AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Lehtitilauksen peruutus

Lehtitilauksen peruutus

47 Vastausta 17 207 Lukukertaa
On se kummallista kun lehden saa tilattua puhelimessa ja netissä ihan helposti, mutta auta armias kun tilauksen yrittää lopettaa... ei ole helppoa enään.

Eikö kuluttajaviranomaiset saa mitään tolkkua tähän touhuun? Mielestäni kestotilauksen lopettamisen pitäsi olla reilusti helpompaa kuin tilauksen tekemisen.

mitä

..onnistuu yhtä lailla tilauksen peruuttaminen netissäkin - myös kestotilauksen...ei ole ollut itselläni ongelmia..
KUINKA? PERUUTUPALKKI EI OLE AKTIIVINEN!!!

Ei se puhelin ole ainut vaihtoehto

Jos puhelimeen ei vastata, lähetä vaikka postikortti.

"Irtisanon X-lehden tilaukseni. Matti Meikäläinen, osoite, allekirjoitus."

Ja jos et ole huomannut, monessa lehdessä on vielä valmiiksi painettu "palvelukortti", jolla tuon voi tehdä.

Peruutus kyllä onnistuu, mutta

Omat kokemukset viittaavat siihen, että tilauksen saa kyllä helposti peruutetuksi - eli siis lehti kyllä lakkaa tulemasta.

Kiroilun aihe tuleekin sitten siitä, että jos haluaa 'sisällä olevat' rahatkin takaisin. Kuolema tuntuu olevan ainoa syy,joka kelpaa mukisematta.

Eli samaa mieltä alkuperäisen kanssa.

Ei onnistu aina

Tilasin kalaöljykapselit näytteeksi ja maksoin heti pois. Sen jälkeen alkoi lappamaan huomautuslaskuja jo ajallaan maksetuista tuotteista.Sitten alkoi lähetysten virta. Tuli ilman tilaamatta postilähetyksiä. Niin ja huomautuslaskuja. Teippasin kaikki avaamattomat lähetykset yhteen ja lähetin takaisin. Postista tuli taas kutsu noutamaan isoa postilähetystä. Avasin paketin postissa. Alta paljastui takaisin lähetetty paketti jonka näytin postille. No se taas palautetiin takaisin. Soitin firmaan ja sanoin ettei niitä tarvitse lähettää.Siellä kiukuteltiin ettei viime vuoden puolella lähetettyjä saa enää laittaa takaisin. Oli alkuvuosi menossa. Sanoin että lähettäkää vain, mutta kaikki lähetetään takaisin. Taisivat vihdoinkin uskoa. Näin akressiiviselle pakkomyynnille olisi syytä tehdä jotain.
Tilatessa saattaa osoitteena olla vain postilokero eikä mistään läydy minkään valtakunnaan puhelinnumeroa. Tämä yleensä tietää huonoa ja kannattaa tilaus jättää tekemättä.
Mutta kun korteista ei ole hyötyä,ei katkea tilaus,kokemusta on.Oikeusapumieheen täytyy turvautua,kun lasku suureenee jne. PAKKOMYYNTIÄ!

Kestotilauksia

saa peruutettua netissä,riippuu tietysti lehdestä ,mutta minuakin on kyrsiny toi juttu....Ei viittis millään soittaa,ku ne puhelut, sitten ovat mitä ovat...

Tiluaksen lopetuksen tehtävä helpoksi

Puhelimella saa (muka) tehdä peruutuksen, palvelu aika voi olla klo 9-15, eli tavallisen duunarin työaikana ja kun numeroon yrittää soittaa niin se on varattuna tai siihen ei vastata.

Ennen vanhaan tämä oli mielestäni vielä huonommin. Nykyään hyvällä tuurilla asiakaspalveluun lähetetty sähköposti riittää.

jansun alibi

Meikä ei ole saanut lehteänsä peruttua millään keinoin eikä tavoin.Tilasin lahjaksi Alibin KERTATILAUKSENA kaverille.Mitä vielä! Taikaiskusta se olikin muuntunut KESTOTILAUKSEKSI:Netit ja setit on kokeiltu, mutta lehteä tyrkkää.:oO?!Mikähän Alibin motiivi on? Nyt laitoin "kestotilauksen " Ekan numeron hinnan Heidän tilille ja peruutus päälle, again! Ja kuitti pakista etc. Saas hähdä, kuis käy!..Pahalla lykyllä lehti toimitetaan honkanummelle tahi perikunnan vaivoiksi!

peruutus

asiakasnumeroin ja tiedoin onnistui netistä,siihen jää itselleen viestistä lähetys ja vastauskin jos sähköposti on

Jos löydät osoitteen

Jos löydät osoitteen missä voit palautteen lähettää lopetuksesta.Usein keskeytys osoite on hakusessa, tilaus paikka kyllä löytyy joka puolelta.Toinen asia onkin sitten kun lehtifirmoilla ei ole lukutaitoista porukkaa hommissa.Koska eivät ymmärrä aina mistä olisi kysymys palautteessa.
Ja tilaus muutosta onkin sitten ihan turha edes yrittää.
Onkohan kenelläkään samanlaista ongelmaa kun minulla , mieheni on muistihäiriöinen,lähes dementikko ja hän tilaa kaikki mitä puhelimessa kaupataan , hän on tilannut myös nk. eston ,mutta se taisi olla pelkkää huijausta koska kaikki puhelut pääsee läpi. Minä sitten niitä perun ja joissakin tapauksissa se on ollut lujan takana.
KYLLÄ LEHDET SAA TILATTUA NETISSÄ PERUUTUS EI SAA TEHTYÄ AINAKAAN SANOMA MAGAZINES EI SE PALVELUKORTILLA ILMASTA SE PERUUTUS OO
Tilasin 7päivää lehden ja kun ensimmäinen lehti tuli niin katsoin ettei irtonumeroon ollut eroa kuin 50centtiä,ilmoitin asiakaspalveluun että maksan vaikka yhden irtonumeron hinnan ja ettei lehteä enään tule,ei muuta kun lehti tuli vaan ja lasku.Perhana kyllä keskeytys pitää onnistua sen kummempia jaaritteluja.Älkää tilatko mitään lehtiä saakura.
Olen nyt niin täynnä kiukkua A-lehtiä kohtaan, että nyt alkaa lehdetön kausi, enkä tilaa enää ikinä mitään. Jo 10 euroa huomautuslisää, eikä peruutus vain tunnu menevän perille. Kyllä tulee lehti kalliiksi.
Minulle tuli tänään joulupostia! Moda-lehteni tilaus oli mennyt lakiperintään. Ilmoitin asiakaspalveluun, etten jatka tilaustani 17.9.2012 alkaen. Sitä ei ole mitenkään huomioitu, vaan koko ajan tulee karhukirjeitä. Ja nyt tämä uhkaus lakiperinnällä ja luottotietoihin rekisteröintipeloite. Määräaikaistilaus oli mielestäniu edullinen, mutta kun se oli loppu , nousi yksittäisen lehden hinta suuremmaksi kuin jos olisin ostanut irtonumeron. Minä kanssa ajattelen, etten ikinä enää tilaa mitään lehtiä!
Kun teen lehden tilauksen peruutuksen netissä ja sivuilla ilmoitetaan että asia OK. Kopioin sivun tiedot ja laitan itselleni sähköpostia ja kopioin tiedot sähköpostiini. Muutoin minulle ei jää mitään kopiota ellen sitten tulosta sivua.
Peruutan tilauksen Kotiliesi saa lopettaa Maija Malinen asiakasnumero 77164000 Siltatie .42 . En saanut muuta paikkaa missä olisi voinut
Peruutus: Asiakasnumero 33817146 /tilausnumero 36971400 perutaan toistaiseksi.Tilaus päättyy 31.08.2013. KIITOS
Jos oli vaikeaa peruuttaa lehtiä vuonna 2006, on se sitä edelleenkin.

Olen juuri löytänyt kolmen lehden sivuilta jonkunlaisen yhteydenottokonstin, yhteen lehteen kirjoitin kirjeen ja viidenteen lehteen löysin eilen peruutuspaikan, mutta en enää tänään!

Haluaisin tehdä peruutukset ensisijaisesti kätevästi netissä. Puhelimella en viitsi enää edes yrittää, se on sitä paina 1, paina 2, paina tähti, paina ruutu ja odota, ja odota ja odota... aivan toivotonta...
Näin on ,pitäisi kuluttajasuojamiehen ottaa yhteyttä näihin lehtiin joilta ei löydy sähköpostiosoitetta reilusti sivuiltaan jossa voi lehden tilauksen peruuttaa.
Mikähän tuollainen kuluttajasuojamies oikein on?
Joku vartiointiliikkeen edustaja kenties.
Lehden peruutus.Peruutan SEURA lehden 36/2013-5/2014 asiakas n:o 70882944
tilaus n .o38049498.Tilaus päättyy 31.01.2014 KIITOS
olen samaa mieltä tässä tilauksen lopetuksessa.viekasta touhua,
Tuntuu,että peruutus on tehty niin vaikeaksi,että ei kukaan peruuta
ei ainakaan netin välityksellä.
ET lehden peruutus, asiakas no 242973576
til.tunnus 07239139
16.12.2013

tulos35
Luuletko että lehtesi peruutus onnistuu tuolla viestillä täällä keskustelupalstalla?
ON KUULE KOHTA PAKKO LUULLA! KAIKKI KEINOT ON YRITETTY,-MUT LASKUT TULEE JA LEHTIKASA KASVAA!!!!!!!
Peruutan Metsästys ja Kalastus nro: 1 eteenpäin kaikki lehdet ! Syy: Rahat eivät riitä joka paikkaan, terveys reistailee !! Asiakasnro: 060450456k
peruutetaan kaikki saatanan pakkotilaukset! ET, HYVÄ TERVEYS,-asiakas 204143390 ja sit jatkuu..KOTILIESI,SEURA,-asiakas 95080755 ja taas jatketaan APU,-asiakas 155159118. KIITOS!KIROAN VANHAN ÄITINI PUOLESTA,-eläkkeellä ja sairas.luuletteko et mummulla ei oo muita menoja,-lehtiläjä vaan kasvaa.KUN PITÄS SAADA TÄÄKIN LÄÄKE!!!!!!mut noi lehdet maksaa.JOULUAATTOKIN MENI KESKUSTELUUN TILAUKSISTA! laskut saa mennä ulosottoon,-kyllä mummulla on lehtiä ja lukemattomia!
Pitää paikkansa peruin taannoin tilaamani Apu-lehden faxilla ja oletin asian olevan sillä selvä. Mitä vielä nyt sieltä tuli karhulasku 5,00€ korotuksella ja uhkauksien kera.
En ikinä tilaa enää Apua-enkä muutakaan sen konsernin julkaisua.
Joopas... Kaksi kertaa netin asiakas palutteeseen APU lehdelle oon laittanu perumisen. Nyt tuli postissa HUOMAUTUSLASKU ! mitään alkuperäistä laskua ei ole tullut ! Onneksi tuolla yllä oli hieno ohje laittaa lasku takaisin lähttäjälle ... En osta enää yhtään mitään puhelin myyjiltä. Kun he soittelevat, niin sanon ohjeen mukaan: Jos tarttet lainalle nimee takaajaksi, niin mulla o luottotiedot menny....
Tilasin päivälehden MÄÄRÄAIKAISENA 4 kk. Sen jälkeen lehti vain jatkui lähes pari kk. Sitten tuli lasku, koko vuoden kestotilauksesta.
Soitin lehteen, että en maksa laskua, kun en ole tilannutkaan. Siellä sanottiin, että olen tilannut puhelimitse lehden kestona, mitä en todellakaan ole tehnyt. Enkä ole saanut edes vahvistusta koskaan. Sanottiin, että maksat kun olet kerta lehden saanut.
Soitto kuluttaja-asiamiehelle, joka vahvisti, että ei ole pakko maksaa jollei ole tilausvahvistustakaan koskaan saanut. Ja uusi soitto lehteen, jopas loppui laskuttaminen. Suren vain niiden vanhusten puolesta, joille lehti pakkomyydään, eivätkä jaksa vastustaa.
Parempi ilmoittaa, että olet kuollut jo aikapäiviä sitten ja pesänjakokin tehty. Lähettäkää vaan lehteä, ei sitä kukaan enää näe eikä lue.
Näin se lakkasi mulle tulemasta eikä laskuja tullut kenenkään perään!
Täten ilmoitan että peruutan kaikki tilaukseni heti.
Asiakasnumero 54817146 /tilausnumero 36971445 perutaan heti välittömästi.
peruutan seuralehden tilauksen tilausjakson päättyessä asiakasnumero88400488 tilausnumero 38809924 mauri aaltonen jyrhämänranta 7a8 96100 rovaniemi
Mikä neuvoksi, lehtiä tilaavalle kehitysvammaiselle ei auta puheet ylimääräisten lehtien tilauksesta. Luulisi ammattitaitoisen myyjän tajuavan että luurin toisessa päässä on ihminen joka ei kykene huolehtimaan omista asioistaan, (puhekin eritäin huonoa). Näitä tilauksia joutuu sitten perumaan, välillä huonoin tuloksin.
"Mikä neuvoksi, lehtiä tilaavalle kehitysvammaiselle ei auta puheet ylimääräisten lehtien tilauksesta."

Vaihda puhelinnumero ja tee uudesta numerosta salainen. Näin puhelinmyyjät eivät löydä sitä mistään rekisteristä. Oma numeroni on ollut salainen noin 40 vuotta, enkä ole saanut yhtään myyntitarjousta tuona aikana.

On myös viisainta olla antamatta numeroaan moniin paikkoihin, joissa sitä kuitenkin kysytään. Esimerkiksi posteljooni osaa kantaa kaikki lehdet postiluukkuuni, vaikka ei tiedäkään puhelinnumeroani. Laskutkin lehdistä tulevat postin tuomina ilman puhelinnumeroita.

Tuolla aikaisemmin jonkun kirjoittajan mainitsema ilmoitus siitä, että lehden tilaaja on kuollut on myös erittäin hyvin toimiva ratkaisu.
jotain tolkkua,on lievästi kommentoitu,on törkeää huijata vanuhksia lipeällä äänellä
ja netti on laitettu niin vaikeaksi että puhelimellakaan saa pruutusta asiaksi, mutta
kyllä toimii jos tilaat lehtiä tai muuta tyrkyllä olevaa.
Tällä systeemillä loppuu kyllä aikakausi lehtien tuleminen tähän osoitteeseen.
joo on se kummallista touhua vaikka kuinka peruu tilauksen ja sanotaan että eeva lehti on peruttu niin lehtiä tuloo jatkuvasti ja laskut seuraa perässä että mitenkä lehtitilauksen voi lopettaa kertokaa joku kuinka asian voi hoitaa
tänäänkin 3.9.2014 tuli eeva lehti joka tuotiin sairaalaan
asiakas n:ro 1016331403
Haluan peruuttaa Seura lehden kestotilauksen laskutusjakso 01.07.2014-31.12.2014
laskutusjakson loputtua eli 31.12.2014.
Asiakasnumeroni on 48241150.Syy,että olen poissa kotimaasta, joten en halua postilaatikkooni lehtiä.
Kiitos Sirpa Vilkuna-Räty Antinkatu 18 28100 Pori
Ai vitsit vieköön. Seura lehden lasku tuli,mutta lehteä ei ole eka numeron jälkeen tullut. Millään ei pääse nettilehden ilmoittamille henkilösivuille. Aina vaan väärä osoite. Kyllä nyt jumalaude oman sähköpostiosoitteeni tiedän. Tästä kun eroon pääsen,ei enää ikinä yhtään lehtitilausta tuu mun maksuun...
Ihmettelen todellakin, että kuvitteleeko ihmiset peruvansa tilauksensa postaamalla sen keskustelurymään?
Lehdestä löytyvät kyllä puhelinnumerot johon peruutus tehdään, ei ne siellä asiakaspalvelussa teitä elävältä syö.. Ihan rohkeasti soittoa sinne vain :)
Tietääkö kukaan Sanoma magazine Finlandin sähköpostiosoitetta, johon voi irtisanoa tilauksen.
Sellaista ei löytynyt kyseisen lehtifirman nettisivuilta.
sanomakauppa.fi. Itse juuri soitin sinne ja peruin kestotilaukseni, jossa uusi laskutusjakso oli alkanut. Minulle tulee 8 euron lasku jo ilmestyneestä lehdestä, uutta jaksoa en ehtinyt maksaa eikä saamisia jäänyt. Näin sen pitäisi mennä.
meilillä tuli ilmoitus tilauksesta jota en edes ollut tehnyt. vastasin siihen että en ollut tilannut lehteä ja seuraavalla viikolla se sitten jo tulikin postiin ....palautin joka lehden aina kun se tuli nyt sitten tuli laskusta muistutus että kestotilaus 2015 toukokuulle lasku 2 erässä ja eka osa maksamatta vaikka en ollut edes laskuakaan koko tilauksesta nähnyt, mutta karhu löysi perille kyllä ja kaiken tämän kerskellä olen sinne soittanutkin jo kaksi kertaa ,,,,mutta edelleen lehtiä pukkaaa laatikkoon
Joo
Samaa mitin, vielä kesällä Apu-lehden linkeistä löyty lopetus, mutta se piti tehdä puhelimella SMS-viestinä, mutta ei enää löydy linkkiä.

Menee härSkiksi,
ei enää APU-LEHTEÄ JATKOSSA, KUN KILPAILIJOILLA PAREMPIA TARJOLLA.
Itse saanut kyllä aina jokaisen tilaamani lehden peruutettua.

Toiminut ainakin kohdallani siten että laittaa postitse kirjeen menemään tarkoilla nimi- ja asiakasnrotiedoilla.
 /   /  / Lehtitilauksen peruutus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta