AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

sepelin hinta ??

4 Vastausta 11 203 Lukukertaa
Mitä olette maksaneet sepelistä tonnihintaa ?

Jos puhutaan autotallin alle tulevasta tiivismaa-aineksesta eli 0-16 tai 0-32 sepelistä. kumpi on muuten parempaa ? salaojasepeli ei liene kovin hyvää koska ei tiivisty ja kapillaariilmiö toimii paremmin kun johtaa paremmin vettä.

Hanki perustiedot

Salaojasepeli ei tiivisty sen takia, että siinä ei ole nollapäätä. Vedenläpäisevyys ja kapillaarisuus ovat karkeasti ottaen toistensa vastakohtia: mitä paremmin vesi läpäisee materiaalin, sitä pienempi materiaalin kapillaarisuus on tai päinvastoin. Esim. savi ja siltti ovat huonosti vettäläpäiseviä ja niiden kapillaarisuus on suuri.

17km vaasasta

Maksaa 0-16mm 6,7e / tonni + alv22%. Ja hyvää tavaraa on laittaa autotallin alle.

ei sepeliä

0-16 tai 0-32 ei ole sepeliä, vaan mursketta. 16-32 voisi olla sepeliä, kun siitä puuttuu hienopää. Kapillaari-ilmiö tarkoittaa sitä, että kosteus nousee materiaalissa ylöspäin. Sepeli on parasta, koska siinä kapilaari-ilmiö on hyvin vähäinen. Hiekassa se on jo melkoinen. Että silleen.

Siinä

oikee kommentti.Sepeli ei koskaan ole 0-... Sepelikin kyllä tiivistyy täryllä vaikka toisin vois luulla,eli esim sisätäytön salaojakerros kannattaa tiivistää.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta