AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / rasvoista/rasvauskerroista

rasvoista/rasvauskerroista

12 Vastausta 1 384 Lukukertaa
Mulla on 4.v tyttö jolla paha taiveihottuma ja muutenkin sellasta atooppista on se ihon laatu.
Ostin nyt kortisoni rasvaa,Aqualan L ja Novalan merkkisiä rasvoja.Tuon kortisonin ostin ihan varuiks jos äityy tosi pahaksi.
Mutta noista muista rasvoista kumpaa kannattaisi laittaa aamulla ja kumpaa illalla ja kuinka monta rasvausta kandeisi päivän mittaan tehdä ylipäänsä?

Kokeile

The Body Shopin Hamppuvartalovoide on lyömätön apu atooppiselle iholle. Suosittelen lämpimästi. Meillä on päästy jokapäiväisestä rasvauksesta, nyt enää saunan jälkeen rasvataan lapsen iho.
Käytin lapselleni viime kesänä Hamppurasvaa yhden purkin ajan joka päivä ja sitten enää tarpeen mukaan. Loistotuote, jota jtokut lääkäritkin jo suosittelevat atoopikoille, näin Body Shopissa kerrottiin.

Älä laita mitään

Mulla oli vaikea atooppinen ihottuma, joka lähti paranemaan sen jälkeen, kun lopetin perusvoiteiden ja kortisonien käytön. Ei niistä ole mitään hyötyä, kunhan vain lääkeyhtiöt rahastavat hyväuskoisten ihmisten kustannuksella.

pakko laittaa

koska lapseni atopia johtuu kroonisesta munuaissairaudesta.Jos en rasvaisi lasta lainkaan hän peittyisi tuohon kutisevaan rupeen ja iho olisi niin kuiva että liikkuessa se repeisi haavoille.Niin kauan kuin munuaiset eivät toimi normaalisti lasta pitää rasvata.Kiitos kuitenkin mieltä laajentavasta vastauksestasi.

Googleta

msf-hoito. Sieltä voi löytyä apua myös iholle;)

kuulostaa aika

raskaalta hoidolta.Lapseni saa säännöllisesti reikihoitoa ja fytonomimme neuvoi meille atooppisen ihon sisäisen hoidon ,enkä haluasi lasta nyt muuten enää rasittaa.Tuo mainitsemasi hoito vaikuttaa turhan raskaalta lapsellemme.kiitos kuitenkin ideasta.

Noin mullekin sanottiin

Lääkäri sanoi, että rasvaa on pakko laittaa, koska mulla atooppinen iho. Uskoin sokeasti ja rasvasin vuosikaudet ihoani ilman minkäänlaisia tuloksia. Epätoivon hetkellä pari vuotta sitten päätin kokeilla olla ilman rasvoja ja ajattelin, että ei se ainakaan pahemmaksi voi mennä..
Nyt ihoni hyvässä kunnossa eikä todellakaan enää kaipaa ulkopuolista rasvausta.
Kylläpä tekisi mieli nyt käydä näyttämässä ihoani sille ihotautilääkärille, joka aikanaan saarnasi rasvauksen tärkeydestä...

Ei rasvaa vai??!

Niinpä, yksilöllisiä tapauksia, mutta jos on atooppinen iho joka kuivuu ja kutisee, kutisee niin ettei lapsi voi nukkua! Ei meidän tarvi kuulla edes lääkäriltä että tarvii rasvata, sen näkee.
Liputan vieläkin Hamppurasvan puolesta, kokeilkaa!
Lapseni haluaa itsekin aina hamppurasvaa. Tuntuu mukavalle.

kiitos sinulle

mekin olemme kokeilleet vaikka mitä,welecan calendula voiteet,sinkkirasvat,provedan erikoisvoiteet,apteekin rasvat ja toisinaan helpottaa hyvinkin paljon.Mutta tuota hamppua emme ole kokeilleet.Pitääpä koklata.Ongelmanahan on että niin kauan kun munuaiset on mitä on ihokin on mitä on.Noh mutta pääasia on että saisimme lapsen oloa edes hiukan paremmaksi.kiitos sinulle kokeillemme vielä tuota hamppuakin=)).

onko sulla

kans munuaisvika? Jos ei niin tilanne lienee hiukan erilainen.

Ei varmasti rasvaa

Kyllä aikuisenkin iho voi kutista niin, ettei saa nukuttua. Monta unetonta yötä olen viettänyt ihon takia, joten tiedän kyllä, mistä on kyse..
Kutina loppui, kun en enää ärsyttänyt ihoani millään ylimääräisillä rasvoilla, vaan annoin sen hengittää vapaasti.
Eiköhän se ihottuma useimmiten johdu rasvojen/vitamiinien tms. puutteesta eikä se vajaus millään apteekin litkuilla parane. Eli kyllä sen ihosta näkee, mitä syö tai ei. Kyllähän monet ihmiset saavat esim. suklaasta finnejä...

kokeile

mereen uimaan tai kylpyammeeseen vettä ja merisuolaa.

Mun mielestä

vähän huonoja. Aqualan L:ssä on hirveesti vettä, joka alkaa kutittaa, Novalan taas on niin rasvainen, että tukkii ihohuokoset, varsinkin kuumalla. Sinuna ostaisin Humektania, se toimi ainakin mulle lapsena todella hyvin: Humektanilla voitelette koko lapsen, niin ei ihottuma pääse leviämään, siinä on maitohappoa voidepohjassa, joten pöpöt eivät pääse leviämään niin helposti taipeista muualle. Voide pitää levittää kolmen minuutin kuluessa suihkusta poistumisen jälkeen, niin se pidättää enemmän koskeutta iholla. Aqualan L:ää voi käyttää pesemiseen normaalin pesuaineen sijaan, pesun jälkeen humektan, jonka jälkeen kortisoni, jos on tarvetta.

Talvella ja ruvella oleviin kohtiin (ei siis nestepintaisiin) ohuelti Novalania, ei kuitenkaan yöksi. Jos yöllä kutittaa, eikä saa nukuttua, lapsi viileään suihkuun 10 min ajaksi.

Jos ruvet kutittavat, suolahaude (suolavettä kankaalle, suolaveden maku suurinpiirtein kyynelten makuinen). Sinkkivoide auttaa myös, jos iho on sekä nestepintainen että rupinen, se kuivattaa nestepinnan ja irrottaa rupia. Nestepinnan kuivuttua Novalania.
 /   /  /  /  / rasvoista/rasvauskerroista
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta