AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / "K- tuolin" verhoiluhinta?

"K- tuolin" verhoiluhinta?

2 Vastausta 1 375 Lukukertaa
Onko jollain tietoa/ peräti ammattilaista, mitäköhän tulisi 50- luvun nojatuolin verhoilutyölle hintaa? Ilman kangasta, sitähän menee n. 1,5- 2 m.

Olen itse viimeksi laitanut kankaat, niittipyssyllä kiinnitin, ihan siisti tuli silloinkin. Muistaakseni sisuskalut olivat hyvässä kunnossa, ainakin hyvä istua on..

Nyt olisi kuitenkin tarkoitus saada aikaa kestävämpi tulos. Puuosat kunnostan itse jossainvaiheessa jos alkaa näyttämään rupuselta uuden kankaan rinnalla.

Verhoilu

Jos pelkkä päällyskankaan uusiminen ei näytä kestävän kauan kannattaa uusia sitten myös sisusta. Näin kestää sitten taas paremmin kymmeniä vuosia.

Muuten ei lopputulos kestä kovin kauaan ja tarvitsee taas uusia päällyskangas ja tulee lopulta kalliimmaksi.

Tällaisen verhoilutyön hinnaksi tulee muutama sata euroa ilman uutta päällyskangasta.

Jos taas sisusta tuntuu tukevalta eikä anna periksi (uppoudu istuessaan) niin päällyskankaan ja puuvillavanun vaihtaminen riittänee (huom ei pidä käyttää keinovanua).

Jos on näppärä käsistään voi myös itse tehdä koko työn esim. käymällä alan kurssin, jossa verhoillaan tuoleja.

Jos päätyy verhoilijaan kannattaa olla tarkkana koska toiset tekevät parempaa työtä kun toiset tekevät lähinnä muodollisen ehostuksen sisustaan.

itse verhoilutin...

muutama vuosi sitten kaksi tuolia laadukkailla kankailla ja uusilla sisuskaluilla +puuosien käsittely, lasku oli muistaakseni 850e tuntui kalliilta mutta ovat kestäneet todella hyvänä ja saaneet kehuja istumamukavuudesta joten kannattaa maksaa... :)
 /   /  / "K- tuolin" verhoiluhinta?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta