AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / bandidos

bandidos

18 Vastausta 4 981 Lukukertaa
se pitää jöötä täälä vai joko ne kaikki on linnassa..ja toivottavasti pitkään!!!onko niitä isokin porukka ja missä niitten talli on?

koitapa

0100100-numeropalvelusta kysyt bandidos mc harjavalta, ne kyllä kertoo osotteen...

Tallihan on melkein keskellä kylää

Siellä ne ainakin viikonloppuna istuivat omalla terassillaan ja pyörät oli hienosti aseteltu peräpää seinää päin ikäänkuin lähtövalmiudessa. Ei siellä montaa hemmoa ainakaan sillä kerralla ollut. Sinkoja ei näkynyt. Eivät pitäneet isoa jöötä sillä kerralla. Ihan rauhallisesti istuskelivat.

banditos

Joo,tuskin ne ny omassa kylässä riehuis Ei kai ne haluu häätöä täältäkään.Ja mitä olen jostain kuullu ni merstolan kerrostalot on saanu olla aika rauhassa varkauksilta.

south park

Mitähän varastettavaa semmosessa kerrostalossa vois olla.Naapuri talo ainakin poltettiin ja siihen tuskin pyydettiin south parkin pojilta lupaa...

hankkikaa elämä

ei ne mitään poliiseja oo mitkä kyttää koko kylää.niitä ei vois luultavasti vähempää kiinnostaa harjavaltalaisten tekemiset. eläkää te omaa elämäänne ja antakaa ne elää omaansa!!!!!

Kerro

Mitä elämää bandidos-poikien elämä oikeastaan on. Isot miehet leikkivät.

ammu oma pääs irti

luultavasti niitten elämä on noin tuhat kertaa hauskempaa ainakin kun sinun elämäsi. luultavasti sun elämääs ei muuta kuulukkaan kun tietokone minkä äärellä elät omaa pientä elämää. ihmettelen vain et jos ne on niin perseestä koko porukka niin minkä takia te saatana mietitte päät kuumana mitä ne touhuu ja millasta niitten elämä on yms. jos kiinnostaa niin vitusti niin meneppä kysymään.minä en pidä niitä minään sankareina mutta on täällä maan päällä paljon mädempääkin porukkaa ja ihmisiähän ne kaikki on monella perhekkin. ja sen lisäksi kaikkea mitä lehdistä lukee ei varmaan kannata uskoa niillä kun on yleensä tapana liiotella joten eikö niitten vois ihan vaan antaa elää rauhassa...tai lakata ainakin kirjottamasta säälittävästi nimimerkin takaa...laita oma nimesi tän kun kirjotat noit juttujas kova jätkä..

Kuules nyt

Laitoitko omaan tekstiisi nimesi vai uhoatko aivan turhaan. Mielestäni sinä voisit mennä nuolemaan setäsi kaksi metriä pitkää kyrpää.

minä olen

ja imen erittäin usein setäni kaksi metristä kyrpää, se maistuu tosi hyvältä mutta on vaan vähän suuri noin imemis tarkoituksessa..en vaan ymmärrä miten se liittyy tähän asiaan???

Koska

Imevät usein toistensa kulleja.

kiinnostunut

onko tompan sedällä tosiaan niin iso Kyrpä :O ?

ei kun

tääl palstal ei kyl näköjään oo kun lukihäiriöisii tai muuten vaan idiootteja tai yleistiedottomia apinoita jotka ei ees tiedä missä bandidoksen kerho sijaitsee...paitsi tietty minä. ja sä näytän tomppa tosi hyvin tuntevan noi bandidokset ku tiedät jopa että niiden "diggarit" imee usein toistensa kyrpiä.taidat siis olla a) niiden diggari joka on vaan naamioitunu tai b) kateellinen siitä että oot aivan vitun paska jätkä jolla ei ole yhtään kaveria tai mitään katu-uskottavuutta.

NO JOPAS

on katkeraa tekstiä,onko viikon huonoin päivä.Ja asiasta kolmanteen kyllä se mopo porukka on ihan perseestä vaikka tunnenkin sieltä pari heppua.

mä voin olla

mutta katkera mä en todellakaan ole. mua vaan vituttaa että ihmiset haukkuu täällä muita ilman minkään näkösiä perusteita tai sit ne perusteet on jotain tyyliin rumat mopot. ja suurin osa kirjottajista on just niitä vitun teinejä joiden tunnuslause on jos et tunne älä tuomitse. ja sen lisäks tuskin sä voit sanoo tuntevas sieltä ketään koska niiden kaveripiiriin tuskin kuuluu henkilöä jonka mielipide on että mopoporukka on perseestä.tietäminen ja tunteminen on eri asia.

Tua noi..

Ensimmäiseksi täytyy todeta, että en ole teini. Toiseksi lisään, että katu-uskottavuutta on aikoinaan löytynyt riittävästi, eikä tarvitse enää näyttää kovuutta millään HD-mopoilla.

yks juttu

oon itsekin asunut harjavallassa kolmisenkymmentä vuotta ja tiedustelin asiaa myös tuttaviltani, mutta kukaan ei ollut (minä mukaan lukien) koskaan kuullut tompasta jolla olisi ollut katu-uskottavuutta

Äläpäs

Kyllä tomppa tunnettiin 70-luvun lopulla ja 80-luvun alussa valloissa tavattoman hyvin. Taisit vaan itse olla silloin vielä hiekkalaatikolla.

ahaa

tämä kuuluisa ja katu-uskottava tomppa joka käskee ihmisten imeä setiensä kaksi metrisiä kyrpiä onkin syntynyt joskus 60-luvulla. vau hän on siis todella aikuismainen käytökseltään ja jutut eivät todellakaan ole lapsellisia!!! kyllä bandiitit on sentään herrasmiehiä ;)
 /   /  /  / bandidos

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta