AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kesko työpaikkana?

Kesko työpaikkana?

44 Vastausta 26 967 Lukukertaa
Onko kellää tietoo millanen duunipaikka keskon hakkilan varasto on?
Millaista se keräily homma on ja mimmonen työilmapiiri?Oon aatellu hakee ja ois kiva saada kunnon mielipiteitä esim.tyyliin hyvät ja huonot puolet jne.
Kiitoksia etukäteen!!

2 vuotta takana

No homma on se, että ajat keräily konetta käytävillä kolme rullakkoa kyydissä ja niihin sitten lappaat tavaraa. Tavara riippuu siitä missä siellä työskentelee. Nämä voivat olla hedelmät ja vihannekset, teolliset elintarvikkeet tai käyttötavaraa. Työ on aivan perseestä, mutta vielä tällä hetkellä siitä maksetaan ihan hyvä korvaus jos jaksaa töitä tehdä. Palkkaus on osaksi urakkapalkkaa. Peruspalkka riippuu työkokemuksesta joka on n.1250-1550 siihen sitten päälle vielä urakka ja muut lisät. Työilmapiiri on ihan ok, vaikka ylemmät herrat sitä päätöksillään vähän väliä laskevat esim. tulospalkkiota ei tänäkään vuonna maksettu, jatkuva matriisin ("urakkapalkka taulukko") säätäminen huonompaan. Jos olet välivuotta pitämässä on tämä ihan hyvä paikka sille, mutta ei suosittele edes kokeilemaan jos ajattelit pitkää uraa siellä.

Joo!!

Kiitoksia kommentista!!
Ajattelin ainakin tulla kokeilemaan millaista työ siellä on,jos nyt edes pääsen sinne.

Onnea matkaan

tulospalkkaus = peruspalkka n. 1200, jonka eteen saat ainakin alussa raataa pirusti, ellet ole vanha tekijä. Jo ton peruspalkan eteen voi joutua tekemään yli 100-prosenttista päivää. Sen jälkeen, jos opit nopeasti, voit saada muutaman euron "tuloksesta". Mut jos ei muuta duunia sulla, niin lycka till..onhan se kuiteskin parempi ko ei mitään.

Elävänä helvettiin.

No jos haluat pilata tulevaisuutesi niin siitä vaan, mutta varoitan, että Keskolle tulo on kuin joutuisi elävänä helvettiin.

aika paska aloituspalkka

ja viileetyöskentelyäkin
kaupan aloitustessit paksoja vaikka lisät hyviä
kannattaa mennä miel. elintarvikealalle tai AKT piiriin
nuo henk koht keräilylisät vielä kettumaisia kun koneet on sit mitä on eli vakkareilla parhaimmat

Terminaalissa 9,74

Terminaalissa saan trukinajotaitoisena jannuna 6kk kokemus rekryfirman kautta 9,74 alkuliksan ei ollenkaan paha! pk-seudulta toki

hyvä

oikein sanottu.

Kerääjä on kuningas

Keräääminen on todella mukavaa hommaa..

Elävänä sinne joutuukin, tai siellä oikeastaan vasta on kuollut

sitä vaan..

Keräily

Tota ku tekee loppuelämänsä ni pääsee 40v:na kyvyttömyys eläkkeelle...

keräilyyn ei kannata missään

tosin sekään ei kannata
palkata vaihtelee 9-12e+ lisät

silmät auki

Opettele kuittamaan ne kerätyt tavarat täsmällisesti ja pistä ne oikeille paikalleen.
Kun ei löydy ja on kiire ja yhdessä rullakossa on yksi vessapaperirullasäkki ja muut rullakot painaa 500-600 kiloo ja hedelmälavat on 220 korkeita ja kahvilavat on neljässä eri paikassa kun niiden pitäis olla päällekkäin ja jauhopussi on rikki ja lattia on öljyssä ja rullakkovarasto on täynnä ja kahvi on paskaa ja 500 kilometriä ajamista ja rullakon repimistä ja uudelleen kasaamista kun se kaatuu kuitenkin laidanreunalta ja vielä 13 tuntii päivää jäljellä.....

rullakot

rullakon paino max 250kg vitun ääliö
eikös se ole 420 kg? Tosin Turun päässä on punnittu jotain 600 kiloisia keijukaisia. Yritä sitten niiden kanssa tanssia.

kesko

En tiiä vakkariduunina mut kesätöissä ja tt:nä ollu jonku 8kk yhteensä HEVI puolel. Vittumaista duunia pidemmän päälle mutta ihan hyvät palkat koulutukseen nähden (jota ei oo muuta ku keskon oma 2vk alussa). Itelläni oli 4kk jälkeen 1440e/kk peruspalkka johon lisät päälle ni ehkä jotain 1800-1900e/kk. Viime kesänä tein 6vk töitä joka sisälsi 2viikonloppua kokonaan (la ja su) ja 2h normi ylityötä. Kaikkine lisineen ja lomarahoineen bruttopalkaksi tuli 3957e kuudelta viikolta.

Työ on ainakin aluksi 2 vuorotyötä ja mahdollista päästä yövuoroon jos suorite tarpeeksi hyvä. Ja viikossahan on 37,5h töitä +puolikas ruokatunti eli 7,5h päivässä töitä ja puol tuntii syömistä.
Hevi puolella hyvät esimiehet.

Kesko

samaa mieltä superkerääjän kanssa

PÖÖ

Pakasteen puolella viinikankaaressa yövuorossa peruspalkka ilman mitään urakoita 18e/h.
Siihen pienellä vaivalla saa sen 4.43e päälle urakkaa ni liksa onki jo yli 22e/h.
Paskasta ja helposta hommasta ihan kohtuullinen korvaus menetetystä vapaa-ajasta...
Silti liksa paska ku kuuluu kaupan-alan liittoo.
AKT:n puolella paremmat liksat.

Hakkilan veteraani

Millainen mahtaa olla tänään Hakkilan varasto duunipaikkana?
Joskus 90-luvun alussa olin jonkin aikaa ja silloin kyllä pääsi kohtuu hyville liksoille
kun teki urakkaa ja viikonloppuisin ylitöitä. lama toki vaikutti, ettei enää ihan 80-luvun
lopun liksoille päässyt, mutta kyllä se oli ihan jees hommaa. Muutama hyvä pomo ja
sitten niitä tosi idiootti-kymppejä kyyläämässä ja juoruamassa. Just sellaisii rividuunareist
nousseita ämmiä, huh, huh.

Siel oli yksi fuckin lottorahan-kerääjä kiertää osastolt toiselle ja se oli kyl tosi lusmu äijä.
Lieneeköhän vieläkin... Äijä muuta tehynyt kuin kersä lottorahoja kimppaan ja hoiti jotain
saatanan keilakerhoo.

kuka hullu

onkestänyt kaunki pakasteessa eiks siellä jäädy jos useemman vvuoden on?
Järki jäätyy jos jotain sentapaista on ollut.
Vanha aihe esiin..

Eli nyt keräilijät hereillä! Missä ovella sijaitsee Ahvenanmaalle menevät tavarat?

Nopein/paras tietäjä saa palkkion ;)
165

saako palkinnoksi juhlamokkaa??
Saa tai mitä tahansa Keskon keräilytavaroita :)
ite hain keskolle ku kaveri oli ollu siellä töissä. Toinen pääsi mutta ite en. kyllä otti päähän ku jäin ilman tosi hyvää palkkaa plus lisiä...

onko keskon varastolla

työtä jossa ei tarvitse ajella trukilla tai jollain keräilykoneella?? työ kiinnostaa mutta koneet ei oo mun juttu.. kiitti jos joku tietää.. eritoten kiinnostaa kuopion keskon varasto.
Onks hajua että millasta Keskolla on työskennellä nykyään ja millaiset palkat siellä on?

-peruspalkka/h
-yölisät?
-viikonloppulisät?

Kannattaako opiskelijan hakea kesätöihin sinne?
Teollisella puolella tämän vuoden tulot n 48 000€ , n.160t ylitöitä ( 130 suoritteella) ihan ok vai ?
Jos ei halua eikä tarvitse aivotoimintaa vaativaa työtä niin mikä ettei. Narsisteja ym. 'mukavia' duunikavereina.
Itse olen ollut Hakkilan hevissä varmaan n. 6 vuotta vaihtelevasti töissä. En ymmärrä kaikkien valitusta. Tämä duuni on just niin rankkaa, kun siitä tekee itsellensä. Viihtyminen on paljon omasta asenteesta kiinni.

Olen aika hentoinen nainen, mutta pärjää ihan hyvin. Kerään itselleni sopivalla satasen suoritteella eikä kukaan ole koskaan painostanut muuhun. Saan tehdä aika lailla vapaasti sellaisia vuoroja kuin haluan, ja viikonlopputyötä riittää aina.

Työporukka on kaikenkirjavaa, ja vaihtuvuus on suuri. Siellä on kuitenkin ihan hyviäkin tyyppejä töissä. Ja esimiehet ovat yleensä aina joustavia.

Eli kaikin puolin ihanteellinen työpaikka opintojen ohella. Saa välillä tehdä fyysistä työtä, josta näkee heti, mitä saa aikaan. Vakkarina tosin voisi hajottaa.
Osa-aikaisena työnä esim. viikonloppuisin opiskelun ohella työ menettelee, mutta 40h viikossa työ on aivan perseestä! Joka viikko teet Kyrpä otsassa sitä samaa paskaa ja jos et ole vakituisena, et saa myöskään edes muutaman päivän vapaita, vaikka tekisit ne ylitöinä sisään. Tuossa paikassa ei tarvitse käyttää yhtään aivoja ja kulutat pidempi aikaisena työntekijänä selkäsi puhki. Kesko on kuin menisi elävään helvettiin ja suosittelen pysymään kaukana tästä paikasta.
Todellakin olet oikeassa, aivoja ei tarvita ja voit kuvitella niitä jotka sinne jäävät vuosia ja vuosia ja kiusaavat niitä joita jotka sinne tulevat ja joilla aivot vielä ovat. Kai se on selvä jos ajat esim trukkia 30 vuotta niin jos jotain aivoja sinne mennessä oli niin ei tosiaankaan enää.
Tuo on kyllä aivan totta. Siinä "työssä" ei aivoja tarvita ja jos siellä 30 vuotta luuhaa niin aivotoiminta on täysin nolla. Voi sitten keskittyä sadistiseen toimintaan muita työkavereita kohtaan, kiusaamaan ja olemaan kaikkitietoinen ja ylitsevoipa. Ne pitkään siellä olleet pitäis pistää syyniin, millaisia ne oikein on ja miten kohtelevat muita.
Exäni oli siellä trukkikuskina, oli olevinaan jotain ja teki koko ajan turhia ylitöitä saadakseen rahaa. Kaikki kusettivat kaikkia. Ex oli ollut siellä koko ikänsä ja mitään muuta ei tehnytkään ylitöitä. Sillä eli.
Se mitä tuolla keskolla myös kuuleman mukaan tehdään, että työntekijöitä otetaan koko ajan mutta vakkareita potkitaan pois koeajan vikana päivänä ilman mitään järkevää syytä "työsuhteen purkuun koeaikana" vedoten. Omalle broidille kävi juurikin näin. Ja oon kuullu muitakin tapauksia.

Jokainen kyllä yleensä tietää itse miksi saa potkut jos potkut saa, mutta tässä tapauksessa ei välttämättä. Homma siis todella läpinäkyvää. Tulisihan se kalliiksi
ottaa vakituisia työntekijöitä niin mitä sitä suotta. Pääseehän niistä alle neljän kuukauden aikana eroon.

Tuollainen varaus tuohon laitokseen mentäessä kannattaa mitä ilmeisemmin pitää mielessä...
Keskon Hakkilan varasto on iät ja ajat ollut sellainen mesta, että työnantajaa voi kusettaa 6-0. Just nää kalustoon kuuluvat äijät vetää hirveetä tilii vuodesta toiseen junailemalla vähän duuniaikoja just sopivasti ylityön puolelle. Mut hei, eihän Keskokaan tappiota tee, joten kyl ne on laskettu nää vedätykset mukaan.

Olin siel aikoinaan kymmenisen vuotta duunis ja sama meno jatkuu kun mitä
entisiä työkavereita oon jossain jututellut.
vaikuuttaa siltä että joka paikassa alkaa olee aika nazimeiningi. kohta ei oo varaa asua ku jossain parakissa, ehkä niille parkkipaikoille kasataan sellanen parakkikylä? siellä sitten nukutaan töitten välissä ja portit aukee perjantaisin, iltapäivällä..:D
Kesko on kesko eikä muuksi muutu. Inex käyttää myös törkeästi hyväksi nuoria ottaa töihin 4 kk koeajalla töitä välillä niin ettei tehdä ehdi. Sitten taas niin että käsketään välillä kotiin ja se vaikuttaa siihen mitä olet tehnyt yli siihen jaksoon. Kun 4 kk lähestyy saat kenkää.
En ihmettele ettei nuoria motivoi työnteko.
Itsehän tein 2012 52 000e tilin ja huimat 50h tuli ylitöitä koko vuonna. Menkääs te niihi "hyvii hommii" meikä lähtee kerää!
Itselläni on Keskosta työnantajana vain hyviä kokemuksia. Asiallinen toiminta, opastus ja työympäristö. Yhtään ruttuista naamaa en tavannut ja aina autettiin jos jotakin ei osannut. Töihin oli mukava mennä, keräys oli ok, vaikka vaatikin rutiininsietokykyä ja en minä ainakaan koejana päätteeksi pihalle lentänyt. Voin suositella vahvasti, jos on asenne kohdillaan.
Hyvä että saatiin keskon mediavastaavankin mielipide mukaan ketjuun.

"Asenne kohdallaan" - idioomi sikälimikali sitä halutaan sovittaa keskolla työtä tekeviin tarkoittaa käytännössä sitä että asianosaiselle on suoritettu lobotomia.
Vieläks siel Ismo ja Leppis säätää? Mämmi? Mamba?
Kyllä Leppis paletis on=)
Kommenttini ei ole millään muotoa maksettu. Ainoa mitä on maksettu, on palkka :) Eihän keräys toki mitään rakettitiedettä ole, mutta opiskelijana en valita, varsinkin kun rahaa ei aina ole ylimääräistä. Ja kohtuullisessa määrin työ on kivaa vaihtelua tenttikirjojen pänttäykseen. Välillä on kiva laittaa aivot narikkaan. Jos tekisin kymmenen vuotta joka päivä, niin juu, ei taatusti pää kestäisi ja olisin katkera keskustelupalstaruikuttaja. Asenteesta sikäli kiinni, jos kyseessä ei ole loppuelämää koskeva järjestely ja sietää muutakin kuin valkokauluksisia toimistohommia. :)

Ymmärrän toki jämähtämisen aiheuttaman v*tutuksen, mutta onko se perusteltu syy leimata yritys huonoksi työpaikaksi jos edes yhdellä ihmisellä on sieltä positiivisia kokemuksia?
Monta vuotta sitten tuli Keskolla pyörähdetty keräilyssä hommissa. Aika perse meininki, homma nyt sinänsä ihan ok, palkka hyvä yms, mutta ylimielinen ja luokattoman huono työterveyslääkäri talossa ei antanut sairaslomaa kun paikat paukku=2vuoden työkielto toiselta lääkäriltä talon ulkopuolella+fysioterapiaa, tietenkin omaan piikkiin.

Toinen asia mikä vitutti oli se, että keräilet kamaa vitunmoisella sykkeellä, ja kun ajattelet taukoa pitää niin joku pikkupomo juoksee joku paskantärkeä lappu kourassa "joo ku ei sulla oo näköjää hommaa ni nönnönnöö"
 /   /  /  / Kesko työpaikkana?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta