AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / henkel thomsit cl 51

henkel thomsit cl 51

14 Vastausta 5 986 Lukukertaa
Kyseinen tuote sai tyrmäävät arvostelut TM rakennusmaailman testissä. Veden eristävyys oli olematon!
Itselläni on myös Henkelin Saxit CL 51 vesieristeellä tehty kylpyhuone. Onkohan myös tuo vanhempi saxit samanlaista sontaa?
Eristeillä on vtt:n setifikaatti ja vakuutusyhtiöiden hyväksyntä. Miten on mahdollista, että noin luokatonta tavaraa pääsee markkinoille. Kuka korvaa, jos eriste vuotaa?
Ainakin Teesissä on kyseiset tuotteet olleet jo pitkään myynnissä.

Saxit

tauti.
Kyllä vanhaa Saxitia käytettiin ihan yleisesti, eikä kai siitä ole valitettu.
Minä vähän epäilen TM:n testiä. Ei sertifikaattia saa huonolle tuotteelle.

Toisaalta, kuluttajan on aika vaikea osoittaa materiaalivikaa vuototapauksessa. Helposti selityksenä on työvirhe.

Thomsit CL 51

Yhtiömme vesieriste joka hankittu kesäkuussa 2006, todettiin VTT:ssä sekundalaaduksi. Tutkikaa muutkin jtoka tavaraa hankitte kesällä 2006. Roskaa olette saaneet!

Thomsit, Sxit, Ceresit

Kyllä vähän alkoi mietityttämään... Itsellä käytetty ceresitin CL-51:stäkylpyhuoneen vedeneristämiseen noin 5 vuotta sitten... Toivottavasti tämä oli vielä ns. "hyvää kamaa".

nii

onhan se vtt lyönyt kyseisen sertin jähin.
Toden näköisesti teillä jotka halpis tuotteita käytitte ei ole suurta huolta. Varsinkin jos sitä laitoitta varman päälle reilusti.

jep

näkyy olevan vtt:n sertifikaatti pidätettynä kaikila henkelin vedeneristysaineilla.

Thomsit CL 51

Ei auta vaikka laittaisi pasulti ja runsaasti primeriä. Vesi tulee läpi. Kevät kesän tavara oli roskaa!

henkel thomsit cl 51

Yhtiöömme hankittiin useisiin rivitaloihin tät. Ei meninannut edes pysyä seinällä vanhojen laattojen päällä. Sitten vielä tuo TM testi. Kallis sotkuinen ja pölyinen työ eikä seinällä ole des vesieristettä.

Thomssit CL 51

Yhtiössämme tehtiin kesällä iso pesutilaremontti jossa käytettiin Thomsit CL 51 joka on samaa kuin Ceresit CL 51. VTT ja TM totesivat tuotteen alaarvoiseksi. Tutkitutimme Proderilta kesäkuun alussa osttetun vesieristeen laadun. Tulos= Ei ole sertifikaatin täyttävää tavaraa. Tutkikaa muutkin jotka olette ostaneet ja esittäkää vahingonkorvaukset!

Thomsit Ceresit, Saxit CL 51

Kaikki otsikossa mainitut Henkelin vesieristeet oli poistettu 5-8/2006 välisenä aikana VTT:n sertifikaattilistalta, koska eivät olleet vesieristeitä. Myöhemmin palautettu. Henkel on vetäytynyt vasuusta ja myyjäliike meni konkurssiin. Tuli yhtiöllemme kalliit korjaukset uusiksi. Katsokaa tarkkaan mitä hankitte vesieristeiksi jottei tule raskasta pettymystä. Saksalaisen Henkelin vesieristeet (varsinkin 1-komponenttieristeet) ovat VTT mukaan toistuvasti olleet ongelmallisia.

Thomsit CL 51 on sekundaa

Thomsit CL51, Saxit CL51 ja Ceresit CL51 poistettiin väliaikaiisesti 2006 VTT:n sertifikaattilistalta ja TM Rakennusmaailma totesi se sekundaksi. Käyttämämme vesieriste on todettu sekundaksi ja vesi tulee vesieristeiden läpi seinällä ja home kasvaa. Henkel edelleen väittää tuotettaan laatutavaraksi, joten käräjille mennään. Joku vastuu isolla Henkelin yrityksellä pitäisi olla.

Thomsit CL51 sekundaa

http://www.taloyhtiosivut.fi/taloyhtio/default.aspx?id=42484900&nid=78374

Pieni rivitaloyhtiömme voitti 4 vuoden riidan jälkeen suuren saksalaisen Henkelin. Myivät sekunda vesieristettä 2006. Poistettu tuolloin VTT:n sertifikaateista ja YM Rakennusmaailma testissä nollatulos. Yhtiömme oli käyttänyt tuota sekundaa. Näytteeksi olimme jättäneet 1 sangon Thomsit CL 51 (tunnetaan myöja nimellä Ceresit CL51 ja Saxit CL51, ovat samaa tavaraa) pohjusteina. Käyttämämme vesieriste oli myös sekundaa. Näyttö vahva ja Henkel hävisi ainakin Vantaan Käräjillä. Jos olette käyttäneet samaa vesieristettä, kannattaa pitää muistissa vahingonkorvausmahdollisuus.
Vantaan Käräjäoikeudessa voitimme Helkelin selvästi vahvalla näytöllä. Veivät asian Helsingin Hovioikeuteen, missä riita käsitellään viikon kuluttua. En suosittele koskemaan pitkällä tikullakaan Thomsit CL51, Ceresit CL51 tai Saxit CL51 valmisteisiin. Kallis tuote ja mukaan voi saada laadutonta tavaraa.
Voitettiin hovissakin. Kylpyhuoneet remontoidaan nyt muulla kuin Henkelin tuottealla Thomsit CL 51

http://www.taloyhtiosivut.fi/taloyhtio/default.aspx?id=42484900
Hovioikeuden päätös on lainvoimainen. Henkelin epäkyrantin Thomsit CL 51 vesieristeen vuoksi korjaukset uusitaan.

http://www.taloyhtiosivut.fi/taloyhtio/default.aspx?id=42484900
 /   /  /  / henkel thomsit cl 51

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta