AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Paljonko maksaa hampaiden valkaisu?

Paljonko maksaa hampaiden valkaisu?

11 Vastausta 7 917 Lukukertaa
Poltan, juon kahvia (ämpäritolkulla) ja teetä.
Tietääkö joku paljonko maksaa hampaiden valkaisu hammaslääkärillä?
Onko siinä useita hoitokertoja?
Tekeekö ko. toimenpiteitä hammashoitajat?
Tietenkin saisin tietää hinnan soittamalla hammaslääkärilleni, mutta haluaisin myös hoidon saaneiden kommentteja eli auttoiko hoito?

Ensin hammashoitajalle

Hampaiden puhdistus tehdään ultraäänellä ja se tekee jo paljon muutosta. Samalla voit keskustellä mahdollisen valkaisun tarpeesta. (Jos jatkat kahvinjuontia yms., valkaisu tehoaa vain hetkeksi!)

Kokeile kotona

1mansikka mössöksi, sekoita ½tl leivinjauhetta.Tällä mössöllä harjaat 3 minuuttia hampaitasi, huuhtele, pese vielä tavallisella hammastahnalla. Perustuu mansikan hedelmähappoihin ja ei suositella usein tehtäväksi, 1-2 krt/kk

Olen tupakoitsija ja kahvia menee myös ämpäritolkulla, omat hampaat ovat luonnostaankin valkoiset vaikka savuttelen ja kahvittelenkin, mutta tällä konstilla tulivat todella valkoisiksi.Poistaa siis pinttymät.

Kiitti vinkistä

Kokeilen tätä jo tänään.

hampaidenvalkaisu

terppa. monet ovat sanoneet että kotitekoiset jutut ei tehoo. ite varasin ajan oman kaupunkini suuhygienistiopiskelijoille. he tekevät hampaiden valkaisun 45eurolla. kuulemma yksikin kerta on monelle riittänyt.
suuhygienistit opiskelevat ammattikorkeakoulus. ota selvää onko lähiympäristössä näitä opiskelijoita!

Tuokin on hyvä tietää

Ajattelinkin, että ei kai operaatioon tarvitse hammaslääkäriä. Tietenkin olisi hyvä keskustella lääkärin kanssa asiasta.
Painan vinkin mieleen. Kiitos.

Suuhygienikko

Oletko ollut yhteydessä oman alueesi terveyskeskuksen hammashoitolaan? Ehkä kantsii kysyä.

Hmm....

Pelottaa ajatuskin, että joutuisin tilaamaan terkkarista jotakin. Sieltä tulee luultavasti vastauksena - Ensimmäiset vapaat ajat ovat toukokuussa, siis vuonna 2010.
Tämänkin vastauksen saan, jos jaksan kuunnella puhelimessa muutaman tunnin jonotusääntiä - Kaikki asiakaspalvelupisteet on varattu. Olette vielä jonossa.

Pidän kuitenkin vinkkisi mielessä. Kiitos.

Kokeilitko?

Toimiko sulla toi mansikka/leivinjauhe? Mulla kyllä toimii.

Puoliksi toimii :)

En ole vielä saanut ostettua mansikoita. Kokeilin pelkällä leivinjauheella ja toimii silminnähtävästi. Valkoisemmat hampaat eivät olleet mitään mielikuvituksen tulosta, ne tosiaan tulivat valkoisemmiksi.
Hommaan vielä mansikoita ja toivon, että yllätyn vielä enemmän.
Ei kannata valkaista leivinjauheella, hammaslääkärisi suuttuu kun alkaa tulla reikiä. Hampaat kyllä valkaistuu ruokasoodalla, koska se hioo, mutta se siten myös rikkoo kiilteen hampaan pinnalta, ja kiillehän suojaa hammastasi.
Paljon hampaiden laservalkaisu maksaa??
 /   /  / Paljonko maksaa hampaiden valkaisu?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta