AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

HUSin SÄHKÖPOSTI

9 Vastausta 2 261 Lukukertaa
Tietääkö kukaan mikä on nettiosote husin sähköpostiin. Ku en muista. Vai pääseekö ollenkaan kotona mun husin sähköpostiin?

vain

voi käyttää hus meiliä

typerää

miksei kotoa?

osoite

etunimi.sukunimi@hus.fi
Kotoa en ainakaan minä pääse.

no osoitteen sanoit

etunimi.sukunimi@hus.fi ja vot pääset tavoittelemasi henkilön puheille ja hän voi vastata. Kas kun meillä husissa salaisuus... niin tai ei toi kait mikään salaisuus, että sisältä ei päästä ulkopuolisiin sähköposteihin, mutta MEILLE VOI LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTIA OH YEH... JA VOIDAAN VASTATA... koskahan ne ottaa tämänkin murusen...

ei pääse

ulkopuoliset sähköpostit suljettiin henkilökunnalta, tosi raivostuttavaa, ei voi tsekata omalla ajalla eli ruokkiksella edes omaa kotisähköpostia.

miks työajalla,,

MIks haluut just ruokatauolla tsekata sähköpostiasi. Eikö olisi ihana nauttia vaan ruuasta,voihan sit kotona tutustua henkilökohtaiseen postiinsa omalla ajalla sekä omalla koneella. Ei työtä kotiin ,eikä kodinasioita tyhön.Oisko selkeempää.?

no tässä

hommassa pitää vetää kahta duunia ja yhteydenpito toisen työnantajan kanssa sovittu sähköpostitse.. Jos tää hussi maksais kunnon palkkaa, mulla vois olla jopa vara käydä ruokalassa nauttimassa lämmin ateria, näillä nykyisillä liksoilla tuon jääkaappijämät hiamsta ja näkkileipää on taukotilan kaapissa.

siis haluutko

henkilölle e-mailia. No ihan normaalisti vaan etunimi.sukunimi@hus.fi ja jos jotain häikkää esim. saman niminen tms. tsekkaa vastaanottajalta.

lisäys edelliseen

HUS:n keskuneidiltä, hän TIETÄÄ KAIKEN.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta