AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

matonkude

15 Vastausta 13 090 Lukukertaa
missä päin olisi matonkude kauppa etelä-suomessa?

kangaskaupoissa

saattaa olla myös matonkuteita. Ainakin Lahdessa on ollut trikookuteita eräässä kangaskaupassa.

matonkudetta

ainakin loimaalla, niinijoella on lankapeukaloiden käsityö ja kudetalo jossa on laaja valikoima kuteita ja muitakin käsityö tarvikkeita.

no löytyy

ainakin just tuolta niinijoelta. Muistaakseni on viikonloppusinki auki... en itekkään muuten ehtis käydä ku on jonkun verran matkaa sinne!

tampereella

eli siis Tritex, joka myy trikookuteita edulliseen hintaan. Ainoa miinuspuoli, että myytävät kuteet ovat säkeissä ja itse selvitettävää, mutta tuo näkyy sitten hinnassa.
Eli ko. myymälä sijaitsee Tampereen Tesomalla osoitteessa Kohmankaari 3. Siellä on myös jonkin verran poppanakuteita, juuttia sekä lp-mattolankaa. Lisäksi valikoimaan kuuluu jonkinverran kankaita.

matonkude

Lankapeukaloiden käsityö- ja kudetalosta löytyy mahtavat valikoimat erillaisia trikoita ja on vyyhdillä. poppana valikoima on hyvä. huovutusvillaa ja suomenlampaan villalankaa, hahtuvaa oli. kangaskudetta, talon omaa LP-lankaa jota ei saa muualta. juuttia oli. malleja on ja niisintä ohjeita saa mukaan.
valmiit loimet mattoihin ja poppanoihin. valikoima on mahtava. halpaa. hyvä palvelu kaikkiin asioihin saa neuvoja ja kuteen menekki lasketaan ei tarvitse ostaa ylimääräistä. olen ollut monta kertaa ostoksilla ja menen uudelleen. kannattaa käydä.

matonkude

löysin hienon sivun.
http://matonkude.vuodatus.net/

Tampere ja Lahti

Tampereella edullisia matonkuteita myy ainakin Poppanavakka (Suonsivunkatu 14, Lamminpää) sekä jo edellä mainittu Tritex (Kohmankaari 3, Tesoma). Lahdessa kuteita löytyy Alestalolta (Kauppakatu 23, keskustassa Iskun myymälän takana).

Lahdesta matonkuteita

Lahdessa matonkuteita löytyy myös
Osuuskunta Kankurin Ilosta ja Luovuuden puodista Mariankadulta - se on todella kiva paikka.
Alestalolla on myös nettisivujenkin mukaan (www.alestalo.fi) matonkuteiden lisäksi poppanakuteitakin myynnissä.
Turussa on sitten Jätti-Rätti Nuppulantiellä ja Maskussa Tamminaula ihan kasitien varrella ja Maskun keskustan risteyksessä.
Miksi nekin pitää OSTAA?
Jo yli 60 v sitten matonkuteiksi leikeltiin kaikki rikkinäiset vaatteet ja joutavanpäiväiset tilkut. Minäkin leikkelin niitä, vieläpä alle kouluikäisenä. Eikö nykymussukat sitäkään osaa tai viitsi?
Ehkä ihmiset haluavat oikeanlaista materiaalia tietyn värisenä. Minä en esimerkiksi halua tällä hetkellä virkata riemunkirjavaa koria.
minä olen kutonut erityisen hienoja mattoja muuhun sisustukseen sopivin värein, olen vanhat lakanat repinyt kuteiksi, nekin ovat sen värisiä kuin muutkin omat värit, sitten lajittelin niihin sopivat kuteet väreittäin ja hieman ostin , jotka sitten halkaisin ja kiedoin yhteen toisen värin kanssa, tuli muuten upeat matot... niinhän saa juuri sellaiset kuin haluaa... se osto kuteen käyttö sellaisenaan on kyllä tylsää.
http://www.tekstiiliteollisuus.fi/index.php?id=54&kieli=1 +
Tarjouspala Järvenpää

nettikauppoja leegio
http://www.lanka-tekstiili.fi
Hyvät kokemukset tästä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta