AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / määrittelemätön majoitus

määrittelemätön majoitus

5 Vastausta 2 642 Lukukertaa
Matkatoimistot myyvät erittäin halpoja matkoja esim turkkiin ja bulgaariaan niin että majoituksena "määrittelemätön majoitus". Onko kokemuksia tällaisesta matkasta? Lähinnä kuinka todennäköistä on että huonetta/hotellia joutuu vaihtamaan kesken kaiken? Kai yöpymispaikalle luvataan kuitenkin jonkinlainen minimitaso (hostelli, hotelli)? Muita kokemuksia, suositteletteko?

Omatoimimatkailijalle

Määrittelemätön = pelkät lennot.
Kyllä ne tietysti jonkun majapaikan järjestävät, mutta lienee tarkoitettu sellaisille jotka hankkivat itse majoituksensa ja pääsevät edullisesti mukaan. Liittyy kait jotenkin sääntöihin matkanjärjestämisestä ettei kaikkiin kohteisiin myydä pelkkiä lentoja.

Määrittelemättömään

majoitukseen kuuluu aina tietenkin myös majoitus. Se voi olla 5 tähden hotellissa tai sitten jossain 1 tähden murjussa.

hyvä

Ei ole sattunut murjua kohdalle.
Olen mielikuvitellut etteivät järjestäjät suinkan etsi "murjuja" vaan ne ovat ko. järjestäjän normaaleja, eritasoisia majoituksia.

Määrittelemätön

ole millekään omatoimimatkailijalle tarkoitettu, vaan matkanjärjestäjä tosiaankin tarjoaa majapaikan jonka valinta tapahtuu matkakohteessa, ja ovat aina olleet jopa parempia meillä kuin tiettyyn hotelliin varanneilla. Omatoimimatkailija ei saa mitään palveluja vaan ostaa lippunsa ja hotellinsa sieltä mistä ja milloin tykkää! Lentää kenties matkatoimistolta ostamallaan "pelkkä lento"-lipulla.

Oltiin

Oltiin Bulgariassa sellasella reissulla, detur oli järjestäjä ja hinta viikolta 170€. Hotelli oli uusi ja hieno. Olen kyllä kuullut myös mitä kamalampia kertomyuksia
 /   /  / määrittelemätön majoitus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta