AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Dolan

Dolan

1 Vastausta 514 Lukukertaa
Sain jälleen uudet myrkyt selkävammaani,nyt Dolania. Aiemmin kokeiltu Sirdaludia ja Nefexoria (tai jotain sinne päin - eikä niistä ollut mitään apua. Onko jollain kokemuksia Dolanista? Aloitin eilen yhdellä napilla enkä huomannut muuta vaikutusta että uni tulla tupsahti aika nopsaan. Kipuihin sillä ei ainakaan vielä ole mitään vaikutusta.

mulla auttoi

Itse söin aikani Sirdaludia, mutta siitä alkoi aina pää särkeä, joten pyysin lääkäriltä jotain muuta. Sitten kokeilin Dolania, annostus 2tbl 3 kertaa vrk:ssa. Ja kyllä tosiaan väsy tuli, mutta aikas hyvin lihaskrampitkin hellitti.
Otin niitä joitain päiviä säännöllisesti ja lisäksi Burana 600, kun parasetamolia ei saanut ottaa, kun Dolanissa sitä jo oli.
Mulla on myös nivelreuma, joten tää iskias oli oikein epämiellyttävä ylläri. Mutta lääkäri suositteli kävelylle lähtemistä heti kun kivut sallii, mutta kun yritin lähteä ulos käpöttelemään selkälihakset meni heti kramppiin. Sit hokasin, että otan ENSIN ne Dolanit ja lähden sitten kävelemään ja se vihdoin toimi.
Mun mies tuli niille lyhyille kävelyreissuille mukaan, oli jotenkin turvallisempaa niin, jos vaikka ois kivut yltyneet, niin ois hakenut auton hätiin.
5 päivää raahustin noin 2km päivässä ja sit alkoi helpottamaan ne krampit ja nyt en tarvitse kuin max. pari Dolania päivässä. Kärsivällisyyttä sulle ja parane pian!
 /   /  / Dolan
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta