AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / löytökoira

löytökoira

17 Vastausta 7 663 Lukukertaa
Imatran löytöeläintarhalla kiltti, hieman saksanpaimenkoiran näköinen sekarotuinen uroskoira. Armonaikaa muutama päivä... Nouda hyvään kotiin!

onko

Kuinka vanha suunnilleen?

Kakara vielä

Kävin koiruutta tänään katsomassa, eivät oikein osanneet kertoa siitä mitään. Sen verran "pentuisen" oloinen tapaus oli, että veikkaisin korkeintaan 2-vuotiaaksi. Suloinen tapaus, mutta vähän liian hintava mun budjetille, ikävä kyllä :(

Maksaako se löytökoira?

Jos vaan joku sen ottaa, pitäisi se saada ilmaiseksi!

eipä...

...ilmatteeks niitä koiria anna. pittää maksaa siitä niiden oleskelusta siellä jottai. saahan ne siel ruuan ja paikan mis makkailla.

Niinhän sitä luulisi

Siinä uskossa olin itsekin, että ilmainen tai joku pieni nimellinen korvaus korkeintaan. Toimistossa kuitenkin kertoivat, että ns. luovutusmaksu on 29 € (joka sinänsä ihan ok), ja siihen päälle vielä hoitokustannukset tjsp, joka on noin 17 € päivä. Ja kun kyseinen koira on ollut huostassa jo kohta pari viikkoa, niin kustannuksia tulisi melkein 200 €. Eikä tähän summaan kuulu edes eläinlääkärin tarkastusta, hieman rahastukselta kuulostaa...

aina pitäisi

kun koira annetaan uuteen kotiin, etteivät ihmiset ottaisi hetken mielijohteesta ja kyllästyttyään antaisi uuteen paikkaan. Tai vielä pahempaa, että joutuisi kiertämään juopolta toiselle tai lasten pehmoleluksi.

No just näin...

Olet sitten sitä mieltä, että ilmaisella koiralla (tai millä tahansa eläimellä) ei ole arvoa kun siihen ei hankkiessa tarvitse sijoittaa rahaa? Hieno asenne, toivottavasti kukaan ei koskaan tarjoa sinulle mitään eläintä ilmaiseksi, ettei sinun tarvitse "kyllästyä siihen ja laittaa kiertoon" kun ei se mitään maksanutkaan.
Kyllä ihmiset ostavat kalliitakin asioita hetken mielijohteesta ja jätetään niitä 1000€:n rotukoiriakin heitteille, mutta mielestäni tällaisessa tilanteessa eläimestä ei pitäisi joutua maksamaan noin paljoa, koska sen kodin saanti voi pahimmassa tapauksessa karahtaa siihen. 50 € hintainen löytökoira saa helposti kodin, mutta jos hintalapussa lukeekin 200 €, joutuu se todennäköisemmin piikille. Julmaa on, mutta tuolla 200:lla saa jo rekisteröidyn rotukoiran - jos se on tärkeää - eli jotain rajaa kohtuuttomuudellakin.
Just my humble opinion...

jos ei

ostaa koiraa,ei sitä ole varaa hoitaakaan.

Tai sitten

Jos koiran hankinta ei syö koko budjettia, jää enemmän rahaa sen hoitamiseen.

seuraavat

voi varautua menoihin, kun hankkii pennun ja vanhetessa vaivat lisääntyy.

nouda?

Viestissä oli, että nouda hyvään kotiin. Miksi et kauppaa, että sekarotuinen koira ilman mitään tietoa kaupan, hinta 200€.
Lopettakaa koira niin ei tule kuluja.
Ihmiset ovat liian hyvä sydämmisiä nykyään.

juuri

Helvittiäkö niitä kirppukasoja hyysäämään. Muutenkin koiria on nykyään liikaa. Taitaa olla muoti-ilmiö ottaa koira ku kaverillakin on ja vielä useempi niin päästään edelle. Jalkakäytävät on täynnä yh-pissiksiä, millä ei enää ole muuta urosta hiplattavana ku koira.

koti?

Tietääkö kukaan saiko koissu kodin?

hmm

Eikös täällä nyt olisi järkevämpää miettiä sille koiralle pikaisesti kotia kun se kuitenkin sen tarvitsee? Ei ratkaisun pidä välttämättä olla että 'nonni nytte sitte viedään piikille' ku ei kukaan huoli. Ihan vaan sanoin.

järkeä

Jos viestiketjun aloitus on tapahtunut neljä vuotta sitten, luulisi koiran kohtalon jo ratkenneen.
vieläkö tää on teillä ja tiedetäänkö kuinka vanha suurinpiirtein on? Ollaan pojan kanssa etsitty koiraa jo pitkään ja nimeomaan apua tarvitsevia. Tässä on miun puh numero jos otat yhteyttä 0453505949 T:Sirpa
katso imatranlöytöeläin kodin sivuilta :)
 /   /  /  / löytökoira

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta