Naismetsästäjät psykopaattisia?

huolestunut asiantuntija

Nainenhan on elämän suojelija jonka tehtävänä ei ole elämän tuhoaminen. Minkälaista
purkaantumatonta vihaa ja patoutumia mahtanee kätkeytyä sellaisen naisen sisään joka harrastaa metsästystä, eli haluaa tappaa huvin vuoksi?

Kiinnostaisi tietää psykiatrian kannalta syy tälläiseen naiselle epänormaalin käytökseen. Tappamien naispuoliselle on ymmärrettävää silloin kun se tapahtuu itsensä ja lapsen suojelemiseksi itsepuolustukseksi. Metsästämisen ymmärtäisi sellaisessa pakkotilanteessa jossa muita ravinnonhankkimiskeinoja perheelle ei ole kuin metsästys, näinhän ei kuitenkaan nyky-yhteiskunnassa ole vaan metsästystä harrastetaan vain halusta tappaa ja tuhota.

Jotain tälläisen naisen elämässä on täytynyt mennä pahasti vinoon. Puretaanko näin epätyydyttäviä perheoloja, epätyydyttävää seksielämää, kostetaan koettua vääryttä vielä heikompaan? Kertkokaa minulle, mitkä ovat syynä että naisen sieluelämä käännähtää elämän suojelijasta elämän tuhoajaksi?

18

1174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen.....

      ei nsiihen tarvi kuin halun liikkua luonnossa, tärkeintä ei välttämättä ole se tappaminen vaan saalin ajo ja se jännitys ja tunnelma. kyllä on niitäkin metsästäjiä jota ampuvat välillä tarkoituksella ohi...

      ei se kaupankaan liha ole vanhuuten kuollut...

    • niin entäs miehet?

      Jos naismetsästäjät ovat psykopaattisia koska tappavat "naiselle epänormaalisti", niin mitähän tämä sitten tekee miehistä joille tappaminen on ilmeisesti normaalia toimintaa...

    • Hyrrää

      Hirvipirukoissa viihtyvät naiset ovat jotenkin miesmäisiä monella tavalla.Läheltä seuraan.
      Yhteinen piirre niissä naisissa on se, ettei ne naiset ole mitään kaunottaria todellakaan.
      Maallikon silmin näyttäisi mieshormoonit jylläävän niissä naisissa.
      Mukavahan se on tietysti, että naisetkin ovat löytäneet metsästysharrastuksen.
      Miehillä vitsit pysyy siistimpänä.

    • Freud S.

      Sikäli kuin naismetsästäjä toimii lakien puitteissa, niin ei asiassa ole mielestäni mitään ongelmaa. Harrastus kuin harrastus, omahan on asia!

      Ehkä moni metsästävä nainen haluaa jotenkin korostaa itseään ja näyttää olevansa parempi kuin muut naiset? Mene ja tiedä... Syitä voi olla lukuisia ja monet ovat yksilöllisiä... aina ei voi edes yleistää.

    • antakaa olla

      Kaikki metsästäjät ovat psykopaattisia. Metsästäjällä ei ole oikeutta valittaa petoeläimistä, jotka tulevat pihoille, aitauksiin tms. Itse vievät niiden riistan metsästä, tottahan petojenkin on ruokaa löydettävä. Hupimetsästyksen voi lopettaa, niin pedotkin jäävät metsään. Ruokaa saa kaupastakin, eläimet luonnosta. Metsästäminen ei ole eettistä ruuanhankintaa.

      • Mieti vielä

        Pidätkö siis kaupasta saatavaa liharuokaa eettisempänä kuin asiallisesti pyydettyä riistaa?

        Kasvissyöjänä en kannata kumpaakaan, mutta jos jompikumpi olisi pakko valita, niin kyllä minä metsästämistä pidän eettisempänä (ja tarpeellisempana kantojen säätelyn vuoksi) kuin tehotuotantoa. Metsästetty eläin on sentään saanut elää luonnollista elämää ja jos tulee vielä kaadetuksi kesken ruoan puputuksen yhdellä kudilla passista, niin kuolemakin on niin ahdistukseton, että ihan kateeksi käy.

        Ja jos mietitään ihmisen terveyttäkin, niin kuljetus ja teurastus on sen verran kammottavia kokemuksia eläimelle, että eläimen kehoon muodostuu aineita, jotka ovat haitaksi sen lihaa syövän terveydelle.

        Sellaista en ymmärrä, että esimerkiksi mäyriä tapetaan huvikseen silkasta tappamisen ilosta ilman että eläin menee minkäänlaiseen hyötykäyttöön tai että siitä olisi tuolla luonnossa minkäänlaista haittaa. Samaan luokkaan kuuluu ketunmetsästys.


      • tappamista_tuet

        Metsästäjä tappaa eläimiä, kaupasta lihaa ostava antaa muiden tappaa puolestaan. Etiikan kannalta näissä vaihtoehdoissa ei ole mitään eroa, tai sikäli kun on, metsästetty liha on eettisempää kuin ruuaksi teollisessa helvetinkolossa kasvatetun eläinpolon liha. Semmoisessa mittakaavassa Suomessa ei toietenkään metsästetä, että villipetojen ruuanhankinta mitenkään vaikeutuisi.


    • Muija mettässä

      Hei huolestunut asiantuntija! Et kai vielä lopettanut? Jatka vain ja saat ehkä käännytettyä mut tai ainakin naurua mun elämään lisää.

      PS. Missä asiassa olet muuten asiantuntija?

    • syö marjoja

      Liikkua luonnossa voi muutenkin kuin tappamalla viattomia eläin parkoja.

      • Rauli Rusakko.

        Yksikin joka syö milläänmuotoa lihatuotteita ei pitäs päätään aukoa lihan alkuperästä. Synteettiset lihat tuovat solukatoa päässä..


    • Äiti*

      Metsästävä nainen on yleensä epänaisellinen; yrittäen nostattaa omaa jätkämäistä egoaan. Koittaen olla kovis. Yleensä pohjimmiltaan jollain tavoin järkkynyt sielu.

    • psykopaatti?

      Mie niin toivon että jokupäivä kaikki suomen metsästäjät lyövät hynttyyt yhteen ja käyvät lakkoon...

      mediassa kirjoitetaan kokoajan että metsästäjät metsästävät vain tappamisen ilosta ??

      jos kukaan ei metsästäisi ja eläinten kantoja ei kukaan säätelisi niin ehkä tämä "murhaamista" vastustava yhteiskunnan osa näkisi sen metsästäjien tekemän työn ja hyödyn(taudit yms..)

      puhumattakaan kun kannat kasvaisivat niin ne viattomat eläimet istuvat sinun autosi konepellillä pahimassa tapauksessa riistäen sinun tai rakkaimpasi hengen tai kun kotisi pihalla pyörii viaton kettu joka kantaa kapia tartuttaen sen sinun rakkaaseen fifiisi..puhumattakaan kuinka kauhea kuolema se sille ketulle on
      tai kun kuljet luonnossa ihmetellen missä kaikki linnut ovat ja kävelessäsi huomaat maassa pesiä joista on kaikki munat särjetty ja syöty myös mäyräkin tätä tekee
      ja aina kun joku eläin riehuisi kaupungissa tai joku ajaisi kolarin jätettäisi eläimet niille sijoilleen (kun ne nykyään täysin vapaaehtoisesti talkoo meiningillä sieltä siivotaan pois)

      ehkä jopa kehä kolmosen sisäpuolellakin tajuttaisiin jotain tai sitten ei..

      onhan se oikein mieltä ylentävää lukea että on ruma psykopaattinen hullu jonka tarvitsee pönkittää "miehistä" egoaan esittämällä kovista metsästämällä.. vaikka todellisuudessa on ihan normaali työssäkäyvä perheenäiti joka maksaa veronsa niinkuin muutkin mutta sattuu vaan viihtymään luonnossa metsästäen..joooopa joo..

      ja voin käsisydämmellä sanoa että kukaan ei kukaan osaa arvostaa ja kunnioittaa luontoa ja sen eläimiä niin paljon kuin sydämeltään puhdas metsästäjä joka on saanut oppinsa sukupolvelta toiselle kulkevana oppina!

    • Äiti*

      Osaa luontoa arvostaa kuule paremmin muutkin kuin huvikseen tappava akka.

    • psykoakka

      Äiti* ole tainnut luontoa nähdäkään muualla kuin telkkarissa...

    • Äiti*

      Marjametsässä kuljen patikoin kuuntelen puron solinaa. Ei siihen pyssyä tarvita.

    • Ravistelija

      "ja voin käsisydämmellä sanoa että kukaan ei kukaan osaa arvostaa ja kunnioittaa luontoa ja sen eläimiä niin paljon kuin sydämeltään puhdas metsästäjä joka on saanut oppinsa sukupolvelta toiselle kulkevana oppina!"

      Ongelmana onkin se, että tuolla metsissä hilluu runsas joukko sellaisia metsästäjiä, jotka eivät kunnioita luontoa. Eläimiä räiskitään ilman että kunnon osuma on varma, minkä paljastavat epämääräiset vahingonlaukauksetkin selityksillä "luulin metsästyskaveria metsoksi". Siten metsiin jää kitumaan suuri joukko haavoittuneita eläimiä.

      Tälle porukalle ei tietenkään mitään voi ja aina kaikessa osa porukasta pilaa hyvänkin jutun. Tämä vain selityksenä sille, miksi suurella yleisöllä on metsästyksestä niin kielteinen käsitys. Lehtiinhän päätyvät yleensä nämä sohijat, rauhoitettujen eläinten salakaatajat ja pesimäaikaan ammuskelijat.

      Ihmettelen kyllä sitä, että joku hyväksyy miehen metsästäjänä, muttei naista. Oletteko kuitenkin kykeneviä hyväksymään miehen koti-isänä tai tanssijana? Vai tekeekö sekin tiukkaa? Järkkyykö turvallinen maailmankuva, jossa kaikille ihmisille on syntymässä määritellyt paikkansa?

    • Äiti*

      Olen kykeneväinen hyväksymään miehen koti-isänä tottakai! Ei ole turvallista maailmankuva enää missään; viisastele muualla. Pysytään aiheessa.

    • hirventappaja

      Hyvä, että tasa-arvo toteutuu tässäkin asiassa. Tervetuloa naiset hienon harrastuksen pariin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe