AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Alanyan sää maaliskuussa?

Alanyan sää maaliskuussa?

10 Vastausta 12 925 Lukukertaa
Millainen mahtaa olla sää maaliskuussa Alanyassa? Etsimme lämmintä lomakohdetta eikä haluttaisi lykätä matkaa enää keväämmäksi...

sää

olin viime maaliskuussa 18.3---viikon ja silloin oli aurinkoista koko viikko ja lämminta n.20..hyvin tarkeni.yöt ja aamut viileitä.lämmitys päällä,edellisen viikon oli kuulemma satanut.
Olimme tänä vuonna huhtikuun puolivälissä ja sää oli vaihtelevaa,auringosta sateeseen ja illat kylmiä........melko vähän vielä turisteja.....en pitänyt!

egyptissä

tuohon aikaan takuu varmasti lämmintä eikä sada, kokemusta on

Maaliskuu

Että säätila 5 kuukautta eteenpäin...

Jotain 5 vuotta sitten oltiin maaliskuussa Antalyassa. Sää vaihteli viikon aikana. Alkukevät on epävakaista. Ja me olimme siis ANTALYASSA, Alanyan sää on sitten vielä erikseen.

Turkin sää oli tänä vuonna erittäin poikkeuksellinen, joten mitä ensi vuosi on, kukapa tietää. Itse lähden kyllä uudelleenkin siihen aikaan, en pidä heinä- ja elokuun tappohelteistä.
alanyan on parhaimmillaan tossa heinä elokuussa on ihan lämmintä olen silloin aina siellä tarkenee varjossakin yli 40 ihanaa

Säästä..

Maaliskuussa on kyllä melkosen kylmää, riippuu varmaan siis ihan vuodesta.. Koska 2 vuotta sitten oli melkosen kylmää ja taas vuosi sitten oli lämmintä, aurinko paistoi.
Ainut vaan että sinä kuukautena ei ollut porukkaa paljon yhtään koko kaupungissa, melkeinpä paikallisia kaikki.. ja siis mun mielipide on se että se oli huono juttu..

Etanoista vai sammakoista

Voi hyvä tavaton kysymystäsi! Mistä näistä säistä tietää missään päin maailmaa ennustella kuukausia etukäteen! Kukapa olisi tiennyt kertoa jollekin että viimekesänä ei ainakaan etelä-Suomessa tule tippaakaan vettä moneen kuukauteen. Yhtä suurella varmuudella voin kertoa, että joskus on maaliskuussa holissut vettä kunnolla, on ollut myös useita lämpimiä päiviä. Lämpimämpää ja vähälumisempaa kuitenkin kuin Suomessa - se on ainoa varma asia.

Maaliskuussa

Olen ollut kolmena eri vuonna Alanyassa maalis-huhtikuussa. Jonain vuonna oli KYLMÄ, siis ihan tosissaan, jonain vuonna taas ihan kohtuu mukava ilma. Parhaimmillaan maaliskuu siellä on kuin Suomen hyvä kesä, mutta harvemmin kuitenkaan ihan niin lämpöistä. Ainakaan iltaisin ja öisin.
suosittelen alanyaa heinä elokuussa tarkenee lämöt huitelee 40-60 välillä itse aina silloin siellä yötkin on siinä 30 pintaa ylikkin
Hei itse olin Alanyassa maaliskuun 28.3-4.4.2014 välisen ajan, koneemme laskeutui antalyan lentokentälle noin klo 15.00 sää antalyassa silloin oli viileä +15 siitä jatkoimme matkaa bussi kuljetuksella alyaan ja hotel prince apartia kohden, jonne ajo aika oli noin 2 tuntia, kun saavuimme hotelliin purimme tavaramme ja lähdimme tutustumaan alanyan kaupunkiin ja heikin baariin loma meni hienosti ja rahaa meni sopivasti mut olut ja juomat on baarissa halpaa alle 10 liiraa 50 liiraa on noin 17 euroa, päivät olivat tosi lämpimiä +30 yöt oli sit viileitä +15 ja alle yhtenä päivänä satoi vettä mut se oli onneksi vain hetkellinen kuuro ja pian aurinko paistoi, kokonaisuudessaan lämpöä riitti ja iho kärys :D alanyaan menijät muistakaa tinkiä älkää ikinä maksako mitä pyydetään!! alanyaan käy myös eurot mut liiroilla on fiksuinta maksaa, turkkilaiset ottavat suomalaiset avosylein vastaan ja puhuvat jopa jonkun verran suomea esim hotelleissa sekä heikinbaarissa, turkkilainen liikenne on sekaisin kun haminan kaupunki kukaan ei siellä väistä ketään :D joten kannattaa turvautua takseihin ne on turvallisia ja edullisia kyytejä ja valta osa kuljettajista puhuu englantia.
 /   /  /  /  /  / Alanyan sää maaliskuussa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta