AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Cerdaus

Cerdaus

14 Vastausta 10 457 Lukukertaa
Kennel kasvattaa kuulemma sakujen ohella valkoisia paimenkoiria?
onko kokemuksia kennelin valkkareista?

pennut

Jos nartun sisaruksilla pahoaa nivelrikkoa, eikä luonteita tutkittu kellään, niin jättäisin kyllä väliin.

Valkkari kannattaa ostaa vain luonnetestatuista vanhemmista. Sekopäitä, joilla hylätyt luonnetestit, on näyttelymenestyjissä ja muotovalioissakin. Valkkareita lopetettu kun on käyneet ihmisten päälle ja tappaneet perheen muita koiria.

täältä

Täältä löydät kennelin kasvatit, valkkaireita ei entuudestaan olla?

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoirat.aspx?Nimi=CERDAU'S&R=166

jotain syystä näin itse enemmän, kuin mitä linkki näyttää?? Mutta kuitenkin

jep

Kannattaisi käydä esim kotisivuilla ennen,kun tulee tänne spekuloimaan mitään...Kultaisianoutajia kasvattaa saksanpaimenkoiran ohella. Itselläni on koira touosta kennelistä ja kasvattaja on aivan mahtava!

kotimopin omistaja

Tämä on erityisesti sinulle Ihan tosi. Itselläni on Cerdaus-kennelistä 1,5-vuotias erittäin terve ja hyväluontoinen (joskin ahne) kultsi. Minulla ei ole pahaa sanottavaa kyseisestä kennelistä, joka kasvattaa käsittääkseni pääasiassa "kotimopeiksi" (jos nyt ymmärrän Ihan tosi-nimimerkin vertauksen oikein)sopivia koiria. Itse en pidä hyvänä asiana koirien runsasta kilpailuttamista erityisesti näyttelyissä, koska koira nauttii niistä harvoin. Toinen asia on harrastukset, joista sekä koira että omistaja nauttivat yhdessä. Pidän yhtenä jalostuksen tärkeimmistä kriteereistä suhteellisen alhaista sukusiitosprosenttia (kuten omalla koirallani), koska se turvaa rodun ja koko lajin terveyden.

viesti kotimopin omistajalle

Meillä 16.03.2006 syntynyt cerdauksen narttu kultsukka, onko koirasi samaa sisarussarjaa?? Olisi kiva kuulla
kuulumisia, mielellään odotetaan ajatusten vaihtoa koirista, sähköpostios. iiris.happonen@hotmail.com
Myös muut, joilla on samaa sisarussarjaa, viestit, kuvat tervetulleita. Meillä ihana, syöppö vain ainoastaan
perinnöllistä ihosairautta poteva ihana Daniela haukku!!!!!

No huh huh mitä p*skan puhumista

Siis turha teidän, joilla ei ole sieltä koiraa, haukkua paikkaa.. Oletteko sattumalta käyneet siellä viimeisten parin kuukauden sisällä? Ahtaat olot?? Jo nyt on, siellä en erittäin tilavat ulkoilu kopit koirille. Ja siellä on jokaikinen aidattu koira -alue mitattu, niin että jokaisella koiralla on LAINMUKAINEN tila... Koirat saavat erittäin hyvää ravintoa ja koirani on saanut lääkäriltä erittäin hyvät arvostelut kehityymisestä (koiraa pidetty täysin heidän ohjeiden mukaan!!). Sekä kasvattajat miettivät erittäin tarkkaan kenelle koiran antaa, eli todellakin välittävät koirista... Tutustukaa asioihi ennen kuin tänne kirjoitatte mitään negatiivista kenestäkään!!!

Valkkarit

Valkkareista ei kokemuksia henkilökohtaisesti, mutta kuullut (sieltä otetuista) pelkkää positiivista!!

valkkarinpentu

Mulla 12 vkon ikäinen urospentu sieltä. Tuntuu reippaalta ja sosiaaliselta miehen alulta. Valkkariksi rohkean tuntuinen.
Kasvattajan meille valitsema 10 pennun pentueesta. Oli pentueen aktiivisin ja kovin jätkä. Päätökseeni vaikutti myös isälinjasta löytyneet suojelutulokset (sch3), löytyi myös nartuilta kolmosta ja ykköstä.
Emällä huonot luonnepisteet. Emän kuitenkin tavatessani ihastuin siihen täysillä. Sosiaalinen, vilkas ja rohkea tyttö! Lisäksi vielä kauniskin.

Rohkea?

Rohkea emä vaikka luonnetestissä huonot pisteet? Testasitko kenties? Eikös se emä ole sama koira jota etsittiin kissojen ja koirien kanssa pariviikkoa metsästä kun säikähti jotain OMALLAPIHALLA? Sen koiran karkumatkaa seurattiin ahkeraan netissä silloin.Eli onko se silloin Rohkea?

cerdaus valkkari

Minulla on kennelin kasvatti,valkoinenpaimenkoira,ja olen kyllä ollut eritäin tyytyväinen.Ihastuin myös pentujen emään ja emä on kyllä periyttänyt ihastuttavan luonteensa koiraani :)
Ei ainakaan ole ilmennyt mitään niistä ongelmista joista olen kuullut joillakin valkkareilla olevan.
Taitavat kasvattaa kaikkia mahdollisia rotuja joista vaan kysyntää löytyy. Mm phalene, tanskandoggi, tiibetinspanieli, chihuahua, englanninbulldoggi, kultainennoutaja,. labradorinnoutaja, saksanpaimenkoira, valkoinepaimenkoira, ransbulldoggi.
Ottamatta kantaa koiriin/kasvattajaan sen enempää, niin mitenkähän hyvin kaikki rodut tuntevat?
Kyseinen kasvattaja on tuomittu rekisteröintikieltoon ja toiminut vastoin Kennelliiton sääntöjä. Kannattaa siis miettiä mistä koiransa ottaa, onhan noita muitakin rehellisiä kasvattajia.
Mistä kyseinen kennel tuomittiin rekisteröintikieltoon, ja kuinka pitkäksi ajaksi?
Kyllähän ovat kasvattaneet tuonkin jälleen tuttujen ja esim.miehen nimellä jne.
Mikähän mahtaa olla kennelin nykytilanne?
Ja millaiset olot koirilla oli aikoinaan, joku ilmeisesti tänne oli kommentoinut ahtaista tiloista jne, mutta viestiä ei enään ole?
minulla on yksi kennel cerdauksen koirista nimeltään
cerdau`s mymmelin armas
nykyinen nimi
zorro
käyn sen kans aika paljon mätsäreissä ja on ihan hyviä sijotuksia tullu:)
 /   /  /  / Cerdaus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta