AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Diablos MC Finland

Diablos MC Finland

85 Vastausta 35 991 Lukukertaa
käykää tsiikaa
www.dmc-finland.fi

ketä nää

oikein on, oks nää jotain bandidoksen kavereita?

Nämä ovat

Wannabe rikollisia nuo homolta haisevat kusipäät ovat. Yhtä tollasta paskaa olen pätkinyt päähän jo, ei uskalla enää tulla kadulla vastaan. Ihme nössö hinttipaska.

Englannin taito

" a exellent job!! " Engelskaa pitäisi vähän reenata ainaskii

niin

ketäköhän muka oot paiskinu ja missä???

Rautaleuka

nää on taas näitä mammanpoikien uhoamisia, täällä on hyvä uhota ja jauhaa tollasta paskaa nimettömänä

rupikulleja ootte

tollaset "tiplut" ei lohjalla eikä stadissa ruleta. somalitkin hakkas viikonloppuna kahta "tiplua" ja niin se vaa veri lensi valkoselta ämmseeäijältä. liivitkin revittiin niiltä. on ne nii kovia, hhehhhehehehheheheh poliiisia ja ampulanssia huusivat hädissää mutta mustat pojjat vaa anto kyytiä

niin varmaan

niin varmaan hakkasi, mistä helvetistä sä keksit tollasta paskaa. tääl on hyvä huudella tollasta paskaa mikä ei pidä paikkaansa, mee sinne steissille potkii vaan niit mummoja ja pöllii heikompien lenkkareita ;)

menkää

joo
nää on taas näitä mummojen hakkaajia jotka varastelee pikkupennuilta ja naisilta, tosi kovaa meininkiä.
voisitte mennä töihin ni saisitte kerättyä rahaa matkalippuihin kotimatkaa varten!!
ei teitä kukaan tänne jää kaipaamaan

voi kun

te lerppamunat täälä huudatte ku viikonloppuna "tiplut" otti lukua. kaks sai somaleilta nii turpaasa että veri lensi ja taju lähti. "tiplujen" jengiveljjet juoksi kovaa karkuu. me otettii "tipluilta" puukot ja niitten rahat ja kamat. ne tuli myymää meijän aluellee. nyt on "tiplut" pois reviiriltä. somalit ptiää alueen aian.

- mohammed, ehhaim, solaffaj, ahmud = somalien kovin iskuryhmä. me isketää muuaalleki. skinihedsit pois meidän reviiritltä ens viiiikolla.
vitun somali vasikka !!!!
Mikäs se sun nimes sitten on ???

juu aivan varmasti

ja montakohan mahdat tuntea? oot itte vaan saanu niin vitusti pataan Diabloseilta että oot koko ajan paskat housussa sen takii! että haista vaan vittu! vitun pelle paska!

ja taas

taas on vikonlopu ohi ja "tiplut" sai mustilta soturreilta turpiinn. asemala yritti "tiplut" hyökkää mustien soturrien päälle mutta sitte tuli mustien soturrien veljjet ja hakkassi "tiplut" osa juoksi pakoon huusi apuaapuaapua soturrit jätti kenttä 3 "tiplua"

hahahah

pidähän pentu suu kii tai laitan sen perkeleen nappula

Joo

Niin oliskohan tää taas semmonen juttu , 2 tummaa rupikonnaa huuteli niille parille mcläiselle, sit mc:n porukka rupee kiehuu, tää ähläni huutaan jonku sotahuutonsa, sit sielt tuli koko suku ja muuutama muukin ja hakkas ne mc:t??? TOI on ihan ymmärrettävää!!!

huh huh

kaikkee ne keksii.. yksin oon ikäni pyöriny ja helsingis vuosia pyöriny.. ja tottahan se on et somaleita pitää varoa steissil.. mäki hakkasin kerran kaks aika huonoon happeen ja kyl siin kiirus tuli ku sen jälkee niit oli kymmenen, ja mä yksin.. mut multa kuitenki kaikki kunnia diabloille.. ja eihän sitä tiiä jos täs joku päivä sekoo ni hakkaa joka ilta 2 mutuu steissille ni viikon päästä niit on tippunu jo 14:) hyvää kesää kaikille!

DMC

Lopettakaapa jo tollanen paskan jauhaminen . Jos on oikeasti jotain sanottavaa, niin sanokaapa päin naamaa kun tulee ensimmäinen dmc:läinen vastaan.
Ja vitun urpot, me ei mummoja ryöstellä!

RED&GOLD NATION!!!!!

diablos

eikö ihmisillä ole muuta tekemistä kuin moittia mc kerhoon kuuluvia?He ovat minun mielestä enemmän kuin inhimillisiä,paljon viisampia kuin TE tavalliset kateeliset jotka ei ilmeisesti ota oppia mistään ennen kuin teitä leivotaan turpaan ja se on henkilökohtaisesti itseaiheutettua.:))

dmc kiittää

kiitos joku joka on nähnyt totuuden

Näin

Niin, ette mummoja ryöstele. Sen sijaan tuhootte lukemattomien ihmisten elämät tuomalla ja levittämällä huumeita. Siinä on moni lapsi ja mummo huuli pyöreenä, ku oma isi tai poika vetelee subuu hihaan. Jo toi uhkailu kertoo kaiken olennaisen teistä. Kun niin vaaditte kaikkia teitä halveksivia, tavallisia ja kunniallisia kansalaisia aina tulemaa aukomaa päätä kasvotusten, niin sen haluisin nähä, ku meette ite aukomaa päätä esim. Venäjän armeijalle. Voin tulla saattamaan teidät vaikkapa erääseen Pietarin varuskuntaan. Voin sanoa, et tulis pikku Diablobandidosangels-pojuille aika kuumat oltavat. Kyllä oliski muute hauska näky! HAHHAH!

JAMPPA,WHITE DEVIL82

EN VOI SANOA MITÄÄN PAHAA DMC,STÄ!PORUKKA PITÄÄ TOISTENSA PUOLTA LOPPUUN ASTI!
TAVAN TALLAAJAT TAAS KUSETTAA TOISIAAN JA NILKKEILEE TOISILLEEN!
KERHON HENKI PITÄÄ OLLA LUOTTAVAINEN JA HYVÄ,SILLÄ TULEE TOIMEEN!
EI KENENKÄÄN OLE PAKKO LÄHTEÄ KERHOTOIMINTAAN(JA EI SIIHEN MONI PYSTYKKÄÄN)SIKSI LOPETTAKAA MOLLAAMINEN MISTÄ ETTE TAVAN PULLIAISET TIEDÄ VITTUAKAAN.

DCM JATKAKAA SAMAAN MALLIIN!HYVII ÄIJII TEILLÄ!

pelle

tule saatana vastaan niin pätkitkö enää ketään?

on ollu

kivitalon kokoinen päiväuni.
vitun TUPLAHOMOT, MÄTUUN STADIIN UZIn kanssa.
Arvaa diaplos mc bandidos mc cannonbal mc ? jep tiedän on kamui

uhoomista

Tunnen pari diablosita ja bandidosta.....,ja uskon,ettei täällä uhoojat ole tehneet mitään.Todennäköisesti eivät olis enään kirjoituskunnossa.Jos haluaa heidän kans kokeilla,niin nimi rohkeesti vaan esiin.....

DMC

Niin, aivan ..
Nyt jokanen uhoaja laittaa kiltisti nimen ja osoitteen ja katotaan uhooko enää ..

ulkopuoliset vaan puhuu, kun ei ole kokemusta .. tai tietoa ..

tosi asiahan on näin....

voi jukra,eikö teille uhoilijalle mene perille että antaa nämä ihanien B ja D olla rauhassa.Parempia ihmisiä en ole tavannut kuin he,mutta se kai risoo teitä uhittelijoita kun teissä ei ole senkään verta MIESTÄ mitä heissä:))Lastentarha on teitä varten juntit:))Oikeesti:))
MIksi kukaan ottaisi vapaaehtoisesti turpiinsa joukolta teini-ikään jämähtäneitä keskenkasvuisia säälittäviä pikkurikollisia? Hyvähän se on, että voi jossain sanoa mielipiteensä idiootille päin naamaa ilman että tämä tulee jenginsä kanssa "urhoollisesti" nyrkkiraudoilla piksemään.

Kyllä näiden jengien (Hell's Angels, Bandidos,...) huumerikoksista on riittävästi näyttöä. Ja mistä johtuvat nämä reviiriselkkaukset ja ammuskelut, mitä maailmalla näkee, ja mitä Suomessakin on ollut, jos pelissä ei ole mitään? Vai ovatko nämä taliaivot niin lapsellisia, että ihan huvikseen mättävät toisiaan, vaikka vastapuolen sällit on ihan samanlaisia urpoja vain eri liiveissä?

Noiden jengien viehätys on apinamaista reviiritoimintaa, jollaiselle jokainen täysipäinen naureskelee. LOL Leikitään kovaa jätkää, aikuset miehet ...

Rikollismaailmassa olette vain pawns in the game, vitun urpot. Ne jätkät, jotka sitä psykopaattisirkusta johtavat eivät mitään jengipaitoja päälleen laita vaan niillä on Armanit päällä, yksityislentokoneet ja villat Bora BOralla. Te keräätte kiltisti niille rahaa tuhoamalla ihmisten elämiä piribisneksillänne, joilla rahoitatte kovisleikkinne. Te ette tajua tosimaailmasta mitään. Linnassa voitte sitten homostella.

pari kaveria mullakin

ja tosiaan yhdyn suhun,että täällä on hienoa elvistellä.Menisivät kasvotusten,niin........Olen sitäkin nähnyt,ja jälki ei siistiä.
Wauuuu. MItäs jos kävisit sen amikses loppuun ja hankkisit oikean duunin ja tekisit jotain rakentavaa?

Kävin kurkistamassa

Minä olen usein mennyt tuosta ohi mutta ennakkoluulot ovat kovin isot että askel kävelee kuitenkin nopeutuu sen talon kohdalla.

Olen joskus miettinyt minkälaista siellä on sisällä ja nyt kun nuo sivut tuli esille oli mielenkiintoista käydä "kylässä"

Jupjup

Isot miehet jaksaa heilua. Kyllä opn pojilla vakavia persoonallishäiriöitä/vaikeampia mielisairauksia.

HILJAA!

Vaikka kirjoitinkin että askel nopeutuu se johtuu siitä että lehdistö kirjoittaa mutta kuules sinäkin arvostelija kyllä enenmmän rikoksia tekevät kunnon kansalaiset ja murhaavat omia perheitään.

Edelleen kävelen siitä lapsineni enkä ole pelännyt raiskatuksi tulemista.

HILJAA SINÄ SIINÄ!

hmmmm

missä tuo mahtaa olla stadissa jossain ? voiko sinne menä ihan ketä tahansa ja ei tule ongelmia jolei itse niitä aiheuta ja sitten vielä toinen kysymys eikö tuo suportaminen ni eikö niitäkin voi osta niitä paitoja ja pitää päälä että ei siloin sotkeudu mihinkään että eikö se oe vähän sama kuin että joku kantaa metalican paitaa ja joku disturbetsin

HAhahahha!

Eikö teillä vittu mitään muuta tekemistä oo kun puhua paskaa täällä ihmisistä??Ja vääntää jtn ihme juttuja että varmaan ihmiset saisi väärän kuvan??Haloo!!Niin ku joku sanokin että helppo kirjotella täällä nimettömänä..eli siis näitä kateelisia paskahousuja löytyy,menkää toki kertomaan asianne lähimmälle tallille!!;)Let see..Love it <3Lopettakaa provosointi!

noi ei oikeesti

en tiedä miten jossain lohjalla landella, mutta stadissa päin noille muille liivijätkille PAITSI NBK:lle ja ehkä helvetin enkeleille nauretaan oikeesti päin naamaa ihan jo pikkurikollistenkin piireissä...!

Sitäpaitsi miks pitää pistää jotkut naurettavat liivit päälle jos haluaa tehdä rikoksia? kukaan oikea esim huumerikollinen ei ikinä laittaisi mitään liivejä päälle ja samalla kertoisi poliisille" hei tässä minä rikollinen olen, pidättäkää minut".....!!!!!!!!!!!

hohhoijakkaa

Nii joo,.. LIIVITHÄN onkin juuri sitä varten että voi/haluaa tehä rikoksia,.. Liivit tekee ihmisestä rikollisen..JEPJEP !! Kummallista juttua teillä.. -.- Huomaa tosiaan että osa teistä kirjottajista ei tosiaan ole perillä miten asiat on OIKEASTI. Itse en aikoinaan pitänyt juuri minään, mutta elämä on kummallinen... se vie teille tuntemattomille ja asioiden oikea laita valkenee aikanaan...
Sinulla ei ole selvästikkään mitään hajua mihin "naurettavat liivikerhot" perustuvat, LOVE,LOYALTY,RESPECT. Tuosta ei sinun "pikkurikollis" kaverisi varmasti ymmärrä yhtään mitään, tarkat säännöt millä mennään. siinä on ero.
No sen verran voin sanoa näiden liiviääliöiden puolustukseksi, että ainakin joillain kerhoilla on jokin moraali ... siis rikollismoraali. Nicolai Lilin kuvaa tällaista moraalia MOldovian ja Ukrainan siperialaisissa jengeissä. Sitten on näitä "mustia" (enkä tarkoiat ihonväriä) jengejä, varmaan suomessakin, joille kaikki on sallittua.

Arvoista et tiedä mitään. Mitäs jos tekisit jotain OIKEASTI rakentavaa tämän yhteiskunnan hyväksi? Niissä porukoissa, joissa sellaista harjoitetaan voidaan ihan oikeasti puhua arvoista muunakin kuin apianakäyttäytymiselle annettuna pintakiillotteena.

Oikeat sankarit ei ajele paskarinkiä mopedeilla ja pyöritä mitä ikinä piri-, subu-, tai kannabisbisnestä ja olla olevninaan kun tuntee maailmaa, josta "tavis ei tiedä mitään."

Joo-oh..

Onpa h*lvetin hyvä kotisivu. Yks in memories -kaiffari löytyi. Rauha hänen sielulleen.

Muuten en anna mitään arvoa näille liivijengeille, jotka eivät osaa elää ihmistenlailla muiden seassa ja sitten pitää lähteä hakemaan hyväksyntää muilta yhtä heikoilta kavereilta, että sitten yhdessä uskalletaan rellestää ja saadaan pari kiloa lisää itseluottamusta nahkaliivistä ja kymmenen jätkän taustatuesta.

Jos pojat haluaa harrastaa kerhotiloja ja prätkän laittoa, niin mikäs siinä. Kylläpä sen näkee ensi silmäyksellä, millaisella mielellä kerholaiset ovat ja mitä lajia.

Jos joku ylpeilee siitä, miten huonoon kuntoon on joku hakattu, tai kritisoivat voivat tulla kasvotusten puhumaan, niin kylläpä se jo osoittaa miten heikot mielenlahjat on jaettu - kun järki loppuu, annetaan nyrkkien puhua(tosin, tämänkaltaiset kerhot yleensä eivät pelkillä nyrkeillä pärjää, vaan pitää olla mukana mailaa ja ketjua. vert. itsetunto-ongelmat).

Ugh, olen puhunut.
Kyl Helvetin enkelit on ainoa oikea ja paras kerho!!!!!!

Support

En kyllä usko että sentää kusasit sen liiville :DD naurettavaa puhua täällä paskaa !
Jos sulla on jotain niitä vastaan ni mee sit kasvotusten sanoo ! Tarvii täällä 13-16 kesäset pennut huudella !

Mulla ei oo mitään DMC:tä vastaan, järkkäilee hyviä bileitä, muutenki siel on aina rento meininki !
Pari tatuointiaki saanu halvalla ku tuntenu sielt poppoota.

tiedän yhden

tuli maattua yhden kanssa
Kyllä oli taas hieno viestiketju, ei tarvitse ihmetellä mistä johtuu Mc poppoiden rikollinen ja huono maine yhteiskunnassa. Mutta kerrottakoon nyt sen verran faktaa teillekkin että Mc kerho joka perustuu moottoripyörä elämään, ei perustu tai perusta mitään rikollisuuteen tai rikosten tekemiseen. Homaan kuuluu moottoripyörät ja niillä ajaminen ja niiden laitto, sekä saman henkisen porukan kesken hengailu ja oleilu. Nuo teidän "tappelu ja hakkaus puheet" on juuri niitä puheita jotka leimaavat koko Mc porukan, ja pelkästään sen takia että joku haluaa jossain keskustelu palstoilla keksiä jotain ihan käsittämättömiä juttuja haukkuakseen tai solvatakseen ko. kerhoja.

Koittakaa nyt keskittyä omaan elämäänne ja omiin tekemisiinne, yksikään Mc kerholainen ei varmasti tule koko elämänne aikana sanomaan sanaakaan teille, tai teidän tielle milläänlailla, saati puuttumaan elämäänne millään lailla, kun ette tekään mene hänen. Ja miksi menisitte, koska ette te sillä mitään voita.

Enkä puhu nyt mistään rikollisjärjestöistä vaan oikeista Mc kerhoista, ja ei muutakun tervemenoa kerhon ovelle kysymään, kun asiallisesti asiasi esität ja käyttäydyt kunnolla, saat saman kohtelun, ja pääset tutustumaan varmasti sisälle kerhon tiloihin ja sen toimintaan, mieti sitten ite onko kyseessä rikolliset vai motoristit eli aidot Mc:t
in memories diablo jonin kanssa tullut joskus juteltua kun vaikutti toisessa kerhossa, mukava kaveri, kepeät mullat hänelle, mikä mahtoi miehen kohtaloksi koitua?
Voi kuules pikkuinen reppana, setä kertoo sulle yhden tosiasian: KUKAAN oikeasti kovanluokan rikollinen EI kanna yhtään mitään naurettavia nahkaliivejä päällään sen takia, että saa julkisesti uhota kuinka kova rikollinen on...

Lähinnä ammattimiesten, esim. huumerikollisten keskuudessa pidetään pilkkana näitä räkänokkia, jotka eivät tiedä oikeasta rikollisuudesta yhtään mitään, nakkikioski tappelijoita ne on korkeintaan ja siihen se sitten jääkin!

Ainoan poikkeuksen tekee NBK sitä pelätään stadissa ainakin.. Mutta sehän ei olekaan mikään mc kerho vaan ihan puhtaasi ammattirikollisista koostuva järjestö, joita on syytä ihan oikeasti pelätä.... Ne eivät vaan puhu, vaan myös toteuttavat tekojaan.....!
nbk n äijät ne vasta urpoja on mihin perustuu sellanen jengi jonka perustaja alkaa laulaa ku jää fakkii hähhähähä v.....tun urpo mee kotiis kukaa ei pelkää mitää jos ei oo tehny sit jotai et tarttis pelätä...........
Kenes päälle se sitten lauloi ? Otti omiin nimiinsä. Ota selvää asioista. Laulamista on se kun talkkari otti kiiini sut jostain töherryksien tekemistä ja ulisit: En se ollut mä vaan naapurin Jaska.
Ei ole missään tapauksessa kyse mistään idioottimaisesta jengiidioottimaisuudesta. Olin itse käräjillä Suomen lain nojalla(en syytettynä mistään, vaan asian omistajana). Kaikki asiat meni niin päin persettä kun vain voi olla. Hyvä etten saanut itse syytettä! Ikäväkseni totesin, ettei suomen poliisvaltio aina toimi.
Nämäkin ovat noita ihme pipertäjiä. ÄÖ:stä kertonee jotain jo se, että valtaosa on vankilassa ja lisää jonossa menossa.

Rintaruokinta lopetettu liian aikaisin, minkä lisäksi kotipihan piirileikeissä joutuivat kiusatuiksi.

Reppanoita :(
Monikohan täällä uhoojista uskaltais tulla moikkaamaan jos kerron ajan ja paikan missä voi tulla vaikka mut pieksemään :)
vittu mitä paskaa täällä jauhetaan,itellä haaveena bandidoksen jäseneksi X-teamin kautta ku kaikki kerhot on kuitenki MC eli moottoripyöräkerhoi ni antakaa meidän pyöräilijöiden olla omassa rauhassa ilman mitään urputuksia niin kaikki te muutkin ulkopuoliset voitte nukkua rauhassa
Voi hyvä luoja ku lukee näitä kommentteja teistä osa näyttää olevan sitä mieltä että kaikki MC:läiset ovat rikollisia ja tunnottomia paskiasia sinäkin joka pätkit jotain MC:läistä sen päivän haluun nähä helvetin juniori
oivoi. Suosittelen lämpimästi asiaan tutustumista ennenkuin tänne tulee haukkumaan. hyviä bileitä, loistavia ihmisiä, ja yhteishenki on hyvä.
menkää te nulikat oman työporukan kanssa saunomaan ja juomaan siideriä ja kun toiset on tupakalla ja pomoa haukutaan ja päinvastoin.

en usko että MC:n jäsenet tulee teidän eteen kauppajonossa ja vittuilee. ihmisiä me kaikki ollaan.
Vanha topic mut oikeesti, tutustukaa ihmisiin ennenkun alatte uhoomaan ja viel jossain foorumeil :D tunnen hlö kohtasesti muutamia moottoripyörä kerhojen jäseniä ja kannatan kyseistä toimintaa, harrastelia ihmisiä ja mitä leppoisampaa sakkia.
Vai leppoista sakkia. Niinpä kait silloin kun ei pyssyn piippu laula jossain bambiinoksien päämajassa tai muualla. Muutenko vaan poliisit menee armeijan kalusto mukanaan noihin leikkimökkeihin ratsaileen. Bandidos = Bambit ja mitä kaikkee, niinkö? Oletko tavannut siis mopojengiläistä kellä ei olisi rikosrekisteriä???
Onnettomia ja vielä kaiken lisäksi tyhmiä rikollisia. Pitävät liivejä päällä mitkä kertoo et hei, nyt on kyseessä toisen luokan huumekauppias! Oikeat rikolliset ei huomiota hae. Nää on vaan näitä uhoavia pellejä mitkä paskoo alleen oikean rikollisen tavatessaan, vertaa venäläisiin, tsetseeneihin jne. Ne kaverit ei kuuluta pahemmin. Taitais mennä näiltä mopedikerhon miehiltä paskat housuun kun oikeita mafiosoja kohtaisivat, mitä luulette?
Amerikassa tälläisiä ihmisiä kutsutaan huumediilereiksi
Ei taida ryssä tietää mistä puhuu...
Myytte saatana huumeita lapsille ja sit luetaan lehdistä kun jossainpäin ammutaan muita kunnollisia opiskelijoita yms. Teidät voisi lähettää varuskuntiin maalitauluiksi perkele.
jooo en ehkä oo oikeutettu kommentoimaa tät viestiketjua Koskaa en edes jaksanu lukea ku osan kommenteist..ja miettii et voi perkele,tällastko se on..ja tää vaa osa kaikist samakaltasist foruumeist ym,tai sit mä vaa purkaan pahaa olooni ku en ite oo ees hupparii saanu..mut hei en pahal,mut netti pistää hehkutukse ihan uudelle tasolle,ok respect eiku prospekt sori kuhan hajoilen omis.kaikille hyvää!
Voin sanoa että leikki on kaukana jos kusetat NBK porukkaa vähäänkään.....
Itse ihaien näitä kerhoja ja varmaan liitynkin joskus koska haluan luotettavaa porukkaa ympärille rikoksia tehdään muutenkin. Mutta ennen kaikkea ihmiset ja moottoripyörät
Niin, nämä ovat samoja asioita.
- Se halventaa asekauppaa.
Hevonpaskajengejä joista suuri osa lusii!

Miettikääpä millaisen kasvatuksen noitten lapset saavat...
Kuulut sit Diablokseen tai muihin mc jengeihin tai oot sit somali tai mikä tahansa aina löytyy isompi jätkä jolta saa kuonoon. suurin osa somaleista ja ählämeistä on parempi hävittää suomesta mut liivijengit on sen verra isänmaallista porukkaa et pojot heille tunnen liivi jengien jäsenii ja ykskää mun tuntema ei heikko ole mut uskon et jokanen saa turpaa jos tulee vastaan se oikee.
en ymärrä mitä porukka mesoo näistä jengeistä. tuskinpa ongelmia teilläkään tulee kun pysyttelette erossa erillaisista ihmisistä kuin olette. olkaa sellasessa porukassa missä on kaltaisianne ja kukin omassa. Sit kun käytte sanomassa päin namaa "heille" niin sitten hakkukaa nin paljon kun jaksatte mutta täällä netissä kannattaa pitää suunne kiinni jostakin "Hakkasin ... " uskon heti kun nään että toimitte niin ja sitten kunnioitan mutta paska puheesta ei saa kun huonon maineen.
Siis mikä ihmeen dildos? Kaikenlaisia jengejä sitä nykyään on. Noh, huumekauppa tuntuu kannattavan.
Jorrrma:lla on vissiin lukuhäiriö :/
rottakerho
niihän nuo näyttää pikkupoikia värväävän jotka eivät edes osaa ajaa mopolla. Siinä meillä MC kerho
Pätevii kommentteja porukal täällä :D
Paskanna vaan rauhassa.
Onko tyhmempiä ihmisiä kuin nämä "mc-kerholaiset" ketkä luulee jotain todistelevansa pitämällä liivejä päällä, bröm bröm. Aikuiset ukot ja suurinosa näistä jotain tarkkiksen käyneitä linnakundeja kun ei selkärankaa edes käydä kouluja loppuun. Heti ollaan uhkailemassa turpaan vedolla jos kritiikkiä tulee, olette samalla viivalla noiden mamujen kanssa.
qwertyuui kirjoitti:

"Onko tyhmempiä ihmisiä kuin nämä "mc-kerholaiset" ketkä luulee jotain todistelevansa pitämällä liivejä päällä"

Näköjään. Itseasiassa yllättävän iso osa tähän ketjuun osallistuneista...
Omakaan viestisi ei varsinaisesti älykkyydellään huimannut.

qwertyuui kirjoitti:

"tarkkiksen käyneitä linnakundeja kun ei selkärankaa edes käydä kouluja loppuun"

Jos olisit käynyt koulusi jo loppuun todennäköisesti ymmärtäisit, että voi sen koulun suorittaa loppuun siellä tarkkiksellakin ;)
Prosenttijengiläiset uskalsi kerran porukalla ryöstää mummonkin,...että ne on kovia kundeja.
taitaa olla tämän palstan kirjoittalla puurot,etenkin se aamu puuro nauttimatta.voin vakuuttaa ,että se mitä täällä kirjoitetaan tietyistä asioista ,otetetaan selvää...
Ajan polkupyörällä ja pidän farkkurotsia ylläni. Terveisin Yks Mc Diablo. Olen peloittava, koska painan 150 kg ja pituutta on 170 cm. Syön vain mäkissä.
Ai että dildoa perseeseen ja pappa tuntsalla kuoppaselle tielle? Ja miehetkin nykyään sellaista? Ja suutelevat keskenään kielaria?? Homo hommalta kuulostaa.
Tässäpä todella älyllinen keskusteluketju!
 /   /  /  / Diablos MC Finland

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta