AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Työmatka-ajoon: Crescent, Tunturi vai Nishiki?

Työmatka-ajoon: Crescent, Tunturi vai Nishiki?

9 Vastausta 9 023 Lukukertaa
Hakusessa on lähinnä työmatkojen polkemiseen jousittamaton hybridi. Pienen haeskelun jälkeen ajattelin katsastaa seuraavat saman hintaluokan (500-600 euroa) kulkupelit:

Crescent STC 600
Tunturi T310
Nishiki 351

Onko kokemuksia/näkemyksiä em. malleista? Onko vinkkejä, mistä kannattaisi ostaa pääkaupunkiseudulla (alennukset, hyvä palvelu...)?

Kiitos etukäteen vastauksista!

Kannattaisi

... myös linkit kyseisiin malleihin. On aika vaikea sanoa mitään pelkän merkin ja mallin perusteella, enkä minä ainakaan viitsi lähteä noista tarkempia tietoja itse etsimään.

Niskahiki

Ainakin kaverin mielestä.

Sportti Thurmanni Granissa...

... on antanut hyviä Nishiki tarjouksia. Pieni liike ihan aseman vieressä. Olen neljästä viimeksi ostetusta pyörästä ostanut kolme sieltä kilpailutettuani muut eteläisen Espoon tietämäni kaupat. Siellä on muitakin merkkejä myynnissä, mutta Nishiki on ilmeisesti heidän ykkösmerkkinsä nykyään. Lisäksi vieressä on toinen pyöräkauppa vanhassa asemarakennuksessa.

Kannattaa aina ottaa vertailtavaksi kokonaishinta, eli nykyäänhän pyörät hinnoitellaan ilman varusteita. Tyttären Nishiki Comp'iin tuli lisäksi: tavarateline, lukot mukaanluettuna vaijeri, lamput, Welgon kääntöpolkimet, pulloteline ja jos ei ole pyöräilykenkiä ennestään niin ne kannattaa ottaa samassa. Päädyimme Comp malliin, koska siitä sattui olemaan todella hyvä tarjous.

Linkit

Tässä vielä linkkejä:
Crescent STC 600 (huom. klikkaa STC 600 valikosta):
http://www.crescent.fi/pages/bicycle.asp?brandid=39525

Tunturi T310:
http://www.tunturi.fi/bicycles/product.cfm?id=112&s=m

Nishiki 351:
http://www.nishiki.fi/mallisto-hybrid-hybrid-351.htm

Polkupyöräostoksilla

Minulla oli pyörää ostettaessa vain yksi merkki mielessä hyvien kokemusten kautta, taloudessa 2 kpl crescenttiä, toinen muhvirunkoinen, tehty jopa ennen sotia, still going strong, ja ennen kaikkea runko on hyvä ajaa.

No nyt tilasin Mansesta Suomen Urheilupyörästä malli STC X8, 8-v napavaihde, voi vaihtaa ns. lennosta. Hinta oli alle budjettisi (480), mutta oli valitettavasti tässä liikkeessä viimeinen pyörä tätä mallia.

Itse en pyörää testannut, mutta tyttäreni, joka tietää pyöristä. Hän piti valintaani sopivana, kun, hain pyörää, jolla liikutaan 95% asfaltilla pystyasennossa. Ajoasentoa voi säätää tässä mallissa kohtuullisen paljon.

Ennen kaikkea valinta nojasi merkin laatuun, en halua mitään Sotkan sotkupyöriä tmv.

Eli ota STC 600, hyvä kaupunkipyörä hyvin varustein

Kiitos vinkeistä

Päädyin lopulta Nishikin 501-malliin:
http://www.nishiki.fi/mallisto-hybrid-hybrid-501.htm

Kyseistä pyörää myydään 99 euron alennuksella Vantaan Myyrmäen BikePlanetissa. Mukava alennus ja koeajo ratkaisivat asian. Otin tuohon vielä tarakan ja juomatelineen, joten lopullinen hinta kipusi hieman 600 päälle.

Ei Crescentiä

Vaikka alkuperäinen kirjoittaja onkin jo valinnan tehnyt, laitan tämän kuitenkin...

Crescentin omistajana en voi suositella kenellekään. Koko ajan rikki, vaikka olen huollattanut asianmukaisesti Crescent-jälleenmyyjien huolloissa, ja kohtelen pyörääni hyvin. Olen valittanut hommasta asiallisesti maahantuojalle, mutta he eivät ole viitsineet minulle vastata.

Älkää hyvät ihmiset ostako Crescentiä.

vale

VALETTA! crecent on paras pyörä.
Suosittelen, crescentin omistajana

Ruotsalainen

Kyllä itse ostaisin ennemmin ruotsalaisen laatupyörän kun tuollaisen japanilaisen rimpulan joissa huolto kysenalainen.. Crescentille pointsit täältä, mielestäni parempi kuin tunturi..
 /   /  / Työmatka-ajoon: Crescent, Tunturi vai Nishiki?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta