AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / rokotusten hinta

rokotusten hinta

7 Vastausta 1 598 Lukukertaa
hei,minulla olisi pian edessä pennun rokotus, mitä se tuleekaan kaikkiaan maksamaan?

kun koiran ottaa

Kun otit koiran, kai tajusit, että koira on rokotettava määräajoin, alle vuoden ikäisenä 3 kertaa: eli 3 kk, 2 viikon kuluttua uusintarokotus ja 12 kk:n iässä. Sitten vuoden kuluttua taas, kysy eläinlääkäriltä milloin seuraava rokotusaika tarvitaan. Vastuullinen omistaja huolehtii säännöllisesestä rokotuksesta.
Joten kuluja tulee. Hinnat saat selville eläinlääkäriltä/eläinlääkäriasemalta. Hinnat vaihtelee paikkakunnittain ja eläinlääkäriaseman palveluista. Mutta ei pitäisi mennä yli 40 €/kerta, johon sisältyy rokotusaineet, eläinlääkärin palkkio, poliklinikkamaksu mahdollisesti toimistokulut. Halvimmillaan pitäisi olla oman kunnan eläinlääkäripalvelujen käyttö. Aika varattava etukäteen. Rekisterikirja mukaan.

Moi

Ensimmäinen rokotus on 12-viikkoisena,siihen kuuluu penikkatauti-,tarttuva maksatulehdus- ja parvorokotus! (ja pitää muistaa madottaa pentu ennen sitä,eli joskus 10-11-viikkoisena)

Uusinta rokotus on 4 viikon päästä,eli 16-viikkoisena,siihen kuuluu penikkatauti-, tarttuva maksatulehdus-, parvo- ja raivotautirokotus.

Ja sitten kolmas rokotus on 12kk,eli vuoden ikäisenä ja siihen tulee kaikki samat rokotukset mitkä 16-viikkoisellekkin.

Meidän pennun eka rokotus maksoi 42e ja toinen taisi olla hieman kalliimpi,46e.

Onnea pennusta :)

selviän onneksi...

itselläni on niin hyvä onni että kaverini on eläinlääkäri niin selvitään rokotuksista yms. n. puoleen hintaan (vaikka toki niistä muuten mielelläni maksaisin). ja terveystarkastukset ja konsultaatio on ilmasta =)

meillä maksoi

eka rokotus (tuolla tulikin jo mitä noihin kuuluu) 40€ ja tehosterokotus 4viikon päästä 45€ kun kuuluu se raivotauti siihen mukaan.
itse kävimme juuri eilen antamassa pennulle ekan rokotuksen. muista tosiaan se madotus 1-2vko ennen ekaa rokotusta. sitten 2vko päästä ekasta rokotuksesta toinen madotus.
meillä ei tavitse aikaa varata, klo. 15-17 on ns. päivystysaika jolloin voi hoitaa ilman ajanvarausta pienet toimenpiteet esim. rokotukset. kysele miten teillä!
meidän koira on paperiton sekarotuinen, joten saatiin eläinlääkäristä sitten ns. neuvolakortti johon merkitään koirulin lääkärikäynnit+toimenpiteet.

riippuu paikkakunnasta

Itse asun Espoossa ja kävin melkein Helsingin keskustassa eläinlääkärillä, pentutarkastus oli tehty siellä niin halusin käydä samassa paikassa. Ensimäinen rokotus oli n.50e, toinen oli n.65e. Vanhemman koiran rokotukset ovat Vantaalla maksaneet n.45e (pelkkä nelosrokoite, eli ei sitä raabiesta vai mikä nyt sitten on nimeltään). Olen 4 eri eläinlääkäriasemalla käynyt ja laskuista huomaa että itse rokotus on usein saman hintainen, mutta käyntimaksu vaihtelee sitten jonkun verran.

Ja ihan vaan ystävällinen palaute: jos joku kyselee hintoja niin se ei tarkoita ettei ko henkilö olisi tietoinen koiran kuluista. Joskus on vaan kiinnostavaa vertailla hintoja. Ei ole mukavaa kun täällä tuntuu aina tulevan melko vihaista palautetta :/

Emäntä T:reella

Sama täällä!
Eka rokotus 47e ja eilen kun sai Rabies myös mukaan 67e.
Vuoden päästä sama.
Kannattaa todella otta nämä rokotukset.
Virosta tuodaan niin paljon koiria.
Esim Rottiksen saat vaikka 50e ja lääkäri eilen kertoi että Hevosen joutui lopettamaan kun tuli Rabies.

varmaan

jotain alle sata euroo paljon alle sata euroo
 /   /  /  / rokotusten hinta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta