AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Vierailukutsu Egyptin kansalaiselle

Vierailukutsu Egyptin kansalaiselle

5 Vastausta 2 300 Lukukertaa
Onko kukaan kutsunut Egyptin kansalaista vastavierailulle ja kuinka virallinen kutsukirjeen pitää olla vai riittääkö esim. "Kiitos jne. ja pyyntö tulla vastavierailulle"? Lähetystöstä sain hyvin ylimalkaisen ja yliolkaisen ohjeen. Kiitos avusta jo etukäteen.

tottakai

hei, suurlähetystöön pitää kirjeen olla virallinen, ei mikään puolivirallinen. kutsukirje mikä kutsukirje. vastavierailusta he eivät ole kiinnostuneita, ei egyptiin mennäkseen tarvitse mitään kirjettä eli kuullostaa siltä, että joku ihastus on pyytänyt tulemaan käymään.
ne pelkää tietty siellä, että jääkin suomeen veronmaksajien elätettäväksi.sitä se on kun lomaromansseja halutaan tuoda tänne.
viisumi tulee tietty myös hakea samassa.

Viisumista

Virallinen vapaamuotoinen kutsukirje, viisumipaperit (löytyy mm. ulkoministeriön sivuilta), passista kopio. Lentolipuista (meno-paluu)ja matkavakuutuksesta kopiot lähetystöön, jos viisumi myönnetään. Jos kutsumasi henkilö aikoo itse maksaa lentoliput ja oleskelun Suomessa, tarvitsette todistuksen hänen varallisuudestaan. Mikäli varallisuutta ei ole, joutuu kutsun lähettäjä vastaamaan KAIKISTA kuluista kutsutun oleskelun aikana. Eli ole tarkka siitä, kenet kutsut... Nimittäin mikäli esim. henkilö ei poistu maasta viisumin päädyttyä, joudut sinä maksmaan kulut ja vastuuseen oikeuteen.. Ja se voi tulla kalliiksi ja merkintä tietysti rekisteriin.
Ihan ketä tahansa ei Egyptistä kannata Suomeen kutsua, sillä suurella osalla tarkoituksena jäädä tänne nauttimaan elämästä... Ole siis tarkkana mutta onnea matkaan!! =)

ex-opas

Kiitos asiallisesta/asiantuntevasta vastauksesta.

lähetystö ei halua antaa lupia

ootko törmännyt mun ex-mieheen, heh....? ei mutta esim. hän sanoi, että tulee takaisin suomeen, lirkuttelee vähän ja näyttelee suomi-tytölle suhdetta saadakseen kutsukirjeen ja suomeen päästyään ottaa vähän iloa irti tytöstä ja loman loputtua hakee oleskelulupaa. tässä hänen suunnitelmansa, koska kerroin, että minä en huijarille ja varkaalle enää kutsuja lähettele.

ole varovainen, jos se on mies ja lomaihastus, niin se haluaa tänne paremman elämän tiedossa (eurooppahan on heille kuin lottovoitto, näin he kuvittelevat). todennäköisesti haluaakin jäädä, jonka jälkeen sinä saat ongelmia. et sinä eikä mieskään saa kutsua enää koskaa ketään egyptistä, siis lupia ei suurlähetystössä enää myönnetä. voit tarkistaa ulkoministeriöstä, näin sieltä kerrottiin.

fatima

Jo niin vanha mamma ettei eha mikä vaa heiluta. Jos nyt haluan kutsua tuttavani ni mitä siitä. Hän on myös parini ystävä. Toki tiedämme että pitää olla varovainen mutta jos ikinä et tee mitää ni mitä sekää sit on. Vaikka kuinka olisin ottanut kaikki huomioon aina saattaa tulla ikäviä yllätyksiä mutta jospa eletään niin että myönteistäkin löytyy ni sit o parempi. Ei ... tai... elämässä pettymyksiä tulee halusit tai et - kaikille. Sorry jos sulle kävi niin . Mä en ole hakemassa elämä en suurta rakkautta enkä ees pientä... kaikkee kivaa sulle.
 /   /  /  /  / Vierailukutsu Egyptin kansalaiselle

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta