AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Parturi-kampaajan palkka

Parturi-kampaajan palkka

14 Vastausta 13 355 Lukukertaa
Minkälainen palkka on kampaajilla. Ammatti kiinnostaisi. Tiedän ettei se ole päätä huimaava, mutta kuitenkin. Ja tiedän että palkka riippuu monesta asiasta mutta mikä on sellainen peruspalkka parturi-kampaajilla kuukaudessa ja paljon jää käteen verojen jälkeen?

Kertokaa myös muita kampaajan hyviä ja huonoja puolia.

Oi voi...

"mikä on sellainen peruspalkka parturi-kampaajilla kuukaudessa ja paljon jää käteen verojen jälkeen? "

Siis tuo nettoansiohan riippuu ihan kokonaan palkansaajan omasta HENKILÖKOHTAISESTA pidätysprosentista. Enkä nyt tarkoita paljonko kykenee pidättämään virtsalla käydessä(kaikkihan ne kannattanee lirutella pois).
Ja tuo henkilökohtainen pidätysprosentti taas riippunee asuinkunnasta, kuuluko kirkkoon, onko muita vähennyksiä sekä muita mahdollisia tuloja jne...
Kyllä on vaikeata nykyään näitä asioita ymmärtää...

no voi voi

"tiedän että palkka riippuu monesta asiasta"

OI voi...

Tuo kommenttisi "tiedän että palkka riippuu monesta asiasta" kertoi juuri sen mitä ounastelinkin. Eli käsitteet netto ja brutto ovat outoja sinulle etkä ymmärtänyt viestini pointtia. Eli siis mitä tarkoittavat asiat palkanmaksunperusteet ja mitkä asiat korreloivat sen asin suhteen paljonko kenellekin jää palkasta käteen. Tuo kun on henkilöstä riippuvainen...

PAlkasta..

1500e alussa muistaakseni paikasta riippuen, siitä nousee pikkasen(1800e/kk tais olla maksimi ikälisillä). VErot pois ni joku 1200e/kk käteen. TESsin korotuksia niilläkin. Sama se on mitä tekee kuhan rahaa tulee. Mee ihmeessä kampaaja kouluun. Kampaajat on kauniita nam ja jotenkin kiihottava ammatti naisella :D

onneton

9.18 tunti kolmenvuoden jälkeen.
palkka riippuu missä työskentelet!!!
Esim.vuokratuolilla saat ite määrittää kuinka paljon asiakkaita otat. Sitten maksaahan kaikki käsittelyt eri verran joten liksaa kertyy itsesi ja asiakkaidesi mukaan!
Kyllä parturina niinkuin muissakin ammateissa leipänsä saa ja tienaat kaikella HYVIN jos näet vaivaa sen eteen.
Turha lörpötellä muuta paskaa. Itsestä kiinni.
Toki nivelet , ranteet, kyynärpäät kärsivät parturi-kampaajan ammatista!!
Mitä varten tässä nyt hyökitään kysyjää kohtaan? kauhean agressiivista tekstiä joiltain. Hommahan on niin että jotkut eivät ole ns. kirjaviisaita, mukaanlukien allekirjoittanut. suoraan sanoen en minäkään tiedä mitä tarkoittaa palkanmaksuperusteet yms. ne pitää käydä katsomassa. ottaa selvää. varsinkin jos kukaan ei ole niin YSTÄVÄLLINEN ja selitä sitä mitenkään.
Tottakai parturi-kampaajan uran palkka on suurimmaksi osaksi itsestä riippuvainen, missä olet töissä, miten olet töissä (vuokratuoli,palkollinen yksityisyrittäjä omassa liikkeessä),millaisella katteella myyt tuotteita yms. Ei siihen tarvita viittäsataa ja kymmentä (eli kolmea neljää) huutomerkkiä lisäämään pointtiasi. viimeisimmälle kirjoittajalle; tässä ei nyt olla lörpöttelemässä ****** vaan kysymässä, on oma asiasi jos päätät vastata ja jos päätät, mieti vähän miten sen teet.
Oivoivoivoivioiii:ttelut nyt vähemmälle ja asiallisia vastauksia asiallisilta ihmisiltä.
ja ei, en ole ketjun aloittaja tai kirjoittanut tänne aiemmin.
parturit on kyl aika misuja... ♥
Mikähän lienee misujen ansiotaso näin vuonna 2013?
http://www.palkkatieto.net - sieltä näyttäis löytyvän melko lailla kaikkien ammattien palkat
Partureilla on tuntipalkka, joka on n. 13 euroa tunnissa. Pääkaupunkiseudulla palkka on n. 15 euroa tunnissa.
Olen mies ja parturini maksaa pari kymppii ja ihan kuitilla. Aikaa menee puolituntia. Asiakkaita ei ihan joka tunnille riitä mutta jos tuostakin pitää saada katetta, ei paljoa yli 10€ voi olla maksettava bruttopalkka. Miesten hiusten leikkuussa toki kate paljon pienempi kuin naisten.. Mutta ei sitäkään nollakatteella kukaan tee, tai pitäisi tehdä.
kuule ihan niinkin kalliita, valmistunut parturi-kampaaja tienaa työntekijänä reilut 9 euroa tunnissa. mäkkärin kassatkin tienaa paremmin.
Partureiden ja kampaajien paikkoja on kyllä paljon auki ,mutta kun pitää vuokrata se tuoli 500 eur/kk
 /   /  /  / Parturi-kampaajan palkka

Keskusteluhaku

Laaja haku



Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta