Kotisiivous

öjö

Kertokaapa kokemuksianne kotisiivousfirmoista. Onko kiire niin todellista ja työntekijän kohtelu niin huonoa kuin väitetään? Entä mikä on yleisin aloittelijan palkkaus ja palkkaryhmä TES:issä?

43

19577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaffat

      Olen ollut 2 firmassa töissä, jossa oli kotisiivouksia. 1. oli entisen luokkakaverin perustama kotipalvelufirma. Hän maksoi todella hyvää palkkaa, mutta ikävä kyllä johtamistaidot eivät ollut kohdallaan ja hänellä nousi kusipäähän aika nopeesti siitä, että hän on nyt "johtaja". Ei voinut luottaa ollenkaan. Esim. jätti minut vieraaseen kuntaan ja käski bussilla mennä kotiin, vaikka olimme aluperin sopineet, että autolla kuljetaan. Ei mitään varmistusta, että olisiko minulla ollut rahaa mukana ja pääsenkö. Vielä tänäkään päivänä en tiedä miksi hän kohteli minua noin pyttymäisesti. Lopetin siellä heti sen jälkeen ja siirryin toiseen firmaan.
      2. firma taas maksoi tessin alinta palkkaa( kokemuslisä), mutta hommat hoituivat hyvin ja monivuotinen kokemus alalta. Meillä ei ollut kiire tehdä vaan kaikki oli mitoitettu hyvin. Jos tuli jotakin muutosta, että aikaa meni kauemmin tai vähemmän, niin soitto toimistolle ja neuvotella, että saadaan lisää aikaa tai vastaavasti voidaan lähteä aikaisemmin. Kohtelu tässä firmassa oli todella hyvää ja työkaverit olivat mukavia. Asiakkaat tietysti olivat erilaisia. Jotkut todella ihania ihmisiä ja pieni osa sitten sellaisia, joita on mahdoton mielyttää. Tässä toisessa firmassa viihdyin hyvin ja sain paljon uutta kokemusta, vaikkakin maksoivat huonosti. Voi sanoa näin, että minulle sopii sellainen firma, missä henkisesti viihdyn, vaikka maksetaan huonommin kuin sellainen, jossa maksetaan hyvin, mutta kohdellaan huonosti.

      • make17

        Hinta-laatusuhde on hyvä. Jäi positiivinen kuva. www.DSN.fi


    • minä*

      Työskennellessäni edellisessä siivousfirmassa jouduin tekemään myös jonkin verran kotisiivouksia. Mielestäni kotisiivoukset olivat raskaampia mitä vaikkapa toimistosiivoukset tms., sillä ihmisten kotona joutuu tekemään tarkempaa työtä, eli siivousjäljellä on suurempi merkitys. Lisäksi tarvitaan tarkkuutta ja varovaisuutta pienissä ja ahtaissa tiloissa tai vaikkapa koriste-esineiden keskellä työskennellessä. Lisäksi jos perheen väki oli kotona, piti heidän kanssaan hieman seurustella ja esittää pirteää.

    • esimieheltä

      Riippuu miten kohteet on mitoitettu onko kiire vai ei ja tietysti myös työntekijän ammattitaidosta. Meillä kohteet mitoitettu järkevästi, yöt ehtii hyvin tehdä ilman urakalla painamista mutta toisaalta ei taas ole ylimitoitettu kohteita jossa sitten joutuisi "keksimään" tekemistä. Meillä ilman kokemusta maksetaan 8,5e/h ja siitä sitten kokemuksen ja luotettavuuden mukaan palkka nousee.

      • ihme touhua

        Jaa sitä nykyään yöllä siivotaan koteja. Aika pieni palkka yösiivoukseen. Eikö pitäisi vielä tuntipalkan lisäksi maksaa yölisiä.


    • Joku vaan...

      Minä olin yli vuoden NIMELTÄ MAINITSEMATTOMASSA kotisiivous firmassa töissä, kunnes päätin lopettää palkan maksu ongelmien takia. Yli kuukauteen ei palkkaa herunut ja ei ole vielä tähänkään päivään mennessä, asia on palkkaturvassa ja liiton hoidossa. Aluksi kaikki hyvin ja mukavaa, ei kannata joustaa päivääkään palkan maksussa vaikka kuinka olisi ystävystynyt työnantajan kanssa. Kannattaa pitää välit työnantaja/tekijä pohjalla. En suosittele pieniä kotisiivous firmoja, huonot omat kokemukset ja ystäviltä/tutuilta kuullut samaa. Palkanmaksu ongelma IKUINEN!

    • EX-luutu

      Olen juuri irtisanoutunut yksityisestä siivousringistä. Syynä tähän päätökseen (sopimusta olisi ollut jäljellä n.3kk) oli nimenomaan huono kohtelu asiakkaiden taholta. Aikaisemmin työskentelin ns. freelancerina eli asiakkaat soittivat minulle suoraan, tein keikan ja puskaradio lähetti lisää asiakkaita. Tuossa työssä sain huonoa palkkaa mutta iloisen mielen joka päivä koska asiakkaat (enimmäkseen vanhuksia) olivat todella kiitollisia ja näin että pystyin todella auttamaan! Nykyisessä ringissä suurin osa asiakkaista on työssäkäyviä perheenäitejä, joilla selvästikin on käynyt siivooja liian kauan, kun eivät ymmärrä miten raskasta työ on ja yksinäistä. Kuusi päivää viikossa viikkosiivousta, niin alkaa pelkkä "Kiitos ja heippa" (yleensä ei sitäkään)kuulostaa aika puulta... Moitteet muistetaan ja joskus ihan käsittämättömän lapsellisista syistä... Kysynpähän vaan että mistä se motivaatio pitäisi repiä, ei ainakaan palkasta. Pidän todella siivouksesta ja olen aina tarkka töissäni, mutta nyt ei enää hyvä tahto riitä, kun orjan asemaan lykätään väkisellä. Lisäksi olen tullut siihen tulokseen, ettei kotisiivouspalveluja pitäisi olla saatavilla muille kuin vanhuksille ja sairaille. Vai mitä luulette, miten tässä lopulta käy kun teinit makoilee sohvilla nenä telkkarissa että siivooja voi sillä välin pedata sängyn. Kerran perheen (jo aikuinen) poika makoili terassilla ottamassa aurinkoa ja joi olutta sillä välin kun minä siivosin sisällä. Herää kysymys todellakin työni tarpeellisuudesta... Uusavuttomuus kasvaa ja kukoistaa. Suosittelen firmaa, työkaverit ja tuki. Minulla ei sellaisia ole.

      • olen sun

        kanssa TÄYSIN samaa mieltä. Kotisiivous on tänäpäivänä ns. trendi.Itse ei viitsitä tehdä mitään ja varsinkin nämä uusrikkaat... he kokevat sen etuoikeutena itselleen... kun on nappulaa niin silleen.Alkujaanhan kotipalveluverkosto työllisti nimenomaan sairaiden ja vanhusten hyvinvoinnin edistämiseen. Siksipä näkisin ainakin yhden epäkohdan nykyisessä koti/siivous palv. sen, kun sille alalle ei ole olemassa edes yhteneväistä TES.ssiä


      • Jepulis

        Olen itse ollut n.50-60 porukan siivousfimrmassa jonka koen jo aika suureksi.
        Toimin siellä 2 vuotta ja voin sanoa että palkat oli aina väärin laskettu eli aina oli uupunut palkasta euroja.
        Itse suosittelen yksityisiä pieniä siivousfirmoja.Palkat on saatu ajoissa ja aina on oikein lasketettu.
        Paikkoja ei ole montaa päivässä edellisessä oli n. 5-6 paikkaa joka tarkoitti sitä että uudet työntekijät irtisano itsensä viikon sisällä kun eivät jaksaneet ja vanhat selkä kipeenä raato senkin edestä.
        Aivan sairasta suoraan sanottuna.Pomo ei koskaan välittänyt kun sanoi että ei jaksa.
        Pienessä yrityksessä on aikaa laskettu kohteelle kunnolla että voi todellakin jopa sanoa että nauttii itsekkin siivoamisesta kun ei tarvitse vetää miljoonaa asikkaiden kodeissa että ehtii tehdä sen ja seuraavaan paikkaa.


      • Nöin on
        Jepulis kirjoitti:

        Olen itse ollut n.50-60 porukan siivousfimrmassa jonka koen jo aika suureksi.
        Toimin siellä 2 vuotta ja voin sanoa että palkat oli aina väärin laskettu eli aina oli uupunut palkasta euroja.
        Itse suosittelen yksityisiä pieniä siivousfirmoja.Palkat on saatu ajoissa ja aina on oikein lasketettu.
        Paikkoja ei ole montaa päivässä edellisessä oli n. 5-6 paikkaa joka tarkoitti sitä että uudet työntekijät irtisano itsensä viikon sisällä kun eivät jaksaneet ja vanhat selkä kipeenä raato senkin edestä.
        Aivan sairasta suoraan sanottuna.Pomo ei koskaan välittänyt kun sanoi että ei jaksa.
        Pienessä yrityksessä on aikaa laskettu kohteelle kunnolla että voi todellakin jopa sanoa että nauttii itsekkin siivoamisesta kun ei tarvitse vetää miljoonaa asikkaiden kodeissa että ehtii tehdä sen ja seuraavaan paikkaa.

        Onpa mukava kuulla, että jollain positiivistakin sanottavaa. Yrityksiä on monenlaisia ja tasoisia.


    • kodinhoitoapua

      www.tahtiloiste.com
      siivoukset, kodinhoito, lasten-, vanhusten- ja vammaistenhoito ym. Hinnat kotitalousvähennyskelpoisia

      • hin nasto

        Ja mistähän ne hinnat löytyvät. Tuo linkki on aivan junttimainen eikä toimi kuten sanotaan.


      • Pos
        hin nasto kirjoitti:

        Ja mistähän ne hinnat löytyvät. Tuo linkki on aivan junttimainen eikä toimi kuten sanotaan.

        Raimonkotiapu.fi tarjoaa pääkaupunkiseudulla laadukasta kotisiivousta ja muuta kodin ylläpitoon liittyvää palvelua.


    • Siis-tii

      Kiire on todellista... Samaan aikaan työpuhelimessa tehdessä otettava varaukset, tilaukset. Työvälinehuolto, työkaverien kans sumplittava tiiminä asioita. Viikkolista pitää omal ajal päivittää jatkuvasti, ja monilla pienemmillä firmoilla on joka sortin siivouksia. Kodeista teollisuussiivoukseen, erikoissiivouksiin. Hyvähän se nyt on sekin, että pomo laskee palkat, maksaa ne. Auttaa kun hätä on, ja kuunteleekin...
      Kynsillä ei tarvi tehdä, ja pyrkii ettei kauheita päiviä yksi tekis jatkuvasti.

      Tottakai uusavuttomuus kasvaa... noinkin voi ajatella, että vanhemmat yrittävät pitää yhä lapsina jo aikuistuvia, aikuistuneita. Tottapa noille arki tulee omassa kodissa eläessä sitten vastaan... Oppivat, tai maksavat sitten itse palveluista.

    • helluuna_12

      Itse hommasin kotisiivousta täältä. Ei valittamista: kaverit kävi ensin paikan päällä, sovitut jutut hoitui ja jälki oli siistiä. Ja puhuivat suomea. Sovittiin rutiinisiivous tehtäväksi parin viikon välein.
      http://www.kotisiivous.info

      Taitaa toimia vaan pk-seudulla tosin?

      • siivous taikuri

        Kotisiivoojaa on vaikeaa löytää jos perusteena on että kotona käy ns.omasiivooja eli sama henkilö vuodesta toiseen, vaihtuvuus on alalla niin suurta.


    • JM
    • sut2

      hihiii..

    • Totta joka tavu

      Olet oikeassa, homma on tärkeää ja teitä tarvitaan. Mutta kun alalla on konnia, heistä on hyvä tietää.

      • Ei tuomita

        Punkki eli loinen ,mikä se on?

        Loinen etsii isäntää joka sitä ruokkisi - kiitokseksi loinen imee isäntänsä verta saastuttaen hänen elimistöään , kun kutina lopulta paljastuu punkiksi ja pinsetit uhkaa, loinen valitsee toisen uhrin paskoo kiitokseksi ja matka jatkuu...
        Aina on loisia ja vapaamatkustajia ollut ja aina tulee olemaan, onko siinä mitään pahaa ?


    • Puusilmä1

      Vastauksen näät ylempänä, mikäli ymmärrät lukemaasi.

    • Harmipesä

      skvsiivouksesta kannattaa pysyä erillään, firmasta on kokemusta ja jälki oli karmeaa. Lisäksi laskutus oli paljon normaalia kovempi ja laskut ilman veroja. Toivottavasti kukaan ei tuohon lafkaan erehdy enää.

    • lellu5

      Heippa.

      Itse tein pari vuotta sitten kotisiivouksia täysipäiväisesti. Työ on rankkaa!

      Joku mainitsikin perheen äideistä, jotka purkavat työstressinsä siivoojiin, ja valittavat pienistäkin asioista. Tietysti heidän pitää saada rahoilleen vastinetta, mutta on todella epämiellyttävää olla toisen kotona ja yrittää tehdä parhaansa, ja vähän enemmänkin, kun saa pelätä mistä tällä kertaa valitetaan.

      Vanhukset oli ihania (suurin osa), ne oli oikeasti kiitollisia kun joku tuli viikottain ja siivosi, kun itse eivät siihen pystyneet.

      No, turhaa yleistämistä, ihmisiä ja niiden taloja oli jos jonkinlaisia, jotkut ihania, jotkut aivan kamalia.

      Mieleen jäi myös juuri se, kun menet siivoamaan ja siellä on perheen teini kotona. Istuu sohvalla kun siivoat hänen huoneensa. Siivoan keittiön vaivalla, ja kun siirryn olkkariin, teini menee keittiöön ja alkaa paistamaan vähän munakasta, ja keittiö on taas aivan kuin hetki ennen siivoustani. Teki mieli ojentaa imuri hälle käteen ja käskeä siivoamaan, p"rkele.

      Eniten stressiä itselle aiheutti työpari. Kun kuljimme parettain kohteissa, parin kanssa täytyi tulla toimeen, että työtä jaksoi. Itselläni pari oli aika murheenkryyni. Milloin oli muksu kipeänä, milloin pari. Aina meni päivä/viikko uusiksi; ikinä et pystynyt varmuudella sopimaan menojasi, kun et tiennyt venyykö työpäivä parilla tunnilla, kun sijaista kohteisiin ei saatu. Myös työparin laiskuus sai raivonpartaalle, itse jouduit tekemään kahta kauheammin töitä, että paikka olisi siisti kun pariani ei niinkään jaksanut kiinnostaa.

      Työpaikkani oli n.10 hengen yritys. Pomoni oli ymmärtäväinen ja mukava, tulin toimeen täydellisesti. En tosin ymmärrä miten hän jaksaa; joka päivä asiakkaiden soittoja, sijaisten etsimistä tunnin varoitusajalla kun joku kipeä, asiakkaat peruu siivouksiaan jne. jne. Ihme ettei palanut loppuun, meikäläinen olisi niissä saappaissa jo hullujenhuoneella.

      Palkka about 9 euskista ylöspäin, plus lisät (km korvaukset ym).
      Työ on mukavaa kun on mukava pari ja mukavat kohteet!

      • pian taas

        Työpari on hyvä asia työturvallisuusriskikohteissa/työtehtävissä. Meikän tuli lomilta, asiat voi jakaa jotenkin, myös ne ilmaistyöt, joita seassa on joittenkin asiakkaitten kohdalla. (määritelty aika ei aina riitä pyydettyyn jälkeen tai määrään) Ja hyssykkä... Tämä on asiakaspalveluala. Kyllä teini saa kodissaan, tai vaikka perheen lemmikki, vanhus tms. olla kutenka lystää,poikkeuksena tilanne jossa pyytäisi lainvastaisia palveluja.
        Kerran työkamun kanssa käännyimme pois kohteesta, asiakkaan vieras pyysi hyvin erikoisessa asussa siivoamaan... tarkoitan ilman asua. Artikuloin selkeästi, että poistumme, koska sellaista ei kohteeseen ollut tilattu, vaan normaali kotisiivous.(eikä ees pkseudulla, vaan susirajoilla)

        Koteja on kuten ihmisiä... erilaisia. Työn luonne ei ole tylsä, ja vapaalla saa tasapainotettua vaikka millä omilla harrastuksilla, eikä työt tule omaan kotiin mukaan.
        Hei... eikös ole parrempi, että tekijät ottaa suoraan keikat? Parihommina voi olla rankempiakin päiviä viikossa, huonot sitten jutellaan tai arvotaan, kumpi...


    • mitäMitä2

      Onko Baaritiski tai jakkaroita näkynyt , meiltä reikä seinässä ?

    • rukkikivellä

      Kuka ajoi bemarilla ja kävi hakemassa laatikosta postit öisin, odottivatko jotain erityistä tulevaksi vai miksi liikkuivat öisin ?
      Siivous ja putsaus onkin parasta tehdä öisin, ehkä se oli syy ?

      • elämä on

        heh,puhdistamme paikkoja :)


    • SalatJulki

      Hain muidenkin postit laatikoista, tiedän sitten paremmin missä mennään asioiden kanssa. Myös asiakkaiden laskutukset on helpompi selvittää, kenelle, mitä, milloin.
      Korvaustakin odotin BMW:n korvauksista kännissä ojaanajossa.

    • ex.kotisiivoja

      Olin lähes 2 vuotta firmassa, missä kotisiivous oli ainakin kolmannes firman tuloista. Eli paljon tehtiin ns kotikeikkoja. Palkkauksesta sanon sen verran, että tutustu PAM:n tes:iin, siellä 1 luokan palkka = harjottelija, 2 luokan palkka ja siitä ylöspäin on sitä ylemmäs.

      Itse kotisiivouksesta. Riippuen firmasta ja kodeista ja asiakkaista, sen mukainen kohtelukin, Itse olin hyvässä pienessä firmassa, joka maksoi yli TES:n määräämän vähimmäispalkan (2 luokkaa). Asiakkaat, no, ne riippuu NIIN asiakaskohtaisesti: mistä ovat valmiita maksamaan eli sen mukainen ajoitus (joko helvetinmoinen kiire tai aikaa niin paljon että sait miettiä mitä teet loppuajan) JA sen mukainen palaute (yleensä paskin palaute niiltä jotka haluavat sen mahdollisimman vähimmän ajan).

      Itselleni paras ja antoisin tapaus oli eräs koti, josta ennakkotietoina mulle tuli tyyliin "aina tulee narinaa, ihan sama mitä siellä teet!. Koti/asiakas tuli minulle vakkariksi ja yleensä niin, ettei siellä ollut ketään kotona, kun sinne menin. Aluksi tosiaan tuli narinaa ihan tolkuttomastatakin asiasta. KUNNES, olin siivomassa kotia, kun perheen äiti oli paikalla. Välipalaa syödessään ja minun kanssa jutellessaan, huomasin kun hän seurasi työntekoa. Ei kuitenkaan maininnut mitään asiasta. Seuraavalla siivouskerralla hän oli edelleen kotona, tuli okein eteeni seisomaan, otti kädestä kiinni ja sanoi "olen pahoillani kaikista negatiivisista palautteista, viime kerralla seurasin kun siivosit taloamme.... kiitos! Oikein menit polvillesi, kun jynssänsit vessan pyttyämme ja lattiaa! En olisi ikinä uskonut, että työ tehdään noin huolella, olen ollut itsekäs ja hakemalla hakenut negatiivista palautetta". Tällaisia palautteita on aina kiva saada!

      Ääripäästä toiseen ovat ne, jotka joille ihan oikeasti ei kelpaa mikään vaikka näkevätkin mitä teet. Haluavat vain narista siksi, että maksavat työstä jota teet... luokittelen ne ammatti-valittajiksi ja siksi en jaksa noteerata palautteita suuntaan enkä toiseen, sillä tiedän oman työn jälkeni, piste!

      Kotisiivoukset lopetin, koska löysin toisen alan, jossa tienaa enemmän vähemmällä energiankulutuksella.

      • punapiika

        Itselläni on jäänyt mieleen yksi ikävä tapaus, kotisiivous iäkkään herran kotona.
        Tämä herra oli aina tyytyväinen ja vähäpuheinen mutta hänen keski-ikäinen tyttärensä olikin sitten oikea valitusten automaatti. Usein siivoukseni jälkeen tämä herra aloitti ruokailun ja keittiö pöytineen olikin sen jälkeen kuin pommin jäljiltä, tästä sain joka kerta kuulla puhelimitse huudot eikä auttanut asiaa selvittää etten ole siellä kuin kerran viikossa ? Kyllä ärsytti..


      • Lisää lixaa

        Mikä muuten on siivoojan minipalkka tällä hetkellä, tietääkö kukaan ?


    • MissäMISSÄ???

      Onko Bemari tullissa ja tila-auto ojassa kännäämisen jälkeen? Missä ihmeessä muhametti piileksii kun ei nyt kuulu? Entä Viron kanttura? Ryyppäämässä? Vai katsomassa laitoksella huoltoon otettuja lapsia?

    • anu1233
    • Kotsa1

      Käykääpä katsomassa www.kotityopalvelut.fi - sivuja

    • Anonyymi

      Meillä erittäin huono asiakaskokemus kotisiivousyritykseltä Siivoustaikurit (omistaja Ahmed Dana Abdullah). Sekä asiakaspalvelun että siivouksen laatu ja taso ovat olemattomia. Tilasimme neljän tunnin kotisiivouksen Offerillan kautta. Tiedetään, halvalla ei voi saada hyvää, mutta kaikki aiemmat kokemukset Offerillan tarjoamista palveluista ovat olleet ainoastaan hyviä.

      Yrityksen siivooja, ilmeisesti itse omistaja, huonosti suomea puhuva mies, työskenteli ainoastaan kolmen tunnin ajan, vaikka olimme ostaneet neljän tunnin siivouksen. Mieheni oli kotona todistamassa, että siivooja lähti tunnin etuajassa. Mieheni myös näki, miten siivooja ”pyyhki pölyjä” sateenkaaren värisellä pölyhuiskallaan. Oli siivooja kuitenkin lattiat imuroinut ja keittiön sekä vessan tasot pyyhkinyt, toki näihin itseltäni kuluu maksimissaan tunti, joten en ymmärrä miten siivooja oli saanut kulumaan edes tuon kolme tuntia. Siivoamatta olivat mm jääneet lattialistat, keittiön kaappien ovet, asunnon ovet sekä monet tasot olivat yhä pölyisiä.

      Yrityksen sivuilla mainitaan, että siivous räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ajanvarausta tehdessämme painotimmekin kirjallisesti, että kylpyhuoneen lattia- ja seinälaatat sekä saumat tulisi puhdistaa perusteellisesti. Koska ajanvaraus vahvistettiin, eikä lisäohjeistusta esimerkiksi tarvittavista pesuaineista tai välineiden lisämaksusta tullut, oletimme tämän pesun sisältyvän neljän tunnin pitkään siivoukseen. Toisin kävi.

      Siivooja siis lähti työskenneltyään liian lyhyen työvuoron. Tekosyynä hänellä oli se, ettei ollut päässyt toiseen makuuhuoneeseen, koska mieheni oli siellä. Mieheni oli hyvinkin tietoinen siivojan läsnäolosta, ja oli sanonut siirtyvänsä toiseen huoneeseen kun siivooja ilmoittaa tulostaan. Koska siivooja oli kuulemma koputtanut, eikä mies ollut avannut ovea, oli siivooja poistunut asunnosta. Kuten yllä mainittu, siivottavaa oli yhä paljon muuallakin asunnossa, joten tekosyyksi ei riitä se ettei ovea avattu.

      Siivoustaikureiden asiakaspalvelu on myös kokemukseni perusteella tökeröä. He jättävät vastaamatta sähköposteihin, puhelimessa asiakaspalvelija lupaa omistajan palaavan minulle ja miehelleni soittamalla asiaan, mutta yhtäkään puhelua ei kuulunut. Sen sijaan omistaja lähettää minulle lauantai-iltana tekstiviestitse kysymyksen ”Hei . mitä asia siivous siellä???”. Selitän asiani ja viittaan sähköposteihin, parin viestin jälkeen hiljaisuus taas jatkuu.

      Vein asian eteenpäin Offerillalle, ja tarvittaessa myös kuluttajalautakuntaan. Korvaukseksi vaadin uutta perusteellista siivousta, tai rahoja takaisin. Siivoustaikurit ei ole vielä kertaakaan pahoitellut virheitään saati tarjoutunut korvaamaan asiaa mitenkään. Ainiin, ja poistivatpa myös huonon palautteen Facebookista ja estivät tilini 👍🏻

      Pysykää kaukana tästä firmasta! Harmittaa, että monien muidenkin kotisiivousyritysten maine kärsii tällaisten toopejen vuoksi, vaikka joukossa varmasti on paljon hyviäkin firmoja.

      • Anonyymi

        Ei ulkomaalaisten siivousta pidä kenenkään ostaa.


      • Anonyymi

        Meillä kävi juuri Siivoustaikurit tai siivous taikurit. Hyi yök. Mies tuli siivoamaan. Lopuksi kun tulin ylhäältä alakertaan siivooja istui isolla hädällä vessassa ovi raollaan ja ei pessyt edes käsiään. Nyt oksettaa.

        Yritin googlettaa ennen tilausta kokemuksia. Kunpa olisin nähnyt tämän ennen tilausta. Oston 4h siivousta mutta sai aikaiseksi saman mitä muut firmat kahdessa tunnissa.

        Ja enhän minä voinut laittaa ulkomaalaista miestä viikkaamaan pyykkejä - mun pikkupöksyjä. Onneksi koira ei ollut kotona se olis purrut tota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ulkomaalaisten siivousta pidä kenenkään ostaa.

        Ei tarkoita ostaa siivous
        Tarkoita olet ihan rasisti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarkoita ostaa siivous
        Tarkoita olet ihan rasisti

        Niin olen!!💪


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarkoita ostaa siivous
        Tarkoita olet ihan rasisti

        No tottahan se on!! Ei ulkomaalaisten työnjälkeä voi kuin hyvin hyvin harvoin kehua. Parempi pysytellä näistä huitojista kaukana tai siivota itse mieluummin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin olen!!💪

        niin olet sairas käyt lääkärilla tai käy venäjällä sanoo rasisti :


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin olet sairas käyt lääkärilla tai käy venäjällä sanoo rasisti :

        Eihän tuosta sössötyksestä saa mitään selvää😆


      • Anonyymi

        kiitos tästä, jätän offerilla tarjouksen väliin


    Ketjusta on poistettu 64 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4813
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4583
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4194
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3167
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2701
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2172
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe