AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Akupunktiosta apua atopiaan?!?

Akupunktiosta apua atopiaan?!?

4 Vastausta 911 Lukukertaa
Onko jollain kokemusta akupunktion vaikutuksesta atooppisen ihon hoidossa? Jos on, niin kertoisitko tarkemmin, mitä, missä, milloin, paljonko maksoi, auttoiko kuinka pitkäksi aikaa, miltä hoito tuntui jne... Etenkin kiinnostaa Helsingissä hoitoa antavat akupunktion taitajat. Kiitos.

Olen kokeillut ja saanut apua

msf-laserakupunktiosta. Tämä hoitomuoto ei paranna syntyneitä vikoja kuten homeopatia, mutta hoidon avulla saa ihon terveeksi ja voinnin hyväksi. Hoito siis elvyttää sisäelimiä; kilppari, maksa, munuaiset ym.. jotka atoopikolla ovat huonona. Hoito on ainoa hoitomuoto, joka minulla saa aikaiseksi tilan kohenemisen, toisin kun taas esim. homeopatia,jonka myötä tulee helvetilliset pahenemiset/uloslyönnit mutta jolla olen saanut astmankin ym kokonaan pois. Msf-hoito on miellyttävää, kerta kestää tunnin ja maksaa 60e. Olen varma, että jos käyt hoidossa parin viikon välein muutaman kuukauden ja sitten kuukauden välein, olet jo pian todella tyytyväinen tilaasi ja uuteen elämään. Jotain ruokavalio-ohjeita saat myöskin samalla, mutta terveellisyys ei ole kenellekään pahitteeksi. Jo ensimmäisestä kerrasta tulee paranemista. Itse kävin pitkästä aikaa pari viikkoa sitten Tampereella msf-hoidossa (paras hoitaja jonka olen kyseisessä hoidossa kohdannut) ja ihoni hilseily loppui ja iho vaaleni. Nyt käyn hoidossa kerran viikossa kunnes saan homeopaattisen hoitorääkin vaikutukset lakkaamaan.
Kunhan saatte ihottumasi pois riittää, että käyt enää ylläpitoa varten esim. kerran vuodessa hoidossa.

mihin

mihin toi laaser-aku perustuu?

Noh,

ehkä kannattaa googlettaa, jotta saat relevanttia tietoa asiasta.
Tuo laser uusiuttaa soluja. Helium neon laser-systeemi siis on kyseessä ja ydisfysiikan puolelle heittää. Tämä akupunktiomuoto on tehokkaampi ja monipuolisempi kuin perinteinen akupunktio neuloilla, mutta samoja akupisteita käydään läpi. Tosiaa, googleta aiheesta sillä en osaa asiaa selventää..

apua

akupunktio on toiminut oman ihoni atooppisen ihoni hoidossa hyvänä perushoitona. aromaterapiasta olen myös saanut paljon apua. esim.manteliöljyn ja ruusun sekoituksesta.
ruokavalio on myös tärkeä, etenkin hyvät rasvat.
täällä ei kai saa mainostaa mutta kun valitset hoitajaa kannattaa soittaa useammalle ja kysellä ja vasta sitten varata aika, niin minä ainakin tein. ole rohkea ja esitä kysymyksiä, äläkä luota huuhaahan :)
 /   /  /  /  / Akupunktiosta apua atopiaan?!?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta