AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Lyrica -lääke ja alkoholi

Lyrica -lääke ja alkoholi

3 Vastausta 5 180 Lukukertaa
Aloitin tällä viikolla Lyrican käytön. Annostus on 75mg kerran päivässä ( illalla). Uskaltaako nyt ottaa ollenkaan alkoholia vai onko seurauksena antabusreaktio tai jotain muuta vastaavaa?
Ohjeistuksessa ei suositeltu alkoholin käyttöä,mutta ei sitä kyllä kielletykään.

Perheessä kokemusta

Mieheni on joutunut syömään (ja joutuu syömään forever) pahoihin hermosärkyihin Lyricaa vuoden verran. Meillä on tapana juoda muutamana iltana lasillinen, pari viiniä ruuan kanssa. Ei ole ainakaan miehelläni ollut mitään sivuvaikutuksia tms. sen vuoksi.

Minua kiinnostaa sama

Ilmeisesti ainakaan kännejä ei kannata vetää tuon lääkkeen kanssa. Aiheuttaa kuulemma mm. hallusinaatioita ja ajan sekä paikan tajun muutoksia ym... Samalla se myös vahvistaa sivuvaikutuksia mm. hyvänolontunteen sävyttämää mielialaa. Näin olen kuullut...

Minuakin kiinnostaisi lähinnä se seikka, että voiko edes saunakaljoja ottaa ja, jos aikoo vetää kännit, niin kuinka pitkään pitää olla ottamatta Lyricaa, ettei se vaikuta yhtään alkoholin kanssa? Kuuria ei viitsisi katkaista moisen kännäämisen takia, mutta yhden-kaksi lääkettä voisin jättää satunnaisesti (kerran-pari vuodessa) väliin esim. juhannuksen tai pikkujoulujen takia.

Entä krapula? Voiko lyricaa ottaa krapulassa, joka tulee allekirjoittaneelle melko helposti?

tajuton krapula

tulee hillitön koko päivän oksennuskrapula,tosi paha olo dagen efter
 /   /  /  / Lyrica -lääke ja alkoholi
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta