AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Kysely Suomi24:n ominaisuuksista

Vaikuta Suomi24:n tulevaisuuteen kertomalla minkälaisia ominaisuuksia Suomi24:ssä voisi olla.
Vastaa kyselyyn »

puusepän palkka

6 Vastausta 7 894 Lukukertaa
niin eli onko tietoa puusepien palkoista kurikan suunnalla?

1500 euroa/kk

Tuossa vois olla tuollanen keskiverto lähtöpaikka sen kummemmin maantieteellisesti sitä sijoittamatta minnekään. 1750 euroa/kk alkaa olla jo puusepän palkan yläraja jonka saavuttavat vain sopivassa yrityksessä tai yrittäjinä työskentelevät kovan luokan ammattilaiset.

Kaveri on puuseppänä ja vetää

ton summan, mitä mulle palkkanauhojaan näytteli. on toki itsensä herra, omassa firmassa. palkka lähemmäs 3 k€, mitä siis itelle nostaa, jotakin nostoja lisäks "pimeesti". eli heitä siihen palkkalukemaas yli tonni lisää, niin saat sen mitä todellisest ammattilaiset ansaitsee.

siis

SIIS MIKÄ SE ON

siis

siis kuinka paljon se on tuusulan suunnalla ja mikä koulutus siihen tarvitaan kuinka kauan se kestää ??????????? do you know ???????? please tell me!!!!!!!!!!!

yrittäjät erikseen..

yrittäjät on sitten erikseen, siloin palkkasi riippu pelkästään omista taidoistasi, pitää ammattiosaamisen lisäksi osata myydä oma ammattitaito ja hankkia riittävät yhteydet muihin alan tekijöihin.

Puusepän

Tutulla puusepällä päälle kolme tonttua ja ihan vuosi sitten valmistunut. Toki ahkera ja osaava, mutta vähän alikanttiin tuo 1500e...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta