Suomi maailman turhin maa

Senkka

Juodaan yhteistuumin Suomi maailmankartalta! Ollaanhan jumalauta neurooppalaisia eikä jotain finnejä.

29

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mako s-linnasta

      sie oot vittu maailman turhin jätkä...turpaan tollasia urpoja!!!

      • avotmikä..

        Yhden rivin vastaus, ja vielä väkivallalla uhataan! Täytyy olla todellinen apina! Sinun kaltaisillesi ihmisille ei voi edes valtaa suositella. Saati lottovoittoa. Ajatukses on niin kiven alta, että voisit mennä johonkin moraalikoulutukseen. Oletko kenties oinas? Tai tiikeri?


    • SURINAA

      Suomi on ruma maa jossa asuu rumia ihmisiä. Täällä juodaan, tapellaan ja tapetaan. Suomessa saa tehdä ikäviä töitä josta maksetaan sikahuonoa liksaa. Valtio kuppaa sitten siitä vielä melkein puolet veroina. Suomalainen on ikävä luonteeltaan, vittumainen kusipää joka osaa iloita ainoastaan jonkun toisen epäonnesta mutta jonkun muun menestys ja varakkuus herättävää sairaalloisen kateuden ja vihan tunteen.
      Suomessa vihataan länsimaita koska siellä on taso kaisessa korkeampi kun täällä maakuopassa.
      Suomi on liittoutunut historian aikana väkivaltaisten diktaatuurien kuten natsi-Saksan ja Neuvostoliiton kanssa, mutta läntiseen puollustusliitto NATOon suomalaiset eivät halua kuulua ikipäivänä.
      Suomi on kaiken kaikkiaan ihan joutava maa. Kieltämme ei ymmärretä eikä puhuta missään muualla kun täällä. Täällä ei myöskään tuoteta mitään mitä ilman muu maailma ei tulisi toimeen. Tosin kelpaahan maaperämme muiden maiden ydinvoimaloiden ydinjätteen kaatpaikaksi. Suomalaista koulujärjestelmää kehutaan maailman parhaimmaksi, mutta taas toisaalta merkittävien innovaatioiden kehittäjät eivät ole sitä käyneet läpi. Puhelimen, hehkulampun, internetin, GPS.n Googlen, Facebookin keksijät ovat käyneet koulunsa USA.ssa.
      Täällä luullaan että Suomi on maaliman napa, mutta todellisuudessa suurin osa maailman ihmisistä ei ole koskaan kuullutkaan tästä käpykylästä.

      • Kattu

        Niinpä. Kyllähän esimerkiksi Irak tai Somalia puolestaan ovat oikein paratiiseja Suomeen verrattuna. Toisin sanoen, voisit vähän suhteuttaa puheitasi. Tietenkin Suomi on pieni ja merkityksetön maa, mutta huonomminkin voisi olla.


      • Pesolorse

        Nyt tahdommekin tietää kun kirjoituksestasi on kulunut tovi..... mihin maahan muutit?
        Mikä on uusi onnelasi , älä vaan sano että olet yhä täällä purnaamassa kaikesta.


    • haukkuminen ärsyttää

      Suomessa on tosi kaunista ja hyvä teknologia, jos vain ihmiset oppisivat näitä asioita arvostamaan. Suomalaiset miehet ja naiset ovat mukavia ihmisiä ja ulkonäkö on useilla jopa upea, monet ovat ihan tavallisen näköisiä, mutta silti miellyttäviä ihmisiä.

      Se mikä minua ärsyttää ovat ulkopuolelta Suomeen tulleet provoilijat ja muut maailmaa väkivalloin muuttavat sadistit.

      • Käytöstapoja, kiitos

        En puhuisi syntyperäisten suomalaisten mukavuudesta mitään.

        Ikävä kyllä nimim. "SURINAA" on oikeassa kuvaillessaan suomalaista perusluonnetta.
        Maailmaa lännessä ja idässä paljon kiertäneenä on aina totuttelemista tullessani takaisin sorvin ääreen. Töykeää ja ylimielistä käytöstä riittää jopa asiakaspalvelijoilla. Muualla moni sellainen lentäisi ulos ovesta ensimmäisen niskojennakkelun tai tervehtimättömyyden jällkeen.

        Käytöstapoja täällä tarvitaan - niitä voi käydä ihmettelemässä ulkomailla - vähän kauempana, kuin Virossa tai Venäjällä (joissa onkin niin kotoinen olo :)


    • SURINAA

      Olen kyllä ihan Suomessa syntynyt ja niin ovat vanhempani ja isovanhempani jne jne...
      Kuljen silmät ja korvat auki enkä kuvittele mitään. Näen ne asiat mitkä oikeasti ovat olemassa. matkustaminen muualla vahvistaa vain käsityksiäni kaikesta.
      Ei mitenkään omaperäistä että joku rupeaa heti vetämään niitä Irakeja ja Somalioita tähän vertailukohdaksi. Eivät ne muuta Suomen epäkohtia yhtään miksikään.
      Suomalainen teknologia: HAHHAHHAHHA!!!
      Kun omistaa sellaisia merkkejä kun Honda, Yamaha, Briggs&Stratton, DeWalt, Makita, Hitachi, JVC, Sony, Panasonic, Nikon, Apple, DELL,... ei siinä paljon Suomi-teknolookialle ole tilaa.

      • Sairasta parjata

        Ai tuoko on mielestäsi ainoastaan teknologiaa ja tiedätkö ettei massamarkkinoille mennä tuosta noin vaan vaikka olisi 100% parempi keksintö kuin jonkun massamaan insinöörillä.

        Se että puhut Suomessa syntymisestä viittaa siihen, että taustasi ei ole oikeasti suomalainen. Olet siis todennäköisesti kruunulle uskollista taustaa omaava.

        Shoppaato muuten ainoastaan NATO-merkkejä, tiedätkö noin yleensä mitään globaalistakaan teknologiasta vai ainoastaa siitä, missä on brändätty omiin nimiin keksintöjä, joita on varmasti tehty yhtä aikaa niin Pohjois-Koreassa kuin Japanissakin.

        Älä luule muuten, että jämähdän tekemään tänne sinulle lisää logiikkaa sille ajatuskulullesi, miksi Ruotsin lipun pitäisi heilua täällä jälleen avoimesti salossa koko ajan. Mene hoitoon, kärsit sairaasta narsistisesta vallanhalusta.


      • Hyi helvetti teitä
        Sairasta parjata kirjoitti:

        Ai tuoko on mielestäsi ainoastaan teknologiaa ja tiedätkö ettei massamarkkinoille mennä tuosta noin vaan vaikka olisi 100% parempi keksintö kuin jonkun massamaan insinöörillä.

        Se että puhut Suomessa syntymisestä viittaa siihen, että taustasi ei ole oikeasti suomalainen. Olet siis todennäköisesti kruunulle uskollista taustaa omaava.

        Shoppaato muuten ainoastaan NATO-merkkejä, tiedätkö noin yleensä mitään globaalistakaan teknologiasta vai ainoastaa siitä, missä on brändätty omiin nimiin keksintöjä, joita on varmasti tehty yhtä aikaa niin Pohjois-Koreassa kuin Japanissakin.

        Älä luule muuten, että jämähdän tekemään tänne sinulle lisää logiikkaa sille ajatuskulullesi, miksi Ruotsin lipun pitäisi heilua täällä jälleen avoimesti salossa koko ajan. Mene hoitoon, kärsit sairaasta narsistisesta vallanhalusta.

        Aloittaja on ruotsinkielinen vihapuhetrollaaja. Kaikki, jotka aloittavat "suomalaisia" mollaavia ketjuja, ovat näitä samoja Suolen omia aktivisteja. Terveisiä sille omalle Foballe, että kaksinaamaisuus säteilee Tsernobyliakin enemmän.


    • hyvä maa Suomi

      Minä olen syntynyt Suomeen 50-luvun puolivälissä. Koulun kävin Helsingissä, jonne vanhempani muuttivat Tapiolasta 50-luvun lopulla. Armeijan kävin 70-luvulla ja sitten opiskelin opistoinsinööriksi.
      ´Työt aloitin erään maahantuontifirman palveluksessa myyntihommissa ja myöhemmin vaihdoin erääseen suuren firman vientihommiin. 80-luvun puolivälissä perustin oman yrityksen ja se lähti hyvin käyntiin. Velat olin saanut maksettua, kun 90-luvun alun lama iski päälle. Onneksi oli saatu jo jotain sukan varteen ja lamasta selvittiin joten kuten, uuteen alkuun. 90-luku oli firmalle menestystarinaa ja kasvun aikaa. 2000-luku oli myös kasvua ja puolivälissä alkoi homma jo tuntua hiukan puultakin. 2007 sain hyvän tarjouksen firmasta ja neuvottelujen jälkeen myin firman.
      Sain siitä melkein 10 miljoonaa, joten sillä elää kyllä aika mukavasti. Tosin en ole koskaan tottunut kuluttamaan, joten aika tavallista elämää tässä eletään.
      italiasta ostin tosin oman talin Firenzen lähistöltä. Siellä on mukava oleilla osan aikaa vuodesta.
      Minä olen kyllä kovin kiitollinen tälle maalle, sen verta on tullut matkusteltua, että on nähty paljon "turhempiakin" maita. Tosin mielestäni meidän sosiaaliturva laiskistaa osan porukkaa aloitekyvyttömiksi laiskiaisiksi. Voi toki olla, että se porukka olisi sitä vaikka heitä ei sänkyyn syötettäisikään. Jokaisessa yhteiskunnassa löytyy tietty prosentti kurjia, joista ei ole kuin loisiksi.

      Tähän maahan tarvittaisiin minusta enenevästi työperäistä maahanmuuttoa, että saataisiin aikaan työtä pelkäämätön luokka, ihmisiä joista olisi tarttumaan heikompiinkin hommiin. Surkeaa on lukea lehdistä artikkeleita, kuinka meikäläiset eivät lähde enää edes kesäduuniin mansikoita poimimaan, kun on liian raskasta hommaa. Itse tein kouluaikoina aina koko loman ajan töitä, jotta sain käyttörahaa talveksi. kotoa ei rahaa lapsille annettu, tukea opiskeluun kylläkin.

    • SURINAA

      Nuo vastakommentit vaan vahvistavat sen miten tyhmiä tässä maassa ollaan.

    • Kattu

      "Tähän maahan tarvittaisiin minusta enenevästi työperäistä maahanmuuttoa, että saataisiin aikaan työtä pelkäämätön luokka, ihmisiä joista olisi tarttumaan heikompiinkin hommiin. Surkeaa on lukea lehdistä artikkeleita, kuinka meikäläiset eivät lähde enää edes kesäduuniin mansikoita poimimaan, kun on liian raskasta hommaa"
      _______________________________


      Mitähän töitä tämä enenevä työperäinen maahanmuutto ennen kaikkea sitten tekisi? Moderneissa valtioissa ei tule enää ikinä olemaan työvoimapulaa, vaan päinvastoin. Mitä pidemmälle tulevaisuuteen katsomme, sitä enenevissä määrin koneet korvaavat ihmiset. Jo nyt Suomessa on satoja tuhansia työttömiä. Siksi toisekseen on väärin ajatella, että ulkomaalaiset tekisivät automaattisesti huonoimpia töitä. Heillä on oikeus tehdä myös ihan oikeita, arvostettuja töitä. Näin kärjistetysti jos Suomeen tulisi nyt miljoona työikäistä, korkeakoulutettua työnhakijaa, olisi heistä vähintään 950 000 tulevia pitkäaikaistyöttömiä. Sinä elät menneisyydessä, kuvitellen että työtä on jos vain kiinnostaa. Ei sitä ole.

      Ja mitä mansikanpoimintaan tulee, niin syy ei ole siinä että "suomalaiset eivät jaksa". Syy on siinä, että Suomessa sillä tonnin palkalla ei tee mitään. Siinä samalla kun konkreettisen työn tekijä, poimija miettii miksi ei saa edes vuokraa maksettua kuukauden poiminnan jälkeen, kävelee porvari nauraen pankkiin.

      Vastaavasti esimerkiksi Thaimaassa sillä tonnilla elää jo pitkään. Suomalaiset tuskinpa ovat sinällään sen laiskempia kuin muutkaan, mutta he saavat pelloilla käytännössä suhteessa vain moninkertaisesti vähemmän rahaa samasta työstä. Ja onhan suomalaisia siitä huolimatta tälläkin hetkellä tuhansittain niitä kuppasia mansikoita poimimassa.

    • Ihana ilmapiiri asua

      Tyypillisen kruunulle suomalaista maata keinottelevan trollaajan huomaa siitä, että hän "neuvottelee" ehtoa lukijoiden kanssa sille, miksi Suomi saisi olla olemassa.
      Ehtoja ovat:

      1. Lisätään maahanmuuttoa. (Vihreät, vasemmisto, kokoomus)
      2. Lisätään pakkoruotsia (kaikki joilla on finanssiasiat riippuvaisia Israelin tilanteesta)
      3. Pienennetään tuntipalkkoja (ollaan jo globalisteja, kaikki pikku omakotitalokapitalistista lähtien)


      4. ANNETAAN ILMAISEKSI SUOMEN MAAT JA TAPETAAN KANSALAISET POIS ÄKKIÄ (Vihreät, RKP, Vasemmisto ja Kokoomus, osa Keskustaa ja ja PS:ää, suurin osa Kristillisistä bättre folkista)

    • suomalaisille työtä

      kannattaa muistaa että sillä mansikan poiminnalla tienatuilla euroilla ei Suomessa makseta mitään vuokria ynm.Tiedän että nuoret maalla sitä työtä tekee turhaa täällä joku myynti mies valittaa,taitaa sukulaisillas olla oikein mansikka tila,saa eu tukeakin ja niitä orjia töihin ulkomailta.Paljon saa poimia jos meinaa sen 1000e tienata ei täällä ymmärretä työn teosta mitään.Ihmiset jotka ovat saanet olla töissä ja eivät ole olleet lomautettuna eivät tiedä mitään työttömänä olosta itse olen jo 58v.enkä saa edes palkka tuki työtä 9e ei elä vaikka sais peruspäivä rahankin.olis se täällä lehkijakin saanut olla työttömyys kausia niin ei haukkuisi työttömiä jotka vielä ovat yh.kasvattaneet veron maksajia tänne paska Suomen maahan,joka kohtelee omia kansalaisiaan huonosti,vielä lisää orjia tänne että saadaan suomalaisten pieniä palkkoja alennettua kun on lisää niitä nälkäisiä suita.kannattaa myös muista että vaan aasian miehet tekee töitä ja virolaiset rakennus miehet huonoa jälkeä mutta tulevat halvaksi asukkat sitten saavat asua home ja rakennus vaurioisissa taloissa.no tuleehan rahaa firmoille oma porukka kortistossa.näin se suomi nykyisin toimii.Voitoa toisille ja suomalaisilla duunareilla menee huonosti.

    • turhaa valitusta

      kurjat sen kuin valittaa ja huomionarvoista noissa on, kuinka kaikesta syytetään aina muita. Yhteiskunnan vika kun ei pärjätä, maa kohtelee heitä huonosti.
      Itsepetos on kurjilla huipussaan, Suomi on maana kuitenkin yksi maailman kärkimaita.
      Nuo vaikertajat ovat niitä, jotka kehitysmaissa kuolisivat nälkään, tai konttaisivat kaatopaikoilla ravintoa, ennen nälkään kuolemista.
      Kyllä ihminen on itse vastuussa omasta elämästään, ei yhteiskunta, tai mikään valtio.
      Meillä on täällä vielä hyvät turvaverkot, mutta ihminen jolle ei esim. marjanpoiminta kelpaa, kun ei makseta johtajan palkkaa, pitäisi jättää oman onnensa nojaan.

    • Kattu

      Suomen byrokratiasysteemi on joissain tapauksissa huono, hyväksy nyt vain se. Tottakai se on vähintään osaksi yhteiskunnan vika, jos työtön tai ansiosidonnaisella oleva ei uskalla mennä poimimaan mansikoita siksi ettei tulot putoaisi. Vai onko se mielestäsi tosiaan "laiskuutta", kun ei tee ilmaiseksi töitä porvareille, jotka pientä palkkaa maksamalla vain haluavat maksimoida omat voittonsa?

      Ihminen ei ole myöskään mikään kaikesta irrallinen olento, vaan erittäin vahvasti ja lujasti kiinnioleva osa yhteiskuntaa. Ellei hän sitten muuta erakoksi metsään ja katoa. Suomessa yhteiskunta ja valtio ovat osaltaan vastuussa yksilöstä ja päinvastoin. Se on hyvinvointivaltion toimintakonsepti.

    • rotia selkärankaan

      Ei valtio ole yksilöistä vastuussa, kyllä se on ihankin yksilön oma asia. Valtio tarjoaa koulutuksen ja yksilön oma asia on se sitten hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. jos kerran puhutaan hyvinvointivaltiosta, niin mitenkä se samalla on sitten maailman turhin valtio ? Maailmasta löytyy leegio valtioita, joissa ei ole minkäänlaista sosiaaliturvaa.
      Sosiaaliturva tarjoaa juuri hengissä pysymisen, mutta työttömän on itse oltava tarpeeksi aktiivinen työtä hakiessaan. jos on ollut typerä, eikä ole kyennyt itselleen kunnon ammattia hommaamaan, niin turha ulista mistään kurjuudestaan, kun se on itse aiheutettua.
      Aivan käsittämätöntä on myös laskea kannattaako mennä töihin, kun tuet tippuu.
      Kyllä tässä maassa on ajettu suoraan ojaan, tuolla liialla hyysaamisella, kun ei tukia makseta, niin johan alkaa työt kelpaamaan.

      • Kattu

        "Ei valtio ole yksilöistä vastuussa, kyllä se on ihankin yksilön oma asia. Valtio tarjoaa koulutuksen"

        - Tuo koulutuksen tarjoaminen jo yksinään on nimenomaan valtion vastuunottamista yksilöstä. Aivan kuten lapsilisä, asumistuki, eläke jne.
        ____

        " Maailmasta löytyy leegio valtioita, joissa ei ole minkäänlaista sosiaaliturvaa. "


        - Toki löytyy. Ja taitaa ainakin lähes jokaisessa moisessa valtiossa olla rikollisuus kymmenkertaista verrattuna Suomeen.
        ____

        "Aivan käsittämätöntä on myös laskea kannattaako mennä töihin, kun tuet tippuu."

        - Ei se minusta niin kovin käsittämätöntä ole, vaan pikemminkin hyvinkin ymmärrettävää ja viisasta. Käsittämätöntä on se, että systeemi on niin huono ja epäkannattava työntekijän kannalta.


    • Laps Suomen

      Oletkos huomannut, että täältä saa vapaasti muuttaa pois?

    • turhaa marinaa

      Aivan noin, mitäs siinä valitat, on Suomesta maailman sivu muutettu muualle paremman elämän toivossa. Kun on noin kurjaa, niin muuta sinne ihanne maahasi.

    • Suomettunut

      Elämme suomettumisen uutta reneranssista kulta-aikaa. Itäinen naapurimme voi olla kiitollinen, koska mikään muu itäisen naapurimme naapurimaa ei ole yhtä suomettunut kuin Suomi. Osaamme olla rähmällään ja olemme rähmällään vaikka tosiasiat vaatisivat toisin. Olkaamme ylpeitä suomettumisesta.

    • mdn1

      Eiköhän ap ole jo 12v aikana joko muuttanut pois tai sopeutunut Suomeen.

    • diih

      Ugh jumalauta kun ihmiset luulee että suomessa kaikki on huonosti ja että kaikki on paremmin muualla. KUN EI OIKEASTI OLE! Kuinka monessa maassa on ilmainen terveydenhuolto sekä koulutus? (pohjoismaiden lisäksi). No ei kovin monessa. Suomessa on oikeasti asiat vallan mainiosti verrattuna moniin muihin maihin. Voit ihan itse päättää haluatko täällä asua vai et ja jos et niin kukaan ei sua estä täältä pois muuttamasta!

    • Risto.r

      Suomi on mukava maa asua.

      Mutta turhista turhin maa on TANSKA! Tuon kuppasen maakaistaleen voisi rauhassa ruopata pois. Heillä on maailman rumin lippu ja äääääärettömän ruma kieli.

    • appeesta löytyy

      Mutta tanskalaisilla on hyvä huumorintaju, ja korkea ruokakulttuuri. Kieli on kyllä ruman kuulosta, sitä en kiistä.

    • Aeliolimoli

      Pitää paikkaansa. Poliittiset ja kunnalliset päättäjät tekee päätöksiä joita kukaan ei todellisuudessa halua. Maahanmuuttajia otetaan lisää maista joiden muuttajia kansalaiset vastustaa, puhutaan vain kotouttamisesta vaikka palauttaa pitäisi. Kaikki myydään ulkomaiseen omistukseen. Demokratia on näinnäinen demokratia vaalit ainoa tapa "yrittää" vaikuttaa vaikka todellisuudet useimmat päätökset tehdään kuuntelematta suomalaisia. Maanpuolustus on pelkkä vitsi muuta puolustettavaa ei ole kuin oma henki, en todellakaan jäisi sotatilassa puolustamaan tätä paskaa maata jonka kehitystä viedään koko ajan enenevissä määrin täysin väärään suuntaan. Juoppoja hyysätään vaikka heidät tulisi väkivallan uhalla saada tajuamaan, että jos haluat säilyä hengissä niin korkki kiinni. Miksi hyysätä halvinta paskaa.

    • että niin

      Ei taida sinulla oikein olla prosenttiluvut hallussa ? Se sinun vastustava "kansa" kun on ´noissa asioissa vähemmistönä, niin demokratia toteutuu siinä, niin kuin on tarkoitettukin.
      Meillähän on edustuksellinen demokratia, siinä se kansa äänestää edustajansa eduskuntaan. Eduskunta on se päättävä elin, jossa myös kansan ääni kuuluu.
      Demokratiassa ensin äänestetään ja sitten vähemmistön on mukauduttava enemmistön päätöksiin, näin meillä tapahtuu.

      "Miksi hyysata halvinta" On kyllä hyvä että yhteiskunta yrittää pitää huolta vähäosaisista ja ongelmaisista, muuten elettäisiin kuin raakalaiset.
      Kuka se muuten olisi se, joka määräisi mihin tämä raja autettavista vedettäisiin ?
      Niissä kehitysmaissa missä ei ole sosiaaliturvaa, siellä katulapset ja muut köyhät konttaavat kaatopaikoilla ruokaa hakemassa. Sekö olisi sinun yhteiskuntamallisi ?
      Huonolla tuurilla joutuisit itse vähäosaiseksi ja kerjäläiseksi.
      Mielipiteistäsi ei kuitenkaan näy korkeamman koulutuksen tuomaa laajakatseisuutta.

    • Anonyymi

      Ei Suomi ole turha. Minne itse olisit halunnut syntyä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe