AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Konsentraatti vai Isolaatti

Konsentraatti vai Isolaatti

59 Vastausta 2 704 Lukukertaa
Kannattaako ostaa isolaattia, vaikka se on yli 2 kertaa kalliimpaa kun konsentraatti?

Kehittyykö lihaksisto jotenkin nopeammin isolaatin avulla?

Vastaus

Ei todellakaan kehity.

Palkkariin

Tuo kaksi kertaa kalliimpi -väite pitää paikkaansa vain jos verrataan markkinoiden edullisimpia maustatamattomia konsentraatteja edullisimpiin isolaatteihin. Esim. maustetun Fast Hera80:nen ja Evon Whey2:n välillä ero on proteiinikilohinnassa verrattuna vain reilu 10%. Puhutaan siis muutamasta eurosta.

Palautusjuomakäytössä ero on vuositasolla joitain kymppejä euroissa. Nämä muutamat kympit todellakin ovat hintansa arvoisia: nopeampi imeytyminen ja mikrofraktioiden tuomat hyödyt laajasti!

Kuten Myozene-tuotteen yhteydessä on tuotu esille tutkimuksissa (perusteluissa nopealle heralla) on nopeammalla imeytymisellä todellakin merkitystä. On selvää että jos herassa on rasvaa taikka laktoosia korkeita määriä hidastaa se imeytymistä.

Isolaatin käyttö ulkomailla on itsestäänselvyys. Suomessa on oltu tässä mielessä vähän perässä kiitos lisäravinnemarkkinoiden, mutta nyt ollaan menossa jo parempaan suuntaa. Tämä onkin näkynyt mm. isolaatin hinnan tippumisella suomessa viime vuosina :-)

Eipäs jaeta väärää

HOH HOIJAA, taas täällä eräs kauppias yrittää epätoivoisesti myydä isolaattejaan väärin perustein.

Laitatko esimekkejä ulkomailla myynissä olevista palautusjoumista, joissa on isolaattia pelkkänä proteiinin lähteenä. Itse en löytänyt yhtään?

TOTUUS: Palautusjuoman pitää sisältää sekä hidasta että nopeaa proteiinia. Paras yhdistelmä on hydrolysoitua heraa ja konsentraattia.

......

Hydrolysoitua proteiinia ei kannata
sotkea tavalliseen prot jauheeseen, menetät
pilkotun prot jauheen edut.( tavallinen prot
hidastaa imeytymistä)

dfvfd

muistakaa ne patentit!!!! ei parane unohtaa tai olette tuhoon tuomitut!!!

dfghgfh

Bullshit, isolaattikauppiaan puhetta!!

Tiede sanoo faktat

Ei ulkomaillakaan "täydelliset markkinat" ole ja sielläkin on monia heikkotasoisia tuotteita tarjolla. Mutta isolaattia löytyy niin proteiinituotteena yksinään lukuisilta valmistajilta, purkkien kyljissä lukee oikein isolla usein että "isolate". Tämä siksi että kuluttajat todellakin saavat sitä mitä haluavat eikä vahingossa jotain muuta tai sekoitusta.

Palautusjuomissa suunta on entisestään laadukkaampaan ja nopeampaan heraa. Tuoreimpien vanhojakin tutkimustuloksia tukien on selvää että proteiinin nopeudella on iso merkitys. Tällaisten tulosten perusteella on mm. MuscleTechillä, Reflexillä ja nyt viimeisimpänä BioQuestilla tullut hittituotteet jossa nopeaa heraa palautusjuomassa.

Noissa on menty jopa pidemmälle mitä pelkkä isolaatin nopeus koska sisältävät hydrolysoitua heraa. Isolaatti on nopeudessa konsentraatin ja hydron välillä. Palautusjuoman proden nopeuden merkitys on siis jopa niin suuri että edes isolaatti ei ole parhainta. Voi vain kuvitella missä jälkijunassa tulee rasvakonsentraatti joka "terästetty" vielä jollain maitoproteiinilla (tai maitoon sekoitettuna). Tämä siis tilanne tieteen näkökulmasta, kysy vaikka Anssilta ;-)

Hydrolysoitua heraa ei pidä sotkea minkään muun proteiinilaadun kanssa, eikä varsinkaan konsentraatin kanssa. Ei ole olemassa mitään tutkimisdataa että palkkarissa olisi syytä olla hidasta proteiinia yksinään tai osana sitä. Tässä poikkeuksena tilanne että treenin jälkeen ei syötäisi parin tunnin sisään jolloin hidas proteiini antaa paremman lopputuloksen jossain kuuden tunnin kohdalla. Mutta jos verratan vain esim. kolmea ekaa tuntia palkkarin otosta niin nopea hera antaa paremman vastineen.

HOH HOIJAA

Laitatko kauppias niitä linkkejä ulkomaalaisista palautusjuomatuotteista, joissa on käytety isolaattia ainoana proteiinin lähteenä, kiitos.

Älä viitsi tunkea noita sun omia päätelmiä tänne, joku hölmö voi vielä uskoa :D

Huomautus

PubMed-materiaalit ja vastaavat muut lähteet proteiinin nopeuden merkityksestä eivät ole päätelmiä vaan tosiasioita.

gbfgbfgb

kova on ainakin yritys tällä kauppiaalla saada isolaattiaan kaupaksi, siitä ei voi häntä moittia.

hicassa käytettiin sama kortti "ulkomailla tämä revitään käsistä". uffe edelleen luulee, että valehtelemalla joidenkin jenkkien ostokäyttäytymistä, tulisivat suomalaiset aloittelijat perässä kuin kanat.

pistä apina niitä ulkomaisten palautusjuomien linkkejä nyt kehiin joissa on käytetty vain isolaattia. onko se niin vaikeaa?

ei taida poitsu löytää, koska vedät paskapuhetta :D

pipopäääää yhyyyy pipopääää

WPI

Heh heh, eiköhän ne Uffen myyntiluvut kerro omaa kieltään käykö kauppa vai ei ;-) Ulkomailla todellakin isolaatti on paljon enemmän esillä mitä Suomessa. Ei tarvitse kuin mennä esim. BB:n kauppaan ja laittaa hera valikosta ja katsoa kuinka helvetin paljon siellä tule vastaan sanoja "Pure WPI, 100% WPI, Isolate, No Carb Isolate" jne. Monissa tuotteissa on myös pelkkää hydrolysaattia proteiinilähteenä.

Toki jenkeissäkin käytetään paljon herasekoituksia, mutta siltikin varsin laatupainotteisesti, esim. niin että isolaattia eniten, toiseksi eniten sitten konsentraattia. Pitäähän rasva- ja laktoosiarvot alhaalla olla!

Ei tarvitse alkaa nimittelemään ja käyttämään ala-arvoista kieltä vaikka hermot meneekin näköjään sulla siellä :-)

Totuus!

hintaero konsentraatin ja isolaatin välillä on niin iso, että mielestäni isolaattia EI kannata missään tapauksessa ostaa, ellei sitten keksi rahoilleen muuta käyttöä. Laskekaa kuinka monta kiloa konsentraattia saa samalla hinnalla kuin isolaattia vaikkapa vuodessa!!

Näin on!

Juuri näin! Saat samalla hinnalla niin paljon enemmän proteiinia ostamalla konsentraattia, että kalliimmat isolaatit eivät vain kertakaikkiaan ole hinta/laatu-suhteeltaan sen arvoisia! Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, ettei isolaatit toimisi, vaan siitä, että se toiminta ei ole niin paljon parempi, että siitä kannattaisi maksaa maltaita.

Ei se homma

Joo ja mieti kuinka paljon enemmän saat Uffen halpisheraa kun ostat monien pääasiassa proteiinin takia syötäviä elintarvikkeita: maitorahkaa, raejuustoa, jauhelihaa, kanaa, seitiä, kananmunat.

Ei se homma näin mene vaan niin että jokaisessa eri käytössä katsotaan parhain mahdollinen vaihtoehto. Ei tulisi mieleenkään vaihtaa jauhelihaa heraan. Mutta herallakin on oma paikkansa monipuolisessa ruokavaliossa!

Joskus, joskus taas ei

Jos verrataan markkinoiden halvimpia maustamattomia halpisheroja isolaattiin hinnassa mikä tulee proteiinia kohti niin hintaero on noin kaksinkertainen. Palautusjuomakäytössä tämä hintaero ei muodostu kohtuuttoman suureksi kun mietitään hinta/laatu-suhdetta.

Mutta, markkinoilla on myös muitakin konsentraatteja kuin 10€/kg maksavia maustamattomia. Katsotaan mitä suomen suurin valmistuttaja Fast tarjoaa; Fast hera80 maustettuna!

40g proteiinia Hera80 (17,90€/900g) jauheesta otettuna maksaa 1,05€. Sama proteiinimäärä Evon Whey2:sta (800g/23,10) maksaa 1,32€. Hintaero on vain 0,27€. Vuositasolla (4krt/viikko) hintaeroa tulee reilu viisikymppiä!

Ja kehityksessä

eroa. Viisikymppiä kannattaa siis laittaa vaikka leffalippuihin.

Onko mikrofraktiot kohdallaan?

Onko niissä leffalipuissa sitten mikrofraktioprofiili kohdallaan? Onko ne patentoituja? Onko niille annettu iso-sertifikaatti? Löytyykö Finkinolta laatusertifikaatit? Onko ne puhtaita? Ei ole, eikä löydy!!!

Hassua että satuitkin

"Löytyykö Finkinolta laatusertifikaatit?"

Aika usein tämä on kyllä mieleen tullut leffan jälkeen ;-)

löytyy tai ei

Niin sillä ei ole mitään merkitystä!!

"säästöä" &

Jos otat tuon viisikymppiä "säästöä" saat muuten samalla rasvaa "kaupan päälle" 1,2kg :-)

gfbgbfg

tai jos käytätkin halvempaa heraa kuten fastin väsäämä prowhey. hinnassa onkin jo vaikuttava ero ja huom! jos otatkin uffen laktoosiheraa, niin saat puolitoista kiloa enemmän täysin turhaa laktoosia.

alkaa uffen illuusio romuttumaan ja se siksi he meuluavatkin isolaateista. konsentraatissa ja palkkareissa ovatkin samalla viivalla ja vähän vielä heikompiakin kuin muut. siksi uffe puffaa ylikallista isolaattia ja hicaa.

Taisit laskea väärin

Onko Prowhey maustettua? Tuo vertailussa mainittu Hera80 oli maustettu versio ;-)

Laskit muuten väärin tuon laktoosin. Käyttämällä Uffen Wheytä tulee laktoosia vuodessa aiemmin mainitulla käyttömäärällä 533g/vuosi. Et voi siis saada kuten sanoit "puolitoista kiloa enemmän täysin turhaa laktoosia".

Käyttämällä Prowheytä tulee laktoosia vuodessa 444g. Ero on siis vain 89g/vuosi eli 0,428g/annos Uffen heraan verrattuna. Hyviä arvoja molemmat.

En tiedä mikä illuusio on Uffella romuttumassa mutta kertoivat tuplanneensa tämän vuoden myynnit puolessa vuodessa ja viime vuonna jo tekivät ennätysliikevaihdon.

sivusta

ihan vain sivuhuomautuksena. mahtaakohan tässä maassa olla ketään muuta kauppiasta/firmaa, joka julkisesti reteilee myynneillään?

Ihan normaalia

Ihan yleistä tuo myyntien kertominen on monellakin alalla Esim. automyyjät kertoo paljonko on myynti lisääntynyt, kännykkävalmistajat kertoo samoja asioita, talopakettien myyjät kertoo asemastaan markkinoilla jne.

Ihan mukavaa ja jopa hyödyllistä infoa tuo myynneistä kertominen on. Ja onhan se kiva kuulla että kauppiaalla menee hyvin jos itsekkin käyttää ko. kauppiaan tuotteita. Ei tässä mitään ihmeellistä ole. Kaikilla kauppialla ei tietysti ole "varaa" eikä intressejä kertoa myynneistään ;-)

Eräskin lisäravinnekauppias tuossa joku vuosi sitten rellesti myynneillään, mutta nyt on ollut hiljaisempaa...

viekö hica

onkos riboosin puffaaminen jo haudattu kokonaan, kun tuotteesta ei tullutkaan samanlaista hittiä, kuin osalla vähän aikaa toimivasta kreatiinista?

onko kukaan "tavis" näitä kalliita ihmeaineita (ribo&hica) kokeillut?

juuri näin.

Näin se on.

Paras hinta/laatusuhde

Osta www.go4fit.com:sta Sportlifen WHEY100:aa, siinä on markkinoiden paras hinta/laatusuhde!

WHEY100 on nykyään

Sammaa mieltä! Sportlifen Whey100:n ravintoarvot on paremmat kun esim uffaffaan halpaheran ja WHEY100 on vielä edullisempaa, eikä vaahtoa paljon.

sakotetaan

käyttäisit nyt vähän edes järkeä....kirjoitat wheysatasen isoilla kirjaimilla kuten edellinenkin kirjoittaja....eli olet sama idiootti.MAINOSMIES POIS,MENE POIS!

niin sun

Enpä ole mainosmies, mutta kiva että olet ilmeisesti samaa mieltä WHEY100:n ravintoarvoista muihin halpaheroihin nähden.

WHEY100 on tämän hetken paras ja edullisin halpishera.

Ei kannata

Ei kannata. Yleensäkään et tarvitse proteiinijauheita, mikäli seuraat ruokavaliotasi. Isolaatin ja konsentraatin ero on mininaalinen, ja täydellinen mainoskikka asiasta tietämättömille.

Nelosolut vs

"Isolaatin ja konsentraatin ero on mininaalinen"

Ja millä perusteella? Aminohappoja on molemmissa ja kroppa ei tiedä kummasta laadusta ne kroppaan tulee, mutta siinä se. Tai no, jos on laadukas isolaatti ja vähemmän laadukas konsentraatti niin isolaatissa on ylivoimainen mikrofraktiojakauma.

Ja millä perusteella ero ei ole minimaalinen:
-proteiiniopitoisuus, konsentraatissa alimmillaan 75%, isolaatissa +90%
-laktoosit, ero voi olla kymmenen prosentin luokkaa!!!
-rasvassa samanlaisia eroja markkinoilla kuin laktoosissa, kymmenen prosentin luokkaa

Kaikki yhdessä nuo tekee jättieron. Varsinkin palkkarikäytössä! Kuin vertaisi jotain nelosolutta kossuun :-) Toinen kolahtaa, toinen lähinnä kusettaa...

Se on mukava...

...että mainokset tehoavat. Kannattaa opetella hieman ihmisen fysiologiaa, niin alkaa tajuamaan miksi noilla kahdella asialla ei ole juurikaan eroa. Niin se vain on. Mutta jokainen laittaa rahansa sinne, mistä eniten apua tuntee saavansa. Usein vain valitttavasti tunnepohjalta.

Mutuilet vailla

Imeytymisessä on selvä ero kun toisesa jauheessa on proteiinia jopa yli 15% enemmän, lisäksi toisessa jauheessa on imeytymistä hidastamassa pahimmillaan yli 15% muuta (rasvaa+laktoosia) ainetta. Tuosta kun laskee prossa yhteen saadaam 30% lukemia isolaatin eduksi.

Tässä ei ole mitään tunnepohjaa vaan pelkkää tosiasiaa.

Perusteluja

Ja mitähän luulet siellä mahalaukussa olevan silloin kune jauheen sinne nakkaat? Nämä jauheet on testattu in vitro ei in vivo. Siinä on aikamoinen ero, mutta näyttää hyvältä mainoksessa. Samaa tyyliä käytetään kauneudenhoitotuotteiden kanssa.

Tähän nelosolut

-keskusteluun on kyllä Kaljun Hobitin kaupassa todellista asiantuntemusta. Vuosien ryyppääminen takaa asiantuntevat mielipiteet oluesta ja viinasta.

gfdgfdg

puhumattakaan kun tietoutta ammennetaan Nizan eliittihotellissa. ranskassa shoppailemalla saa hyviä mainosideoita.

?????

nyt meni ohi...?

Viinitä ja

Positiivinen kommentti se oli. Ranskassa on maailman parhaimmat viinit. Uffella on myynnissä maailman parhaimmat isolaatit.

Eräiden valmistajien rasvalaktoosikonsentraatit ovat kuin jotain nelosolutta.

joo-o

Uusimmassa Katso lehdessä oli juttua miten Petri Tykkä oli omituisella lemmenlomalla Nizassa. Olivat yöpyneet tyttökaverinsa kanssa eliittihotellissa 340euroa/yö ja shoppailleet pitkin lomakohdetta. Paikka on kuulemma Petrin suosikkipaikka, minne hän aina menee lomailemaan ja asustelemaan ökyhotelleissa. Eli kun eka paukutellaan netissä henkseleitä että myynnit ovat tuplaantuneet, niin siitä pidetään sitten huoli, että se raha myös näkyy kaikille! köyhät kyykkyyn ja Nizalle shoppailemaan!

Lehdessä kaikki nuo luettavissa, aikaisemmin täällä oli referoitu siitä lehdestä juttu, mutta viesti on poistettu. Uffe oli pyytänyt poistamaan.

!!!!

zorry mut en vieläkään ymmärtänyt mitä tekemistä tällä on tän isolaattijutun kanssa!

Sinä pölkkypää

Joku on todella kiinnostunut toisten asioista. Niin kiinnostunut että näkee tarpeelliseksi siitä tulle tänne kirjoittamaan yöllä yhden aikaan!!! Ei taida sulla olla oikein omaa elämää, vai oletko vain sairaalloisen kade ;-)

Sun tekstissäsi on monia epäloogisuuksia, tässä yksi. Katso-lehti sanoo näin:

"Paikka on kuulemma Petrin suosikkipaikka, minne hän aina menee lomailemaan ja asustelemaan ökyhotelleissa."

Huomaa että hän menee sinne AINA. Mitä sanot sitten sinä kadepölkkypää:

"Eli kun eka paukutellaan netissä henkseleitä että myynnit ovat tuplaantuneet, niin siitä pidetään sitten huoli, että se raha myös näkyy kaikille!"

Petri on lomaillut tuolla siis myös muina vuosina oli myynnit sitten olleet mitä tahansa. Näinkö vitun tyhmä sä olet? Pakko jauhaa paskaa ja keksiä jotain negatiivista toisista. Selvitä ongelmasi ja hanki elämä.

Ja kelle se raha näkyy tarkoituksella jos mennään ulkomaille lomalle. Jos Katso-lehden paparazzi ei olisi lähtenyt väijymään tuonne Tuomolan takia niin kukaan ei tietäisi kenenkään lomista ja hotellihuoneista mitään. Lisäksi aina voi miettiä kuinka tosia Katso-lehden tasoisen julkaisun jutut ovat, pitihän paparazzi-kuvaajan menot kattaa keksimällä joku juttu jolla saadaan jotain myyntiä aikaiseksi. Sinua tyhmää pölkkypäätkin kiinnosti paskajuttu.

Offtopicit moderoidaan aina pois, etkö tätä tajua, sinä pölkkypää! Tiedossasi varmaan onkin mutta ilmeisesti unohtunut että tarvittaessa poliisi selvittää IP-ossut edelleen ;-)

fbfgbgfb

poliisi selvittää mitä? katso-lehden ip-osoitteen? :D

herra 45

"Pakko jauhaa paskaa ja keksiä jotain negatiivista toisista."

Keksiä? Eikös nuo kaikki ole ihan tarkistettavissa? Netissä oli reteilyä myynneistä ja samaan aikaan yövytään 340 euron huippuhotellissa.

Eri asia on sitten mitä tämä öykyilijä itse keksii. Odotankin mielenkiinnolla juorulehtien otsikoita siitä yhdestä oikeusjutusta, epäilen, että se on sekunti kun se levitetään noille lehdille ja pidetään huoli, että ökyilijä saa mitä tilaa kun esittää vääriä väitteitä yrityksistä. mehukkaat otsikot ovat jo mielessäni ;)

Yrityksesi vittuilla

Mediaa kiinnostaa Tuomola, ei niinkään hänen miesystävänsä tekemiset.

Edelleen täällä ravinto-osiolla lukijoita kiinnostaa enemmän mistä se mistä saa parhaimmat lisäravinteet. Yrityksesi vittuilla ei-relevanteilla asioilla ei muuta tätä seikkaa miksikään, ei myöskään ostokäyttäytymistä!

No jaa

Kyllähän Katso-lehteä kiinnosti miesystävän tekemiset siinä määrin, että tekivät pikkujutun tämän bisneksistä. Ja varmasti nämä roskalehdet tekee jutun Tuomolan miesystävän oikeusjutustakin, kun on sitä pienemmistäkin asioista juttua väännetty. Ei kai se paljoa vaadi, kun nämä törkylehdet jopa maksaa vihjepalkkioita ihan naurettavista jutuista. Katsotaan vain, että kun homma menee oikeuteen asti, törkylehdet pääsee pitämään hauskaa oikeustalolle ja joku osapuoli tulee olemaan loppujenlopuksi aikas nolona. Mikä tämä osapuoli on, siihen en ota kantaa.

Riippuu

Miesystävienkin oikeusjutut kiinnostavat riippuen siitä mitä aihe koskee. Tässä tapauksessa jutun kiinnostavuus ulkopuoliselle kuulijalle on lähellä nollaa. Lisäksi kun ottaa huomioon muutamia mittasuhteita niin juttu on aika selvä kumman "puolelle" lukija menee ;-)

Riippuu niin

Riippuu vähän myös siitä, miten keissi lehdistölle ja näin myös lukijoille esitellään. Jos minä olisin menemässä oikeuteen ja olisi vaara, että lehdistö tekisi siitä jutun, pyrkisin jo hyvissä ajoin antamaan vihiä vaikka nimettömänä siitä, minkälainen keissi on tulossa ja painottamaan niitä omia pointteja itselle suotuisampaan suuntaan. Toisaalta, jos minä olisin jommallakummalla puolella tässä kiistassa, olisin vetänyt oikeusjutun jo kauan sitten pois oikeudesta ja olisin kaikesta kiistaan liittyvästä hyvin hiljaa sekä omalla palstalla että tällä palstalla. Itseasiassa, jos minä olisin jommalla kummalla puolella, koko kiistaa ei olisi tullutkaan. Joskus on hyvä pitää mölyt mahassa, vaikka kuinka vituttaa.

vdfvdfv

kyllä käy vähän sääliksi jos toinen osapuoli päättää vetästä homman oikein huolella julkiseksi, enkä yhtään ihmettele jos vetäisi. aika sikamaisesti siellä syytellään yritystä, vaikka kyse oli yksityishenkilötasolla olevasta jutusta. mutta eikös tarkoitus ollutkin aiheuttaa kilpailijalle jotain harmia? odotellaan siis mehukkaita juttuja, oikein siis mässäilyä lehdistössä :D

Herää jo

Perus katso-lehden (ja vast.) lukijaa ei voisi vähempää kiinnostaa nahistelut netissä...

Bodiharrastajia asia jonkun verran kiinnostaa, mutta eipä pahemmin heitäkään. Vai luuletko tosiaan että joku Ilttis vetäsee tästä otsikot, herää jo...

Hanki vähän elämää ja katsontaa näiden pikkupiirien ulkopuoleltakin äläkä mieti tällaista pitkin öitä, ellet sitten fantasiastasi saa jotain kiksejä, hih.

vfvdfvdfv

näyttääpi kiinnostavan kun ihan firmojen tietoja jo kaivellaan. katso saa makeat otsikot jostain oikeusjutusta :D

it's gonna

Eikä jätetä hommaa vain firmojen tietojen kaiveluun. Kaivellaan myös henkilöasioita esille, vähän taustoja ;-)

Ei tainnut olla mitään käsitystä

Ei tainnut tällä oikeusjutun nostajalla olla mitään käsitystä siitä, mihin tämä johtaa. Jos naisystävä on julkkis, tämä tulee mitä luultavimmin aiheuttamaan ikävää julkisuutta enemmän kuin oli tarkoitus ja ei suinkaan sille taholle, jonka julkista kuvaa oli tarkoitus vahingoittaa. Nyt siitä on tehty jo muutamilla palstoilla aivan liian julkinen. The shit's gonna hit the fan and it's gonna stink BAD!!

hupsista!

tästähän tuleekin mahtavaa, paska tosiaankin osuu tuulettimeen ja varmaan kovin pian :D mutta kenen housuista se kakka sinne tuulettimeen lentää? ou nou Bilbo Baggins!

Blaa blaa

"Ei tainnut tällä oikeusjutun nostajalla olla mitään käsitystä siitä, mihin tämä johtaa. Jos naisystävä on julkkis, tämä tulee mitä luultavimmin aiheuttamaan ikävää julkisuutta enemmän kuin oli tarkoitus ja ei suinkaan sille taholle, jonka julkista kuvaa oli tarkoitus vahingoittaa. Nyt siitä on tehty jo muutamilla palstoilla aivan liian julkinen. The shit's gonna hit the fan and it's gonna stink BAD!!"

Heh heh...mitkä kaikki lasit sulla on päässä kun näet asiat noin päin helvettiä. Kauhea uhittelu netissä toisen osapuolen puolesta vaikka mitään keissiä ei edes ole ;-)

Mikä ihmeen uhittelu

"Heh heh...mitkä kaikki lasit sulla on päässä kun näet asiat noin päin helvettiä. Kauhea uhittelu netissä toisen osapuolen puolesta vaikka mitään keissiä ei edes ole ;-)"

Ei tämä mitään uhittelua ole. Kerron vain, miltä keissi ulkopuolisesta vaikuttaa. Jos et itse näe sitä tilanteen naurettavuutta, ehkä sinunkin pitäisi pistää lasit päähän?

Mutta hei, jos ei keissiä ole, ei ole oikeusjuttuakaan, eikä paska lennä tuulettimeen, eikä tule hajua! Sehän on sitten kaikille hyvä? Onko keissi siis vedetty pois oikeudesta, kun väität, ettei keissiä ole? Oliko ne jutut oikeuteen haastamista pelkkää uhittelua netissä?

Keissiä ei ole?

"Kauhea uhittelu netissä toisen osapuolen puolesta vaikka mitään keissiä ei edes ole ;-)"

Onko syyttäjä tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen vai onko keissi vedetty pois oikeudesta? Jos näin on, miksi tästä ei ole tiedotettu julkisesti? UFS:n forumilla on edelleen stickynä ilmoitus tulevasta oikeudenkäynnistä, eikä minkäänlaista päivitystä siitä, että keissiä ei enää ole.

Iiipeet

"Onko syyttäjä tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen vai onko keissi vedetty pois oikeudesta? "

Hmm...jos IP-osoitteet on selvitetty niin eikö sen edellytyksenä ole että keissi on olemassa?

Onkohan

että kaverukset täällä vähän kinastelevat. Jos te olette ne, joiksi teitä luulen, ettehän te voi puhua millimetriravitsemuksesta oikeastaan paljon ollenkaan. Kumpikin olette aika pienoisia poikia. Minusta esimerkin kautta, eli tee niin kuin saarnaat. Tulokset sitten puhuvat puolestaan. Älkää pahastuko, mutta luulen, että teidän tasonne saavutta raejuustolla ja kananmunalla. fraktio ja tsygolaatti ja tohtori sykeröplasma. Leventäkää pojat sektoria elämässänne. Vaikka olis pisneksessä mukana, ei sitä ihan noin tosissaan tarvi ottaa. Mukavaa kesää vaan kaikille.
 /   /  /  / Konsentraatti vai Isolaatti
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta