AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / CV hakemuksen mukaan? + Vapaamuotoisuus

CV hakemuksen mukaan? + Vapaamuotoisuus

8 Vastausta 9 641 Lukukertaa
Kokematon työnhakija esittää pari tyhmää kysymystä:

Työpaikkailmoituksessa pyydetään lähettämään "lyhyt ja vapaamuotoinen" hakemus, mutta ei mainita mitään CV:stä. Tarkoittaako tämä sitä, että CV:tä ei todella tarvitse lähettää?

Entä mitä vapaamuotoisella tarkalleen ottaen tarkoitetaan? Voinko aloittaa sähköpostin esim. näin: "Hei, päläpäläpälä..."? Esimerkkejä vapaamuotoisista hakemuksista?

cv ja yms

jos haet oikeaa työtä ,soita ja kysy millon pitäs aloittaa ja mitä maksat palkkaa. jos pitää papereita olla ja jotain cv sälää ni eipä kannata sellasee paikkaa aikaansa tuhlata.Nyt on suomessa työntekijän markkinat ja työnantajat kyllä maksaa ,että saa tosissaa työtä tekevän ihmisen itselleen. itse soitin nykyisen työmaan pomolle ja sanoin että" ota vittu töihin" naurun rämäkän jälkeen pomo sano päivämäärän millon pitää työt aloittaa ja samaa leipää syön varmaan eläkkeelle asti, jos ei sitte joku maksa paremmin, ni sitte vaihtuu kapitalisti tietenkin .

heh heh

aika hauska vitsi sinänsä. Tuo edellämainittu voi päteä ns. ruumiillisessa työssä, jossa papereilla ei ehkä niin väliä, mutta jos hakusessa enemmän koulutusta vaadittavat työtehtävät, on osattava laittaa mustaa valkoiselle ja kirjoitettava ne hakemukset ja CV:t.
Alkuperäiselle: googleta hakusanoilla 'vapaamuotoinen työhakemus' 'CV', saat monia hyviä linkkejä ja ohjeita.

ei se

ollut vitsi .Ku se vaan on ni että ,jotku työnantajat tarvii valmiin ammattilaisen ei kouluja käyvää iki opiskeliaa ja työssä oppijaa. vain valmis kelpaa ja siitä jopa ollaan valiita maksamaan .

Mikä paikka

Missäs tuollainen "vanhan hyvän ajan" työpaikka oikein on ja mikä ala, sellaiseen tarttis päästä töihin, siis tehdään hommat reippaasti ja hyvin ja sitten kotiin muiden asioiden pariin, ei enää mitään näennäis-koulutusta,strategioita tai muuta pellehermanni osastoa vaan reilua työtä, CV:llä pyyhin itseäni.

kenenkäs

itseäsi pyyhit, kun omasi taitaa olla suht tyhjä?

katso

mol.fi
sivuilla on kirjoitettu vapaamuitoinen hakemus malli esimerkki. katso sieltä..

kyllä se cv

Näin, kyllä se CV yleensä oletetaan laitettavan, jos pyydetään vapaamuotoista hakemusta. Hakemuksessa kerrot itsestäsi, miksi haet paikkaa ja miksi juuri sinä olisit siihen paras. Ja CV:seen sitten kaikki koulutus, työpaikat, kielitaito jne. Googleta niin saat hyviä ohjeita, muistaakseni Aarresaarella on loistavat malliesimerkit.

Hakusanoina voit käyttää ansioluetteloa, cv:tä tai vapaamuotoista hakemusta

gföoigoh

Laita hakemus=esittelykirje itsestäsi ja ansioluettelo/CV. Molemmat kannattaa laittaa liitetiedostona esim. pdf- tai rtf-muodossa.
 /   /  /  / CV hakemuksen mukaan? + Vapaamuotoisuus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta