AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Pyrvin

Pyrvin

19 Vastausta 27 542 Lukukertaa
Hei, osaisiko joku sanoa kuinka nopeeta Pyrvin auttaa häätämään kihomadot?? Ostin eilen tabut ja nielasin 5 kpl kuten pitää ja olin kovin toiveikas että madot olisivat hävinneet täksi päiväksi MUTTA siellähän ne edelleen kiemurtelevat peräpäässä niin pahasti etten saa hetken rauhaa!! Pakkauksen mukaan hoito uusitaan 2 vkon päästä, mutta en haluaisi odotella niin kauan joten voiko uusintasatsin ottaa aikaisemmin?? Pliis.. tiedosta hyvin kiitollinen, Hki nainen vm. -65

Eivät auta

Tehokkaampi, muttei kalliimpi, lääke on Vermox.Saa vain reseptillä. Kannattaa syödä useiden kuukausien ajan. Itselläni oli aikuisiällä tartunta, ja kärsin pitkään ennen kuin apu löytyi. Ihmeellistä, että näistä lääkkeistä ei saa lainkaan kelakorvausta edes lapset!Sairaus on siitäkin kamala, että hermot menee. Vaiva on paljon yleisempi kuin luullaan. Minullakin tehtiin ensin laktoosikokeet ja osoittautui että sairastan laktoosi-intoleranssia. Mutta kun vihdoin löydettiin oikea syy ja lääke- laktoosi "parani". Joillain tauti ilmenee umpisuolen tulehduksena ym.

eikö kannattaisi kanntella eduskunnan oikeusasiamiehelle

jotta niistä saataisiin Kela-korvaavuus, koska lääkitseminen on pakollista;

kantelu on maksutonta ja sen voi tehdä on-line tai sähköpostilla.

Ongelmana on myyntiluvan haltija, joka ehkä ei edes halua hakea SL:n mukaista Kela-korvaavuutta, ellei pääse hintalautakunnan kanssa yhteisymmärrykseen (sosiaali- ja terveysministeriö).

http://www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/eoa/kantelu/kantelu.htx

Kannattaisi yrittää auttaa seuraavia, jotka kärsivät samasta taudista ja saada muutos aikaa, että kaikki sellaiset lääkkeet, jotka on pakko syödä, että niistä saisi Kela-korvaavuuden.

jotain

Pyrviini on sellainen lääkeaine, joka vaikuttaa paikallisesti suolessa. Se ei imeydy niin paljoa, että sitä edes pystyttäisiin mittaamaan verestä. Siispä, madot kuolevat kunhan lääke saavuttaa ne suolessa. Mitä alempana suolessa ne oleskelevat, sitä pidempään kestää vaikutuksen alku. Ruoansulatuskanavan läpikulkuaikahan on helposti noin 24 tuntia, eli reilun vuorokauden kuluttua voi odotella vaiktusta, ja muutaman päivän päästä lienevät kaikki madot kuolleet ja poistuneet.

Uusinta-annos otetaan sen takia vasta 2 viikon päästä, että ensimmäinen annos tappaa nyt elossa olevat madot, ja uusinta-annos nyt munina olevat ja kahden viikon päästä kuoriutuneet madot.

pyrvin!

Otin siis perjantaina lääkkeen. Sen jälkeen olen nyt 3 päivää ollut niin, ettei mitään ole tullut ulos! Kauhea ummetus iski. Nyt illalla tuli jotain ulos, mutta ei punaiseksi värjäytyneenä. Eli lääke ei ole tullut läpi. Eikä oikein tunnu siltä, että se olisi tehonnutkaan...

Mutta ihmettelen vaan kun lääkeselosteella sivuoireina ei lue ummetusta ollenkaan! Minulla normaali ulostusrytmi on 1-2 kertaa päivässä, ja ruoansulatus vilkasta, joten päivänselvää on, että tuo lääke aiheuttaa suolen toimimattomuuden.

Jos se lääke auttaa niin kyllä sen parissa päivässä pitäisi vaikuttaa! Sen tietysti näkee siitä että onko uloste punaista vai ei =lääke on tullut läpi koko matkan. Jos ei tuo kuuri auta niin lääkärille vaan!

Saako Pyrviniä ostaa alaikäiset?

Niin, että ajattelin vaan, että voiko tuota Pyrviniä ostaa alaikäiset? Jos ei, niin miten vanhemmille kertoisi kihomadoista? Olen havainnut kutinaa yöllä, mutten ole varma, onko minulla matoja..

tietysti saa

Totta kai saa alaikäiset ostaa, kun sitä saa apteekista ilman reseptiä.
Mutta kerro vaan silti rohkeesti vanhemmilles, kun koko perhe pitäs hoitaa, ja voihan olla että oot "tartunnan" saanu vanhemmiltaskin...
Mullakin tällä hetkellä kihomatoja, enkä meinaa kehtaa mennä apteekkiin ostamaan, vaik olen aikuinen....hehe... nää on näitä nolostumisjuttuja, vaik ei pitäis. :) Mut parempi vaan hoitaa kun kärsiä tosta kutinasta.

kihomato

Millaisia oireita tuo lääke on teille muille tehnyt?
Itse otin lauantaina ja en ole kyllä punaista ulostetta nähnyt vaikka aika usein olen pytyllä käynyt....
mahaa kyllä vääntelee kummasti ja uloste tulee tipoittain, eli ihan erilailla kuin normaalisti.Normaalisti suoli toimii hyvin mutta nyt tuon lääkkeen jälkeen tuntuu että ulostuttaa mutta kuitenkaan ei paljon mitään tule...vaikka kuitupitoista ruokaa olen syönyt.Eli minä myös yhdistän oireet lääkkeeseen....
Mulle aiheuttaa pienen ummetuksen...

ei taida koko perheen hoito pitää paikkaansa

joku täysin vanhentunut neuvo

miksi ne pitäisikään hoitaa, joilla ei ole oireita;

ainakaan lääkäri ei neuvo tällä hetkellä menettelemään sillä tavalla,

joten eiköhän kyse ole taas kerran siitä, että turhia lääkkeitä vaan yritetään syöttää ihmisille ja lääkefirmat rikastuvat.

miksi ne pitäisikään hoitaa, joilla ei ole oireita

Siksi koska kaikilla ei ole suinkaan mitään oireita. Toiset ovat herkempiä aistimaan kutinan (etenkin lapset muttei kaikki), kaikilla aikuisilla ei kuulemma välttämättä tunnu mitään..
Salakavalaa siis =/

hei

ota ihmeessä uus annostus ja muista pestä kaikki petivaatteet 90 asteessa seuraavana aamuna ja imuroi sänky. pese vessat ,ovenkahvat ym desifioivalla aineella.ne ovat niin viheliäisiä tarttuun että yleensä se kiertää koko perheen joten ehdottomasti kaikkien on syötävä kuuri ja kahteen kertaan. kyllä uloste pitäisi olla punaista tai punertavan ruskeaa. ja käsidesiä kannattaa käyttää. tuo lääkärin määrämä kuuri on kyllä paljon halvempi ja tehokkaampi. alaikäinen voi ostaa apteekista tuotteen. ja kannattaa kertoa vanhemmille jos epäilee moita. eräs kikka on hyvä jos ei ole varma onko kihomatoja, tätä suositellaan yleensä lapsille. laita illalla peräaukon suulle teippi jos aamulla siinä näkyy ohuen ohuita ns. valkoisia langanpätkiä niin sinulla on ne.
ruoka elinkierrossa kestää 5pv joten lääkkeet ehtivat 3päivän jälkeen suolistoon kannattaa vaan odotella itellä tällä hetkellä sama ongelma
APUA Olen 15 vuotias tyttö ja kärsin kauvan kihomadoista en uskaltanut ottaa kiinni asiasta vastako nytten! kärsin joka ilta kutinasta ja tuskaa oli. sitten luin Pyrvinistä ja huomasin että sitä saa apteekista ilman reseptiä kaksi yötä kestin tiedon kanssa ja aamulla menin apteekkii nolona, mutta reippaasti kysyin 6 pillerin purkkia. en uskaltanut kertoa vanhemmille, mutta äiti löysi vaatekaapistani lääkepurkin ja kyseli toimintaa. noh tilanne meni ihan hyvin ja äiti sanoi että jos on kihomatoja ei kannata ujostella vaan sanoo suoraan. otin tänään päivällä lääkkeen ja olen kahdesti k
äynyt pöntöllä eikä punaisuutta näy. pitäskö mun olla huolissaan?!
tärpätti auttaa tähänkin paljon paremmin kui pyrvin! kokemuksella puhun.
Tämä lääke tappaa kihomadot ja muut madot 1-2 viikossa.
Mene huutonettiin ja kirjoita hakusanaksi piioksidi.(piimaa)
itselläni ei auttanut mikään kihomatoihin paitsi tämä.
Pyrvin vaikuttaa ulosteen kautta vain matoihin, jotka munivat ja joista kehittyy noin parin viikon aikana matoja. Madot tulevat sukukypsiksi 4-6 viikossa. Koska munat voivat säilyä viikkoja pinnoilla, voi Pyrvin kuuria joutua ottamaan kahden kerran (2-3 viikon välein) sijaan useita kertoja, jottanlisääntyminen katkeaa kaikissa Tilanteissa. Näin ollennperheenjäsenet lääkittävä samanaikaisesti, riippumatta onko jokaisella nähty matoja ( voi olla elimistössä)

Käsi- ja veodevaatehygienialla voidaan hillitä matosukupolvien kehittymistä, mutta ei täysin estää käytännössä. Riittävän pitkä lääkehoito siis ainoa varma keino. Lisäksi on mahdollista, että saa uuden tartunnan kodin ulkopuolelta, mikä myöskin tukee pitkän lääkehoidon tarvetta.

Jonkun tiedon mukaannsaippya tehoaa muniin käsidesejä paremmin, koska liottaa paremmin munaa ympäröivää geelimäistä pintaa.

Loogisen ajattelun harjoittaja
Itselläni on/oli kihomatoja ja tuntuu, että nyt kun otin toisen kuurin, että peräpäässä olisikin jotakin, koska olen päivällä tuntenut pienoista kiemurtalua, mutta ajattelin katsoa vielä yönyli.
Onko mitään, mikä tappaisi madot varmasti? :/
mulla on varma lääke. Ulkomailta tuotu ja itse sain ainoastaan sillä tapettua kaikki pois.
Vastausta vaan...
Nyt on pienimmän lapsen mukana nää toverit meille tullu päiväkodista. Eilen huomattiin ja eilen otettiin lääkityksen eka satsi nyt tänään alkanu mulla tuntuu kiemurtelua. Kuinka kauan tolla lääkkeellä (muistaakseni vermox) kestää tappaa noi inhottavat vieraat?
 /   /  / Pyrvin
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta