tiedä miltä susta oikein tuntuisi, jos joku toivoo sinulle lapsettomuutta...

No alkuperäiselle kuitenkin vastaan sen verran, että jos kyse on kosteista juhannussuunnitelmista ja mahdollinen raskaus on niin alussa, ettei testi vielä näytä sitä, niin aika huoletta voi kosteatakin juhannusta viettää.

En tarkoita, että pitäis perslärvit vetää, mutta kohtuudella voi huoletta ottaa. Tuossa vaiheessa (jos raskaus on), niin siellä on se ruskuaispussi, josta sikiö saa ravintonsa, kun ei ole vielä istukkaa, joka olisi yhteydessä sinun verenkiertoon. En nyt tarkasti muista millä viikoilla näin on, mutta ehkä voit googlettaa tai jos joku viisaampi muistaisi tarkemmin.

Pölijää Porukkaa

ompa taas kohteliasta porukkaa täälä vastailemassa!voi olla suosiolla hiljaa jos pitää tuolla asenteella täälä kirjotella. SÄÄLITTÄVÄÄ!

ihmeessä

testaa vasta sitten kun sulla on menkat myöhässä=) ei ne kaikki herkätkään testit aina anna positiivistä tulosta heti vaikka olisitkin raskaana. Odottele vain rauhassa ja sitten kun menkat on myöhässä niin testaa. Mulla esikoista odottaessa oli menkat myöhässä toista viikkoa ja silti testi antoi negatiivisen tuloksen(apteekin). Lääkäriin kun menin alavatsakipujen vuoksi ja rutiinina otettiin myös raskaustesti niin se olikin yllättäen positiivinen.

ei toiminut..

..mulla ainakaan tuo herkkä testi. Ennen vappua testailin kun menkkojen alkuun pari päivää ja neg. Vajaa viikon päästä olikin pos.!

Minulla taas

Neljäs raskaus ja kaksi päivää ennen vahva plussa... Lienee melko yksilöllistä...
 /   /  /  / Erittäin herkkä raskaustesti?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta