AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Pintakuiva herkkä sekaiho, apua

Pintakuiva herkkä sekaiho, apua

6 Vastausta 4 778 Lukukertaa
Kävin kosmetologilla, joka sanoi, että nyt olisi hyvä VAIN kosteuttaa ihoa. Kokeilin sitä, mutta tilanne vain paheni. Ostin Normadermin-voiteen apteekista ja sain oheen puhdistus ja kasvovesipakkauksen. Olen nyt käyttänyt niitä, mutta mietin että kuivattaako ihoa lisää? Näppylöitä on enimmäkseen poskissa, valkopäisiä ja punaisia, t-alueella laajentuneet ihohuokoset ja iho kiiltää. Iho herkkä, monet tuotteet ärsyttävät ihoa. Käytän 2krt viikossa Lumenen kosteusnaamiota ja kerran viikossa Lumenen turvenaamiota t-alueelle. (voiko käyttää myös poskialueille, jossa näppylät ovat??) Ja noita Nivean "ihomatopoistojuttuja" ihon höyrytyksen jälkeen. Teenkö liikaa vai liian vähän, mikään ei tunnu toimivan.. Tietääkö joku onko aprikoosiöljy oikeasti tehokosteuttavaa? Ihoni vaatii kuitenkin näppylöitä ehkäiseviä juttuja, joten tilanne kinkkinen.. Jos joku osaisi neuvoa, olisin todella kiitollinen!

Kokemuksia

Normaderm oli iholleni pidemmän päälle liian kuivattava.Hetken auttoi ja toi tuloksia,mutta sitten huomasin että iho kuivui pinnasta ihan korpuksi (joka taas aiheutti sen,että finnejä tuli lisää.)

Itse pidin teatree-sarjasta :)
Ihttp://www.bodyshop.fi/tuotteet-kasvot-tea_tree.shtm

Raikasti ihoa,mutta ei ollut liian kuivattava.
Mulla oli sarjan puhdistusvaahto,kasvovesi ja kosteusvoide. Yleensä kyllä käytin kosteutukseen Humektania. Lisäksi yksittäisille näpyille teatree-öljy.

Nyt olenkin taas siirtynyt Erisaniin ja Humektaniin kun on roakuuri päällä,mutta teepuuöljyä käytän edelleen yksittäisiin finneihin.

tässä vielä...

se suora linkki kuin ei näköjään äsken tullut :)
http://www.bodyshop.fi/tuotteet-kasvot-tea_tree.shtml

Kiitos kaikille!

Hyvistä neuvoista, kokeilen noita, mut ne minipullot normadermilta käytän vielä loppuun ja sen kosteusvoiteen, mut taidan laittaa poskiin vielä varmuuden vuoksi yhtä herkän ihon kasvovoidetta päälle.. Jos se Tree-sarja seuraavana :)

tota noin

älkää käyttäkö kasvoille voidetta,joka on tarkoitettu koko kropalle! kasvot tarttee ihan erilaista voidetta,koostumukseltaan ohuempaa. kasvot joutuu eniten koetukselle sääoloista (pakkanen ym)
naamioita ei tartte käyttää kolmea kertaa viikossa ylihoitaminen on pahasta, iho reagoi ja puolustautuu erittämällä vaan lisää ihotalia, siks naama alkaa kiiltää.

Ehkä näin?

Minulla on myös herkkä ja pintakuiva iho, johon on aina tullut helposti näppylöitä. Vaikea ihotyyppi ihotautilääkärinkin mukaan... Ihoni ei ole koskaan tykännyt puhdistusmaidoista saati kasvovesistä. Sen sijaan pesen Nivean pesugeelillä (sellainen sininen, saippuaton). Se ei kuivata, vaan tekee ihosta raikkaan. Kosteusvoiteena olen viime talvesta lähtien käyttänyt Nivean Sensitive balancea. Auttoi pakkaskeleilläkin pitämään ihon pinnan pehmeänä.
Kuorinta silloin tällöin (ei liian usein!) auttaa myös ihoa vastaanottamaan hoitotuotteet paremmin.

Varo kuivattamasta ihon pintaa! Minulla ainakin kasvovesi tekee näppylöitä juuri siksi, että vain kuivattaa (vaikka olisi alkoholitontakin).
Jos näpyt vaivaavat pahasti, mene lääkäriin. Olen itse syönyt kymmenen vuoden aikana pari antibiottikuuria, ja ne ovat rauhoittaneet ihoa. Antibiotit eivät kaikkia auta, mutta jos on pieniä pintanäppyjä eikä mikään tunnu auttavan, niin suosittelen kokeilemaan.

mulla myös

Suosittelen mineraaliöljyttömiä kasvojenhoito tuotteita,niitä myö dermoshop,googlaa ja käy kattoon laatua halvalla.Jos soitat sinne,voit rekisteröityä jäseneksi ja he lähettävät sulle erilaisia näytteitä,kun kuvailet iho-ongelmasi.Mineraaliöljyt ovat yleisesti,jopa merkkituotteissa käytettyjä öljyjä, jotka tukkivat ihohuokosia ja tekevät muutakin hallaa.Kannatan,että kokeilet niitä testerituotteita,eron huomaa ehkä viikossa,tosin aluksi iho voi reagoida,kun saakin ehtaa ja puhdasta tuotetta ylleen,mutta sitkeyttä ja dermoshoppiin,niin saat varmasti parempaa hoitoa kuin nykyisillä tuotteilla!!
 /   /  /  /  / Pintakuiva herkkä sekaiho, apua
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta