AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Ylipainehappihoito

Ylipainehappihoito

17 Vastausta 8 108 Lukukertaa
Onko ollut tästä hoidosta kenelläkään hyötyä kun on hoidettu äkillistä kuulonmenetystä ja siihen liittyvää tinnitusta? Itselläni aloitettiin hoito tänään...

...

kerro jatkoa,,sitten kun on kerrottavaa

Kokemusta on...

... jos tuolla hoitomenetelmällä tarkoitetaan sitä että pullosta hengitetään kaasua maskin kautta.
Itselläni tuli äkillinen kuulonmenetys n.6v sitten ja kuten aina, boonuksena tulee tinnitus.
Kuitenkin, hoito auttoi, taisin olla sairaalassa 5 päivää hoidossa. Tinnitus rupesi helpottamaan kyllä muutaman päivän jälkeen. Kaasussa on se huono puoli (tai ainakin omalla kohdallani) että siitä tulee pää kipeäksi. Sitten vain särkylääkettä nassuun:D

Tällä hetkellä kärsin taas kuulonmenetyksestä ja tinnituksesta :D Viime viikolla sairastuin välikorvantulehdukseen ja kuulo meni ja tinnitus tuli. Nyt on ruvennut kuulo palailemaan ilman hoitoja, onneksi...

Pikaista paranemista!

Karbogeenihappohoito

minulla monta kertaa.
Olen saanut äkillisen kuulonalaneman ja silloin on kiireesti hoito aloitettava. Lähes siltä seisomalta on pitänyt mennä sairaalaan ja hoito aloittaa, muuten ei auta, sanoi lääkäri.

Aina on auttanut.

Viisi päivää sairaalassa ja kuulo palautunut. Ei minulle ole tullut päänsärkyä siitä eikä muutakaan vaivaa.
Korvien soimiseen olen tottunut, en ole huomannut, vaikuttaako se siihen.

Valitettevasti muutin toiselle puolelle Suomea, ja kun kuulo flunssan yhteydessä meni, ei täällä tunnettu ko. hoitoa. Niinpä olen joutunut hankkimaan kuulolaitteen.

hei,T.

onko positiviista kerrottavaa happihoidosta

Tilanne

En tiedä mistä happihoidoista te muut puhutte, mutta minä olen käynyt kolme kertaa ylipainehappihoidossa:

http://www.tinnitus.fi/happihoito/index.htm

Hoidon aikana tilanne on muuttunut koko ajan. Tinnituksen taajuus aleni melkein heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja menetetty kuulo parani n. 25% parhaimmillaan. Nyt en ole viikonlopun aikana saanut hoitoa ollenkaan - tinnitus on hävinnyt melkein kokonaan, mutta niin on kuulokin hävinnyt tällä hetkellä 99%. Illalla menen taas saamaan ylipainehappihoitoa. Katsotaan miten tilanne kehittyy, mutta kuten sanottu, tällä hetkellä tilanne muuttuu koko ajan.

hei,T.

sori, asian vaillinainen tuntemus,kiitos

Hoidosta hyötyä!

Tällä hetkellä kuulo palautunut lähes täysin ja tinnituksen korkea taajuus muuttunut vaimeaksi kohinaksi. Vielä kaksi hoitokertaa jäljellä. Saa nähdä miten pysyvä olotila tämä on...

Kysymyksiä?

Hei sinulle!
Minkä asteinen kuulonalenema sinulla oli ennen hoidon alkua.
Oliko sinulla yksi ainoa tinnitus muoto,siis vain kertomasi korkea taajuus.
Kuinka kauan olet potenu kuulonalenemaa ja tinnitusta.
Kiitos etukäteen jos valaiset asiaa enemmän.
ps.miten ja minkä kautta pääsit ylipainehappihoitoon.(Käsittäääkseni on yksityispuolen toimintaa).

Tuomo Teivainen

Minun kuulonalenema tuli yht'äkkiä ja oli vaihtelevasti jopa 100%.
Tinnitusta saattoi erottaa samaa aikaa kolmeakin eri tasoista.
Kuulon alenema alkoi n. kolme viikkoa sitten. Koska kunnallisesta terveysasemasta ei ollut mitään hyötyä ja Meilahden sairaalaankin saatu aika olisi ollut vasta ensi viikolla, hakeuduin itse yksityiselle hoitoon. Sain erittäin asiantuntevaa apua. Lisätietoja:

http://www.tinnitus.fi/happihoito/index.htm

Hoidon maksan kokonaan itse. Hoitokertoja tarvitaan 10 kertaa à 160 euroa. Lähetteenkin voi kuulemma joissain tapauksessa kunnallisesta saada, mutta minun tapauksessani se olisi ollut jo liian myöhäistä, mitä kuulon palautumiseen tulee.

Tällä hetkellä kuulo palautunut arvioni mukaan n. 60% - tinnitusta tällä hetkellä jonkin verran. Välillä kohinaa - välillä vähän korkeampaa ääntä. Vielä yksi hoitokerta jäljellä. Luin jostakin, että paranemisprosessi voi kestää muutamia kuukausia, mutta tästähän ei tiedä, että jääkö kenties loppuiäksi tämä tinnitus. Mutta ainakin tinnituksen taajuus on alentunut selvästi.

hei

nyt kun 10pv on viim. onko uutta kerrottavaa ylip.happih. tehosta,ukki

Tinnutuksesta voi parantua

Hei!

Kävin itse aikoinaan noissa ylipainehappihoidoissa. (Taisi olla vuonna 2007) Tinnituksen sain yökerhosta, ja mielestäni oli ainakin ensimmäiset päivät todella paha. Sitten siinä meni viikko ja vähän toista, niin tinnitus väheni koko ajan, mutta häiritsi. Sitten päätin, että jotain on tehtävä jos se vielä olisi mahdollista. Menin sitten tuonne ylipainehappihoitoon. Sain sen perussetin, olikohan nyt 3x hoitokertaa. Koin, että ainakin jonkin verran auttoi. (Oli kallista tiedän.)

Sitten meni vielä monta kuukautta kun tinnnitus vain väheni ja väheni. Koko ajan yritin, ja onnistuinkin olemaan ajattelematta asiaa. Hoidossa sanottiin, että "unohda" tinnitus.

Nyt on mennyt jo noin puolitoista vuotta tinnituksen alkamisesta ja en ole koko asiaa muistanutkaan. Omalta osaltani olen päässyt tinnituksesta eroon. (Tiedän kuinka ärsyttävää se voi olla.) Edelleenkin suojaan korvani kovien äänien kuuluessa, mutta muuta "jälkeä" itseeni ei tästä jäänyt.

Jos haluat keskustella (by mail) tinnituksesta niin voin kertoa omia kokemuksiani ja neuvojani.

tursas_kki@yahoo.com
Paljon tuo maksaa?

hinta

moi

Taisi olla useamman satasen. 600-700€ ehkä. Ehkä siitä oli hyötyä, korvien soiminen on kyllä kuukausien kuluessa loppunut, i.e. tinnitus. Nyt ei enää mitään ongelmia.

Tursas

.

nykyään 5 hoitokertaa maksaa 800€
mahtaisiko tuosta olla enää minkäänlaista hyötyä nyt kun tinnitusta on ollut jo pidemmän aikaa..

happihoito vaikuttaa harvoin

Heips. Ylipainehappihoito vaikuttaa harvoin krooniseen tinnitukseen, eli tinnitukseen joka on jatkunut jo kauan. Tässä kauan tarkoittaa kuukausia tai vuosia. Jos tinnitus on alkanut äkillisestä meluvauriosta, voi hoitoa kokeilla viikkojenkin jälkeen.

Hoidosta ei ole haittaa kroonisessakaan tinnituksessa, eli jos hoito on mahdollista etäisyyksien ja rahan puolesta, voi oman mielenrauhan takia käydä hoidoissa.

Itselläni on vinkunut korvissa jo 15 vuotta, mutta pahentunut viime vuosina. Happihoidot eivät vaimentaneet tinnitustani lainkaan, mutta henkisesti auttoivat hyväksymään tinnituksen paremmin...
Mulle tuli äkillinen meluvaurio reilu vuosi sitten. Voi kunpa olisin silloin tiennyt tuon...
 /   /  /  / Ylipainehappihoito
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta