AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / kurahaalarit

kurahaalarit

6 Vastausta 702 Lukukertaa
Hei. Minkä laisia vaatteita koiranne omistavat? Mistä olette hankkineet? Itse olen ostamassa kurahaalaria EES-urokselleni.... Alkaa kyllästyttämään jokapäiväinen suihkussa käynti ja imurointi. Janutexin haalareita olen katsellut, onko teillä näistä kokemuksia. Mitat otin jo koirastani... pelkään vain pahoin, että ne ovat aika epätarkat, minulla ei nimittäin ole varsinaista mittanauhaa, vaan tuollainen aika jäykkä rullamitta...

Kaipa haalarin voi palauttaa, jos se ei olekaan sopiva?

Koira mukaan sovitukseen!

Ota koira mukaan vaateostoksille. Kaikkiin eläinkauppoihin voi ottaa elukan mukaan sovittamaan hankittavaa tarviketta.

Jos tilaat netistä, varmista myyjältä, että voit tarvittaessa palauttaa avatun paketin.

Meillä

koirat omistavat Hurtan lahkeelliset sade/kurahaalarit,syksyn kylmille,mutta kuiville keleille meillä on fleecetakit ja pentuna oli teddyturkki.
Timanttipanta ja siihen sopiva talutin kruunaa kauneuden.
Olen kyllä hurahtanut tähän touhuun ihan liiaksikin,mutta ne vaan on niin suloisia vaatteet päällä...

meidän cockerin kuteet

Meillä on cockerilla Artun koiratarvikkeesta tilattu "kurahaalari". On todettu erittäin käyttökelpoiseksi keväisin ja syksyisin kun kelit ovat märät ja kuraiset useamman viikon putkeen. Lisäksi sitä käytetään talvisin suojakeleillä kun koira muuttuisi muuten yhdeksi isoksi lumipalloksi... Noihin talven suojakeleihin on neulottu myös pipo (ohje löytyy netistäkin, osoite ei kyllä muistu juuri mieleen...). Itse on helppo neuloa tai ommella ihan sellainen tavallinen "putkilo" johon saa korvat lumelta ja kuralta suojaan. Ja toisinaan käytössä myös töppöset tassuihin, lumi kun tuppaa paakkuuntumaan niihinkin. Tuolla meitin haukulla on ainakin niin paksu turkki ettei lisäksi muuta lämmikettä pakkasilla ulkoillessa tarvita. Tällä vaatetuksella on pärjätty ja koira vipeltää "vaatteet" päällä samaan tahtiin kuin ilmankin =)

kurapuvuista

Eikös siellä janutexin sivuilla ole mitään ohjetta palautuksista? Meillä on Hurtan kura-asusteita ja ne ovat toimineet hyvin ainakin meillä.

...

Meillä omistetaan vain toppatakki ja sadetakki! En ole nähtyt tarpeelliseksi ostaa kokohaalaria, koska jos koira kuraa niin sitten pesen sen. Ulkona se kuitenkin haluaa metsässä viilettää kuin aropupu ja puvun kanssa ei välttis kauheesti juoksennella siellä.

Oikeastaan, vaikka meidän enkulla on karvaa aika paljon, en huomaa että likaa tulisi ulkoa kauhean paljon, jos tassut putsaa ja koiraa trimmataan säännöllisesti :) Toppatakille on kuitenkin käyttöä, sillä enkkumme on aika hylkeenselkä ja kovilla pakkasilla, se on palellut ihan oikeasti.

no nyt on!

Haalari tuli postista! Ja on aivan täydellinen! Sisällä koiruus pysytteli haalari päällä vain paikallaan, mutta ulkona meni tavalliseen tyyliin, ei huomannutkaan! Vaikka eihän se minnekään metsälle sovi, kyllähän se hieman kömpelömmäksi tekee, jos on vielä vaativa maasto.

Mutta tuosta hiekan sisälle kantamisesta olen kyllä eri mieltä. Oma koirani kun rakastaa kaiken maailman lätäkköjä ja sen juoksutyyli on niin rento, että se tavallaan heittää etutassuillaan kurat mahakarvoihin. Ja tuota vatsa ja rintahapsutustahan riittää, se kun on EES-uros. Että pelkällä tassujen suihkutuksella selviää harvoin vetisemmällä kelillä...
 /   /  /  / kurahaalarit

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta