AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

mönkijä

22 Vastausta 17 173 Lukukertaa
kokemuksia 200-kuutioisista crossi- ja tieliikennemönkijöistä. mihin hintaan tuollaisia saa halvimmillaan? onko niissä potkua tarpeeksi liikuttaa 90-kiloista miestä kunnolla? entä kestävyys?

Ping pong

...taas yksi joka on menossa persuus edellä puuhun..
Halvalla EI saa hyvää. Kiinalaisista ainoastaan Linhai, Taiwanin puolelta löytyypi useampia käyttökelpoisia merkkejä.
Uusien käyttökelpoisten hinnat viiden tonnin molemmin puolin. Tl-crosseista SMC.n tuotteet hyvä ostos, esim. Derbin 250cc -05 mallinen käytetty, hinta n. 3200 - 3600 euruva. Kulkee sadan pintaan ja on huoleton peli.

neuvoja

Onko Linhai 260 ok peli? mistä löytyy derbiniä noin 3000 egen hintaan?

Derbi

Tuoltakin löytyy, tällä hetkellä halvin 3300 ja tinkiä voi koittaa aina..
http://www.nettimoto.com/listCategory.php?id=4
Kyllä Linhaissa hinta-laatusuhde on kohdallaan. isompi kuin derbi, variaatturivetoisena ei kulje yhtä hyvin..

Linkki

Niin, ja lueskelkaa sammysatv.com sivuilta, tietoa kaikista merkeistä.

falmek

olen törmännyt merkkiin falmek. onko mistään kotoisin? en löytynyt suoraan tietoa noilta sivuilta

Pikku jopparin tuote?

Se täytyy olla joku kiinan ihme. Noilla Kiinalaisilla on monta maahantuojaa ja samaa tuotetta myydään monella eri nimellä. Noissa oudoissa voi varaosien saatavuus olla melko onnetonta.

derbistä

onko derbi sitten hyvä peli? kestävä ja varaosia löytyy? mitkä ovat Derbi DXR 250 suurimmat erot tuohon linhai 260 malliin

terpistä

Linhai on kookkaampi ja työkalumaisempi, derbi sopii kaikenlaiseen räppäilyyn.
Linhai, Kymco, canan 250 pikkucrossi ovat variaattorivetoisia. Kiihtyvyydeltään ja huipuiltaan jäävät seisomaan 5-vaihteisen Derbin kanssa. Normaali pikkuauto ei pysy Derbin perässä alkukiihdytyksessä. Itellä nykyään "merkkimönkijä" ja korjaamolla enempi kuin kotona. Ennen oli Derbi jolla ajoin n. 2000km. Parkkivalo oli ainoa mikä hajosi tuona aikana. Tota Can-amia ei kannata sillä silmällä katsoa, Canaa siinä ei ole kuin teipit kyljessä.

Jianshe JI-250 Puma

eli derbi voisi olla ok peli. onko tälläisestä kokemuksia: Jianshe JI-250 Puma

ja ja..

Kyllä ne Kiinalaiset osaa tehdä hyvännäköisiä vehkeitä, kestävyys vain tuppaa olemaan mitä sattuu, useimmiten.

Saksassa mönkijäkulttuuri on toisissa mittakaavoissa suomeen nähden. Valtamerkit sielä Kawa, suitsa, jammu, honda, kymco ja SMC. Canoja vähän ja polarista vieläkin vähemmän. Nyt on kyllä linhaitakin ruvennu näkeen..
Itse tekisin valinnan derbin, kymcon ja linhain kesken. derbin ja kymcon laatuun luotan eniten. Uutena antavat 2 vuoden takuun, Linhailla kait puoli vuotta vain ..

takuu

kaikissa Linhaissa on mielestäni vähintään 1 vuoden takuu, ja osa maahantuojista myöntää 2 vuoden takuilla.

falmek

ostin falmekilta forest 250 pro mönkijän heinäkuussa ja vielä ei ainakaan mitään vikaa ole ollut. naapuri osti sieltä lasten mönkijän, josta bensahana hajosi.. hanan vaihtamisen jälkeen ilmeisesti toiminut..

falmek

Joo, toi firma toimii Salossa ja ainakin porukka siel on asiallista. Olen vuokrannu muutaman kerran 200cc krossimönkkärin viikonlopuks. Ei oo ollu ongelmia.

Meillä on

Keväästä asti. Vaikuttaa laadukkaalta, eikä mitään ongelmia ei ole ollut. Peräkärryn kera se on kuin pieni avopakettiauto. Vinssikin tuli kaupan päälle. Hinta jotain 3500 €.

En ole huomannut pahempia moitteitakaan palstoilla.

eiei

ja ei.osta zetori äijä.se kulettaa sun painosta läskikasaa

zirbbu

mitäs jos tuo läski onkin lihasta, pikkumies

200cc mönkkäri

Olen koittanu tutkia tuota mönkkäri juttua kun vehkeet on kaikki saman näkösiä mut toiset tuntuu toimivan ja toiset ei. Työ mönkkäreissä toimivia pelejä vaikuttais olevan Rally ja Falmek "identtisiä Loncin vehkeitä" ja Sukida taas on susi. Krossimönkkäreissä on todella suuria eroja ja Kiinalaisista paras taitaa olla se Havaji 200cc jota myy Keskinen, Mototori, Motoland, Falmek Yms yms. Tosin siinä menee rikki takapää jos ei osta Falmekilta sen parannus-sarjaa "muuten menee laakerit koska ketjuja ei saa löysättyä riittävästi ja laakerit eivät ole rasvattavissa". Bensahana on porattava isommaks jottei tukkeudu tiivisteiden turpoessa ja öljytikun ruuviin on laitettava lukkoliimaa jottei tipu konehuoneeseen. Näillä muutoksilla toimii täydellisesti. Kaverini vaihtoi tilalle 500cc suzukin koneen kulkee ihan kipeesti. Tosin alkuperiseenkin saa Motolandilta ja Falmekilta viritys sarjan jolla n. 10hp. lisää.

Force 200pro

Itse ostin taannoin Falmekilta 200Force Pron ja on toiminut tosi hienosti. Ei mitään valittamista ainakaan Falmekin vehkeistä ja palvelikun oli todella kiitettävää. Toivat mönkkärin veloituksetta kotiin ja opettivat käyttämään. Suosittelen!

Moro.

Jos et oo vielä päätyny niin päädy Jianshe Yamahan tuotokseen.

Tietoa www: http://www.yamahajianshe.com/

Ja eiku ettimään!
www.Nettimoto.fi (Jianshe)
90kg äijä liikkuu iha kivasti tuollaisella kuristamattomalla 200cc mönkijällä.
MUTTA en suosittele kenellekkään halpaa kiinalaista, jos ei omaa korjaustaitoja ja työkaluja, varsinkin hitsivehkeitä.
Rahaa korjauskuluihin ei juurikaan mene jos osaa itse tehdä ja ostaa käytettyjä merkkiosia.
Poikkeuksena, jos ajelee todella sievästi ja vielä mielummin asfaltilla niin silloin voi kestää vuosikausia ennen kuin joku osa lasahtaa lopullisesti.

Minulla on kyllä rahaa palanut, koska comancheni on ollut niin rajulla ja ahkeralla käytöllä.
Äkkiä laskettuna olisin saanut rahalla mitä olen tuohon käyttänyt, toisen samanlaisen kiinalaisen
kannattaa käydä katsomassa www.motoland.fi siellä on 4x4 mönkijöissä hyvät hinnat ja paljon tehhoa. POLAR 500 IRS L siinä on 34,5 hevosvoimaa ja maksaa maastomallin 5990e
Ja muuten can-am:itkin ovat hyviä työ käyttöön canamin kotisivuilla www.can-am.com valmistetaan 1000cc maastoliikennemönkijöitä niissä on 81hp.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta