AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Outo kahden euron kolikko

Outo kahden euron kolikko

131 Vastausta 125 111 Lukukertaa
Täytyy aluksi todeta, että olin viihteellä, mutta löysin jo alkuillasta kukkarostani oudon 2 eurosen.

Siinä oli toisella puolella kaksi päätä. Ei siis sellaisia muotokuvia vaan lähinnä sellaisia kun käytetään teatterin merkissä. Mutta näissä oli molemmissa normaali ilme (ei siis toinen hymyillyt ja toinen itkenyt) ja sitten toinen oli ylösalaisin ja toinen oikeinpäin..Ne olivat siis yläkohdista vastakkain...

Minkäköhän maan kolikko tämä oli?? Ja vielä parempi jos joku löytäisi kuvan niin voisin todeta sen olevan sama.

Vaikka minun piti säästää se myöhempää tarkastelua varten niin menin humussa käyttämään kolikon, joten enempää en voi kuvailla kolikkoa...

Ei valitettavasti

Ei valitettavasti ollut mikään noista...

ehkä harvinaisempi?

...ettei olisi joku Vatikaanin tai Monacon raha:

http://www.kolumbus.fi/mjk/kuvat/

Kyseessä lienee....

kotimainen 2:n euron juhlaraha. Lisätietoja tästä:http://www.mint.fi/fi/tiedotteet/1654/

KYLLÄ!!!

Juuri tuo se on... Tuhannet kiitokset.. En ole siis menettänyt mielenterveyttäni... Enkä heitäänyt menemään mitään superkolikkoa...
paljonko makasaa 2 euron kolikko 2004 jossa on puu lehti kuva?

Jos

risurahaa tarkoitat, niin hinta on noin 22-25 euroa.

Niin tämä

kävin pankista hakeen 50 euron rullan 2eurosia ja siellähän oli noita muistaakseni 18 kolikkoa ja loput sitten iha normi kakkosii. :) iha normeja kolikkoja ovat.

JUHLA RAHAT

Moi! MINÄ OLEN JESSE OLEN 11 VUOTTA JA KERÄILEN JUHLA RAHOJA TIEDÄN TUON KOLIKON EI OLE KOVIN ARVOKAS MUTTA KANNATTAA PITÄÄ TALLESSA :D MINULLA ON KAIKKI SUOMALAISET JUHLA RAHAT PAITSI 2 RAHAA.

Ei ole kaikkia juhlarahoja

Ei Jesse sulla ole kaikkai juhlarahoja.
Mulakin on niitä monta

Entäpä pvm 1.10.1906?

Törmäsin samanlaiseen kolikkoon! :)

Ja sitä lähdin täältä itse asiassa hakemaankin, kun siinä kuitenkin se FI luki, eli suomen raha..

Vielä jäi minua ihmetyttämään, että miksiköhän siinä oli päivämäärä 1.10.1906..? Osaako kukaan kertoa..?

Ahaa, selvisi jo :D

..ken osaa lukea, se ei kysele.
Juupa, mutta siis selvisi tuokin nyt kun sen artikkelin laitoin jonka joku oli alkuperäiselle kirjoittajalle laittanut.

Mielenkiintoista.

Se päivämäärä kysymys!

Moi!

Se päivämäärä 1.10.1906

Silloin olivat ensimmäiset naisten ääni oikeus asiat, eli vuonna 2006 , naisten ääni oikeus täytti 100-vuotta. minulla onsellaien kolikko, ja voin kyllä myydä sen!

Minulla kaksikin sellaista kolikkoa

kokoelmaani päätyi normaalista rahavirrasta jo tämänvuotinenkin erikoiseuro, Rooman sopimus 50v kahden euron suomikolikko.
Täytyy sanoa että erikoiskolikot ovat tuoneet uutta kiinnostusta eurorahaan, on mielenkiintoista aika ajoin katsoa mistä maista ja minkälaisia kolikoita lompakosta löytyy :)

sama raha ohuempi?

elikkä.
Onko se normaali edelleen jos
se juhlaraha on silminnähden ohuempi kuin normi kakkonen?
eipä toiminut ainakaan automaatissa!

? ? ?

outo kakkonen

löysin itse samanlaisen ja se on suomalainen varmaa joku erikois euro siinä luki päivämäärä 1.10 1906 en sit tiiä onko tuolloin tapahtunut jotain merkittävää jonka kunniaksi kolikkoa olisi painettu

2 euron kolikko

Se on yhtäläisen äänioikeuden 100-vuotisjuhlien johdosta painettu suomalainen kolikko. Sain itsekin sellaisen vaihtorahana taannoin. Päätin sitä säilyttää ainakin vähän aikaa.

Säästäkää..

Mä ainakin säästän tuon kolikon..Tuli vahingossa vaihtorahana viikonloppuna Viron laivalla.

Kiitos muuten keskustelusta. Tätä kautta löysin vastauksen, että mikä kolikko kyseessä.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Re: Säästäkää

Jep, raha kannattaa ehdottomasti säästää, koska sitä on painettu ainoastaan 2,5 miljoonaa kappaletta. Viidenkymmenen vuoden kuluttua sen arvo voi olla jopa kolme euroa... ;o)

jaa-a

Monetan sivuilta: "Euromääräiset juhlarahat ovat laillisia maksuvälineitä nimellisarvostaan. Emme kuitenkaan suosittele juhlarahojen käyttöä päivittäisasioinnissa, sillä useimmiten juhlarahan arvo on suurempi kuin sen nimellisarvo."

ja sitäpaitsi, mietippäs montako 2€ kolikkoa seilaa pitkin eu-maita ja kuinka moni tällä hetkellä suomen rajojen sisäpuolella jonkun kukkaroa täyttävä kolikko on kymmenen vuoden päästä enää tässä maassa? :)

ehkä

Ehkäpä jossain välissä sillä jopa voi olla arvoa. Liikenteessä olevat juhlarahat katoavat vähitellen keräilijöiden aittoihin, eikä niitä muutaman vuoden kuluttua enää esiinny yhtä paljoa. Kannattaa ehkä pitää tallessa.
minkäköhän arvoinen minun 1€ kolikko vuodelta 2008 on kun sitä on painuttu 1milj kappaletta?

outo 2 euronen

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalaiset_eurokolikot

katso tuolta kahden euron erikoiskolikot

itselläni myös outo 2e kolikko

itse löysin tuollaisen euroopan unioni kolikon niin että onko sillä arvoa ja kantaiiko säästää

moi

löysin tänää
samallaisen kolikon mutta en tiädä mikä se kolikkon on joten aattelin etsiä kuka tietäisi...
tiädätkö sinä??

Ekp:n eurosivut

http://www.ecb.int/bc/euro/coins/comm/html/index.en.html

eli tuolta löytyy erikoiskolikot vuosittain.

hei

Löysin viestisi netistä ja tajusin että minulla on samanlainen kolikko. Etsin tietoa tuosta kolikosta ja minä päädyin siihen tulokseen että se on 100v juhlaraha eduskuntauudistuksen hyväksi. Rahoja (jos se nyt on raha) on painettu max 30 kpl elikkä arvokas keräily harvinaisuus. Kannattaa säästää.

30kpl?

vitun urpo opettele lukemaan,kolikkoa on lyöty 2,5 miljoonaa kappaletta.Eli ei ihan riitä jokatoiselle suomalaiselle... Onpa harvinainen on on. kato tuolta,jos et usko http://www.mint.fi/fi/tiedotteet/1654/

Vastaus kolikkomysteeriin

Siitä oudosta kahdeneuronkolikosta otin selvää... Se on suomalainen, kyljessä lukee Sumi Finland. Päivämäärä 1.10.1906 juhlistaa luulakseni Suomen uutta valtiopäiväjärjetystä ja vaalilakia. Slloin oli Suomen ensimmäiset yksikamariset eduskuntavaalit, eli säädystä ja sukupuolesta riippumatta saivat kaikki täysi-ikäiset suomalaiset äänestää. Itsellänikin on tuollaisia kolikoita jopa kaksi, ja henkilöiden leuathan ovat melkein kiinni toisissaan, muuten ne ovat erillään ja vastakkaisuuntaiset.

jou

minulla on samanlainen kolikko se on suomalainen kolikko.löysin se koulun kioskin kassast ja vaihdoin se omaan 2 eoueon kolikkoon

jau

...se saattaa olla joku eduskunnan tai jonkun vastaavan juhla vuoden kolikko esim vaikka naisten ääni oikeus täytttää vissiinki 100 vuotta...

2 euron kolikko

mä löysin samanlaisen kolikon,se on suomalainen, muta en tiä

samanlainen

joo,löysin myös samanlaisen kolikon. joku sadanvuoden kunniaksi painettu juhlaraha sen täytyy olla. päivämäärä siinä on 1.10.1906 ja sitten hassusti merkattu 20 FI 06
kolikon reunassa lukee suomi finland. oliskohan se kumminki jonkun teatterin satavuotis juhlapainos...mene ja tiedä.

Outo kolikko

Nyt se outo kahden euron kolikko on löytänyt tiensä minun käsiini, ja keräilijä kun olen, niin ryhdyin selvittämään, että mistä mahtaa olla kyse... Kolikossa siis mm. vuosiluvut 1906 sekä 2006, ja hetken Googlea selattuani löysinkin, se on "Eduskuntauudistuksen juhlaraha". Ihan suomalainen 2 euron kolikko siis! Painos on julkaistu 1.10. ja Monetasta eli valtion rahapajasta tiedettiin kertoa että kolikkoa on tehty 2,5 miljoonaa kappaletta joista 1,5 miljoonaa on laskettu julkaisupäivänä liikkeelle vaihtorahaksi. Eli tämmöinen taitaisi olla selitys.

minä myös ihmettelen!

minä myös löysin samaisen kolikon! sain kaksi sokokselta samaan aikaan! kolikossa lukee 1.10.1906 ja toisella reunalla lukee 20FI06 ja ne naamat ja "naru keskellä". mikähän mahtaa olla? olisi kiva saada tietää.

tässä lisätietoa! etsin vähän netistä.

KAHDEN EURON ERIKOISRAHA ÄÄNIOIKEUDEN 100-VUOTISJUHLIEN KUNNIAKSI (4.10.2006)
Suomessa on tänään laskettu liikkeeseen kahden euron erikoisraha yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden 100-vuotisjuhlien johdosta. Yhtäläisen äänioikeuden säätänyt Suomen suuriruhtinaanmaan vaalilaki tuli voimaan 1.10.1906.

Erikoisraha on toteutettu eduskuntauudistuksen juhlarahan arvopuolen pohjalta. Sen on suunnitellut kuvanveistäjä Pertti Mäkinen (kuva liitteenä). Rahan arvopuoli on sama kuin kahden euron käyttörahan arvopuoli. Erikoisrahaa lyödään 2 500 000 kappaletta.

Suomen Pankki laskee liikkeeseen 1 miljoonaa erikoiskolikkoa normaalien rahahuollon kanavien kautta vaihtorahana ja 1,5 miljoonaa erikoiskolikkoa suomalaisten liikepankkien kautta tukkutoimituksina. Yksityishenkilöt voivat myös ostaa erikoisrahaa nimellishintaan Monetan myymälästä (Unioninkatu 32, Helsinki) 16. - 31.10.2006 välisenä aikana enintään yhden pötkön asiakasta kohden. Yksi pötkö sisältää 25 rahaa.

Kahden euron kolikon kansallisen puolen kuva-aiheen vaihdolla euromaat voivat juhlistaa merkittävää tapahtumaa tai henkilöä. Kukin euroalueen jäsenvaltio voi kerran vuodessa laskea liikkeeseen tällaisen eurorahan. Erikoisrahoilla on samat tekniset ominaisuudet ja sama yhteinen puoli kuin tavanomaisilla kahden euron kolikoilla. Erikoisrahojen kansallisella puolella on kuitenkin erityinen kuva-aihe, joka eroaa tavanomaisten eurorahojen kuva-aiheista. Tällaisia erikoisrahoja saa tehdä ainoastaan kahden euron kolikoista. Erikoisrahat ovat laillisia maksuvälineitä kaikkialla euroalueella. Suomi on tätä ennen lyönyt kaksi erikoisrahaa. Ensimmäinen laskettiin liikkeeseen EU:n laajentumisen kunniaksi kesällä 2004, toinen YK:n 60-vuotispäivän ja Suomen 50 vuotta kestäneen YK-jäsenyyden kunniaksi syksyllä 2005.Tulostettava versio

outo 2 euroo

olin cittarin kassalla ku huomasin kädessäni oudon 2 eurosen ihmettelin ensin että mikä se on mutta lopulta sain sain selville mikä se oli

Outoja rahoja

Minäkin löysin kukkarostani tänään sellaisen kolikon kun näytin siskolleni kuinka harvinaisen kiiltäviä rahoja sain kassalta takaisin. Aloin katsomaan kahden euron kolikkoa ja nyt se on minulla tallessa kotona. En tiedä mikä merkitys sillä on, mutta olisi kyllä mukava tietää.
Mä löysin rahapussista oudon näkösen 2 eurosen mikä on luultavasti Belgian Ihmisoikeuksien 60vuotis juhlakolikko (mut ei varmuutta), ja takana on sydän ja lukee Humans rights. :) sen pitäisi olla sellanen mistä saa rahaa,mutta en tiedä osoitetta mihkä sen voisi lähettää ja mistä pitäisi se raha saada. osaisko kukaa sanoa? ja oisko esim. posti sellanen? =)

Hitsi

samanmoinen kolikko. Etitty tietoa mikä se on ja minkä arvoinen se voisi olla..

outo kolikko

mullakin on outo kolikko jossa on kaksi naamaa joissa on mnormaali ilme. haluaisin tietää onko kolikko arvokas tai harvinainen???

Outo kahden euron kolikko

Kyllä, minä löysin ihan samanlaisen kolikon ja kuvaukseltaan ihan samanlainen mitä kuvailit

kahden euron kolikko

Se on äänioikeuden juhlaraha. 100 vuotta äänioikeutta.

minäkin sain sellaisen kaupasta

Minäkin sain sellaisen kaupasta ja se on suomalainen kolikko viimevuodelta ja olisin halukas tietämään siittä et kuinka arvokas se on ja mikä "juhla kolikko sellainen mahtaa olla"?

Ehkä apua

http://www.ecb.int/bc/euro/coins/comm/html/index.fi.html
Itsekin etsin tietoa kyseisestä kolikosta.
Kasvokuva on vuoden 2006 erikoisraha.

re: outo 2 euron kolikko

KAHDEN EURON ERIKOISRAHA ÄÄNIOIKEUDEN 100-VUOTISJUHLIEN KUNNIAKSI
Suomessa on tänään laskettu liikkeeseen kahden euron erikoisraha yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden 100-vuotisjuhlien johdosta. Yhtäläisen äänioikeuden säätänyt Suomen suuriruhtinaanmaan vaalilaki tuli voimaan 1.10.1906.
Erikoisraha on toteutettu eduskuntauudistuksen juhlarahan arvopuolen pohjalta. Sen on suunnitellut kuvanveistäjä Pertti Mäkinen. Rahan arvopuoli on sama kuin kahden euron käyttörahan arvopuoli. Erikoisrahaa lyödään 2 500 000 kappaletta...

-lisää tietoa;
http://www.mint.fi/fi/tiedotteet/1654/

Kiertoon

Opetelkaa lukemaan! Eiköhän se jo tässä oo tullu sata kertaa selväksi, että teillä kaikilla on se samainen 2€ myntti, joka on yhtäläisen äänioikeuden juhlaraha. Niitä on taskussa joka toisella, kun painomäärä on 2,5 milj. että eipä sitä kannata ihmeemmin juhlia.

Outo kolikko

Minulla on samanlainen, tänään löytyi taskunpohjalta. Kolikossa päivämäärä 1.10. 1906

suomen

kyl se on suomen erikois uero 2006 naisten äänioikeus 100v

eikä vain...

Eikä vain naisten, vaan yksikamarisen eduskunnan 100-vuotisjuhlaraha. Sain eilen samanlaisen kolikon rahapelistä.

minullakin...

joo mäkin sain sellasen!!!

naisten ääni oikeus

Kolikko on naisten ääni oikeuden 100vuotis juhlaraha.Niitä on painettu n.2 500 000 kappaletta.

Yhtäläinen äänioikeus

Ei naisten äänioikeus, vaan YHTÄLÄINEN ÄÄNIOIKEUS.

http://www.kolikot.com/index.php?p=coins_show&id=836

tiedän sen!!

sen on ...................

euro

http://www.ecb.int/bc/euro/coins/comm/html/comm_2006.fi.html tuolta pitäis löytyä niitä on laskettu yhteensä liikkeelle enintään 2.5 miljoona joten ei järin arvokas kolikko

2€ Rooman Sopimuksen 50-v päivä/Suomi

Onkohan Rooman Sopimuksen 50-v päivän muistoraha (Suomen versio) minkään arvoinen? Laskettu maaliskuussa 2007 liikkeelle. Osaisko joku sanoa mistä kannattaa kysellä arvoa?

2€-raha

Se on tasan 2€ arvoinen.
sitä voi käyttää maksu välineenä kaupassa, tai missä vaan. Mutta se on keräily raha, joten parin vuoden päästä sen arvo voi olla noussut.

arvo

arvo on nyt noin 3 eutoa mutta ulkomaalaiset vastaavat ovat arvokkaampia n. 6e

Rooman sopimus+Norjan kartta

Hei!
Minulla o 2 euron kolikko jossa kartassa Norja mukana ja Rooman sopimus toisella puolen. Onko tavallinen parin euron lantti vaiko arvokkaampi?

Raha

Minullakin on sellainen.
Se on yleisen äänioikeuden 100 vuotis juhlaraha

se on

se on juhla raha (10 € arvoinen) minun tietääkseen ja sen merkkitys on naiset eduskunnassa satavuotta

Outo kahden euron kolikko 1.10.1906, 20FI06

Juu möin keräilijälle kyseessäolevan kolikon, hinta oli huomattavan suuri verrattuna pelkkään kolikkoon. (1000-2000€)

oikeesti?!

onko kyseessä oleva 1.10.2006 2e kolikko jossa takana on kahden naisen kasvot arvoltaan 1000-2000e?!?!?

Se taitaa olla ihan suomalainen...

Itsekin rupesin ihmettelemään, minkä maalainen se on. Hämmästyin vielä enemmän, kun löysin siitä merkinnän FI! Ja sen sivussa luki Suomi Finland... Etsin kauhean kauan siitä tietoa, kunnes viimein sain tiedon Wikipediasta, että se on yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden juhlaraha. Ja juuri noiden kuvaustesi mukainen se on.
Että selvisi tuokin asia :3

norja..?

onko teidän tälläisessä 2euron kolikossa se puoli jossa on maita niin aivan röpelöinen ja siinä on norja kanssa, minulla on kaksi sellaista erikoista rahaa joissa maiden puoli röpelöinen ja niissä norja kanssa, sekä yksi tavallinen jossai myös norja ..?

vastaus

se on (oli) suomen äänioikeuden 100v juhlaraha se on n. 4 e arvonen

outo raha

moikka!

miulla on samanlainen, mutta en tiiä kyl mikä raha se on joten vastaus miullekkii :)

kuinka arvokas on ateenan olympialaiste 2e kisakolikmko vuosimallia 2004

haluaisin tietää minkä arvoinen 1 sellainen on enkä 25 kpl

kolikkoja 2004-2007 (hienoja)

Olen laittanut jemmaan hienoja rahoja

yksi vuoden 2004 siin on kiemuroita ja lukee eup

sitten semmonen jossa on lintu jolla on sulka suussa

ja sitten kaksi jossa on kaksi pääätä (naisen)

ja lenjä jossa lukee roomansopimus 2007 finland

onko niillä arvoja meneekö kiertoon kertokaa arvot

hahaaa

se on nyt mulla

mulla on samanlainen kolikko

siinä on kaksi naamaa ja se on 2006 vuoden kolikko ja siinä on päivämäärä 1.10.1906

Minulla on sellainen kolikko

Se on Juhlaraha! Arvokkaampi kuin 2€
http://crossite.info

Vitun jeesukset

Työntäkää perseeseen ne äänioikeus eurot niin niilläkin voi olla 100v päästä jotain arvoa jollekin. Kiitos !

Suomen juhlaraha

Onkohan kellään mitään tietoa, minkä arvoinen olisi Suomen 90v. itsenäisyyden kunniaksi painettu juhlaraha? Omistan kaksi tällaista :]

2euroo

suomen 2006 vuonna painettu äänioikeuden 100vuotis juhlakolikko. Siitä oisi saanut noin viisi euroa :D eli ei paljoa http://www.kolumbus.fi/k-j.osterman/imgs/2coin2006.jpg
siinä on kuva kolikosta..

Help me!

Itselläni on sellainen 2 euron kolikko, jossa toisella puolella on yläpuolella 2007 ja alapuolella 1917. Tietääkö kukaan kuseisen kolikon arvoa?

100 Euron arvoinen?

http://www.kolikot.com/raha/1836 Itselläni on tähän kuvaukseen sopiva kolikko. Silellä sanotaan, että kolikon arvo on 100 euroa. Tietääkö joku minne/kenellä tälläsen voisi myydä?

ei ehkä 100 egee

Tuon näköisiä kolikoita on lyöty kiertoon ihan normaalista materiaalista mistä nyt eurot valmistetaan ja sitten on olemassa nuita 100 euron rahoja joihin on käytetty mm kultaa. Rahoja pystyy myymään esim huuto netissä tai matinmarkassa.

voi vee

Näitä 2€ kolikkoja on painettu 2000 000 kpl ja arvo 2€ ja samasta on painettu 100€ kolikkoja 9000kpl joiden nimellisarvo on 100€.......huh huh myy vaikka Tarjjjalle!

2 euron erikois kolikko

kyseessä on vuoden 2006 erikoiskolikko. http://www.ecb.eu/euro/coins/comm/html/comm_2006.fi.html
tältä sivulta löydät siitä kuvan ja tietoa.. toivottavasti osuin oikeaan rahaan.

Outo 2 € kolikko

minä löysin tänään rahapussistani kiaksi erikoista 2 euron kolikkoa. Kolikossa on keskellä sydän ja sydämen sisällä on ihmisen hahmo, tietääkö joku minkä maan se on!?

outo kolikko

löysin itse kolikon tiedot Suomen liikkeeseen laskeman uuden kahden euron juhlarahan kansallinen puoli.Ihmisoikeusjulistuksen 60. vuosipäivä
Liikkeeseen laskettavien rahojen määrä: 1 500 000 kolikkoa

erikoinen 2€ kolikko.

mulla on juuri samanlainen 2€ kolikko enkä myöskään vielä tiedä minkä maan kolikko se on.

2 egee

itse sain vaihtorahana 2€ kolikon jossa lukee "HUMAN RIGHTS" ja siin on sydän jonka sisällä seisoo ihminen. kolikko painettu 2008 ja reunassa teksti SUOMI FINLAND.

Käyttäkää

vittu googlea...

Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 60. vuosipäivä

Aihe: Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 60. vuosipäivä
Kuvaus: Kuvanveistäjä Tapio Kettusen suunnittelemassa kolikossa on sydän, jonka keskellä on ihmishahmo, ja sen alla teksti ”HUMAN RIGHTS”. Sisäosan alareunassa ovat Suomen maatunnus ”FI”, kuvanveistäjän nimikirjain ”K” sekä rahapajan tunnus, ja yläreunassa on liikkeeseenlaskuvuosi 2008. Kolikon ulkorenkaalla ovat Euroopan unionin 12 tähteä.
Liikkeeseen laskettujen rahojen määrä: 1,5 miljoonaa kolikkoa
Liikkeeseenlaskun ajankohta: lokakuu 2008

1 ja 2 c kolikot

sori menee vähän offtopic , mutta kuinka arvokkaita ovat suomalaiset 1 ja 2 centin kolikot ?

Sinuna säästäisin.

http://www.mint.fi/fi/Erikoisrahat

Tältä netti sivulta löytyy kaikki painetut erikois 2 euro rahat, JOTKA OVAT ARVOKKAITA JA TULEVAT KOKO AJAN KASVATTAMAAN ARVOAAN.

Onko kellään muulla 2 euron kolikko vuosimallia 2007 jossa on metso pyrstö levällään?

samanlainen kolikko

juu samanlaisen löysin oudon näköne

vastaus

se kolikko on suomen eduskunnan 100-vuotisjuhla kolikko.

mikää?

Tänään löysin kummallisen 2e kolikon, enkä löytänyt vastaavaa tämän ketjun kautta, eikä tulosta nopealla googlauksella..
Toisella puolella joku rillipää äijä, toisella puolella joku rakennus, tai rakennuksia ?

http://s165.photobucket.com/albums/u48/migguli/?action=view&current=mikahelvetinraha.jpg

tuolta löytyy kuva (pahoittelen toisen kuvan epätarkkuutta)

mikähän mahtaa olla kyseessä?

heeei!!

mä löysin samanlaisen. kiinnostais kans tietää että mikä kolikko mahtaa olla kyseessä kun mistään sivuilta ei semmoista löydy!

asd

niin se kolikko ei ole edes euro, vaan thaimaan 10 bathi.
Arvoa kolikolla on varmaan noin 0.26€...?

no voihan

hööö-ööh. luulin jo olevani miljonääri :'D no kiitti kun palautit maanpinnalle! :)

weww

äänioikeusraha

2e kolikko

joo mäki sain tossa eile samanlaise kolikon et tulin oikeestaa ettii tietoo et mikä kolikko se on oli just kaks uksinkertasta naamaa niinku toinentoistepäin ku toine sit siä luki 1.10.1906 ja 20FI06 et kai se on jo ku erikois kolikko.. en kyl aijo tuhlaa :D

se on

se on suomen vuoden 2006 juhlakolikko

OUTO

SE ON SUOMALAINEN KOLIKKO

norja euro

outoa oli myös raha jossa oli Norjan valtio.Euro rahoissa en ole moista nähnyt.ps.ruoka tuli hävittyä.ei voita ellei koita??????????????

KERÄILEN JUHLARAHOIJA

Moi olen 11 v KERÄILEN JUHLA RAHOIJA MINULLA ON KAIKKI PAITSI RISU PUSKAA JA YHTÄ TOISTA MINULLA ON NIITÄ PÄITÄ 2 KOLIKKOA JA EI OLE KOVIN ARVOKKAITA ;(

Onko sinulla

Onko kenelläkään sellaista suomalaiste kolikkoa jossa on sellainen kolmio ja sen sisälle sellaista jännee kuviota pari sydäntä keskellä kolmiota ja tuossa kolmion kärjessä lukee 1809 ???

Kolikko<333

On minulla sellainen juurikin, tänään sen sain. Mahtaakohan olla nimellisarvoaan arvokkaampi?

Mikäköhän tää on`?

Löysin semmosen 2 e kolikon missä oli mäyrä toisella puolella? Onko arvokas? Siin oli vuosiluku 1.4.2009.

täältä

kattokaa täältä kolikoita: http://www.kolikot.com/erikoiseurot/
se on juhla kolikko arvoltaan 5€

suomalainen

Tämä kysenalainen kolikko on suomen Ääni oikeuden kolikko eli juhla raha...
Epäilen, että sinulla on Suomen yleisen äänioikeuden juhlakolikko 2006. en ole aivan varma, mutta tietääkseni numismatiikoilla kolikko on 2-, 3-, jopa 4-, euron arvoinen. Vaikka olen 10v. tiedän, että jos saat näppeihisi erikoisen kolikon, katso netistä sen arvo. 2 euron erikoiskolikko voi olla oikeasti jopa 8.00€ arvoinen.
Mikähän arvo näillä olisi, siis pyytää joltain joka haluu ostaa. Kopeekat 1/4 1840, 1/4 1842, 1 kopeekka1889, 1898, 1914, 1915 ja 1912, 2 kopeekka 1899, ja 10 kopeekka 1961. Paljollako arvioisitte että mun kantsis nuo myydä. Voisiko joku heittää noin suunnilleen. Kymppejä vai satasia?
Minkähänmaalainen raha kyseessä jossa lukee kolikossa AHMOKPATIA ja APAXMH. Toisessa kolikossa miehen kuva ja purjelaiva toisella puolella. Toisessa kolikossa naisen kuva ja toisella puolella ankkuri, ruori ja kaukoputki. Rahat on kiiltävän kuparin värisiä ja kevyitä.
minkän arvoinen Human Rights kolikko taitaa olla?
samaa matti .s..................... minäkin mietin joten voisiko joku kertoa joka tietää :)
tiedän sen ehkä onko naamat sileitä ja muu osa karheata ja naamat alkavat reunasta kuva loytyy kuva hausta 2 euronkolikko
se on ihan normaali kolikko ei mitenkään arvokas tai harvinainen
minkä arvoinen on kolikko jossa lukee humanrights 2008
raha
lol
Kuuluisiko tuohon sarjaamn, eli replikka,
eiköhän Kirpputorienkin erikoiset eurot ole väärennetyjä, kuka siitä on vastuussa ?

http://www.pk-numismaatikot.fi/rahat/euro_starterkit_vaarennos.shtml
http://www.pk-numismaatikot.fi/rahat/kiinalaisvaarennokset_markat.shtml
Moro
Olen 11v. ja tahtosin tietää näiden kahden kolikon arvon.

Toinen 50 senttinen ja siinä on mies hevosella ratsastamassa monikulmaisen kuvion päällä.

toinen on 2 euronen jossa on mies jolla on pitkät hiukset ja
vuosiluku 2002
taitaa olla REPLIKKA eli jäljennös,
eikös niitä tehty heti ja myynti ollut huimaa.
löysin saman rahan linja autosta ja siinä oli vuosiluku 1.10.1906 t:vastaaja
Minä löysin juuri kahden euron kolikon, juhlaraha Suomen autonomia 200v..Kolikkon keskus on musta ja reunus harmahtava. Hieman pienempi ja ohuempi kuin muut 2 euroset. Mikä tämä voisi olla?
Mulla on tallessa F.E.Sillanpään juhlaraha,mutta siinä on outo yksityiskohta. Rahan takaosan kuvassa on alareunassa iso O suunnilleen kauluksen kohdalla mut kaverin kolikossa ei kyseistä O ole...kummastellaan sitä edelleen.
Good post. I be taught one thing more difficult on completely different blogs everyday. It would at all times be stimulating to learn content material from different writers and http://ipadminitricks.net/ observe a little bit one http://ipadminitricks.net/ thing from their store. http://lynxconcept.com/ I’d desire to make use of http://blogs-service.com/ some with the content material on my weblog http://my-littlesecret.com/ whether or not you don’t mind. Natually I’ll provide you with a hyperlink in your internet blog. Thanks for sharing.
 /   /  / Outo kahden euron kolikko

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta