AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / näin kummituksen

näin kummituksen

16 Vastausta 2 299 Lukukertaa
Joskus kolme vuotta sitten olin yksin kotona ja katsoin tv kello oli noin 4, tveestä ei näkyny enään kuin hiutaleita ja en jakanut mennä makuuhuoneeseen kun väsytti niin. teeveen takana oli iso parvekkeenlasi joka heijasti vessan ja makuuhuoneen oven välisen tilan ensin näin sivu silmällä lasinkautta jonkun musta hahmon liikkuvan ovien välissä kun katsoin se hävisi vähäm pelotti mutta justiinsa kun luulin sitä harhaksi näin sen lasin kautta ihan varmasti ajattelin ei saatana mikä toi on kun katsoin taakse päin se hävisi. aino paikka päästä karkuun oli parveke ja olin kolmannes kerroksessa. valona oli vain tv ja olohuoneen valo ei toiminu. tässä vaiheessa olin aika jäykkänä ja musta hahmo ilmestyi taas, näin sen ikkunan kautta ja kun katsoin taakse se meni minun makuuhuoneeseen. nyt oli jumalaton paniikki harhailin jonkun hetken, laitoin valon päälle ja sen jälkeen menin huoneeseen kauheella ryminällä laitoin valot päälle se oli hävinny. yritin valvoa mutta lopulta nukahin kaikki valot päällä. ja sen jälkeen olen pelännyt pimeetä kuollakseen asun tällä hetkellä yksin vielä.

KERTOKAA JOS JOLLAKIN ON SAMANLAISIA KOKEMUKSIA.

TÄMÄ TARINA ON AIVAN VARMASTI TOTTA

Juu juu

Tottahan toki totta, eihän kukaan muuta ole väittänytkään..Mutta onko tapahtumalle todistajia..?

Mulla ollu joskus samantapaista

Myös nähnyt hahmoja vilahtelevan ja tuijottavan. Yksi pelottavimmista oli kun nukkuessani yöllä, jokin mustakaapuinen nainen ulkonäöltään kulki hiljaa sänkyni vierestä ohitseni, enkä voinut liikkua eikä oikein henkikään kiertänyt. Jotkut sanovat unihalvaukseksi toiset henkiolennoksi joka voi ilmestyä kuulema jos on epäsiistiä ja tai huono ilma huoneessa. Olen jopa kuullut juttuja, että ennen vanhaan näiltä olisi suojauduttu laittamalla hevosenkenkä oveen joka kuulema tai ainakin uskottiin, että nämä tämänkaltaiset olennot pysyvät loitolla.

niin

Tiääkko justiinsa samanlainen oli munkin haamu silleen vilahteli. ja mun luona on yleensä aika sutkusta

Ehkä

kannattaisi siivota ja tuulettaa kämppä. Voihan se vilahteleva olla se, mutta oon kuullu että jotkut astraali olennot voivat vilahdella, eivätkä välttämättä ole mitään pahoja henkiä, mutta onhan sekin mahdollista. En oikein voi olla varma oliko tai olivatko vilahtelevat juuri niitä jotka voivat saada jähmettymään, ikään kuin hetkellinen halvaantuminen kuten öisessä kokemuksessani.

Näyttikö näkemälläsi vilahtelijalla olevan musta kaapu.

Astraaliolennoista

olen kuullut väitettävän että "astraaliolennot" näkyvät usein sivusilmällä. Itsekkin niitä tuli sivusilmällä nähtyä, olen kyllä suoraankin katsottuna nähnyt joskus jos jonkinlaista.

kodin hengetär

se oli nais hahmon näköinen oisko se ollu kodin hengetär jos se ei tykkää sotkusta

Jaa-a

tuollasta en ole koskaan kuullutkaan. onko näistä kodin hengettäristä olemassa enemmänkin faktaa. Voiko kodin hengettärellä olla musta kaapu?..

kodin hengetär

kodinhengetär ei liity kummituksiin vaan se on semmonen joka siivoo ja huolehtii kodista. mut kodinhengetär haamu sopis hyvin tämmöseen jos on sotkusta niin se tulee muistuttaan.

Lisäys

Niin siis kasvoista päätellen nainen. Se kaapu kyllä peitti kokonaan muun kehon, paitsi kädet ja naaman. Mainittakoon vielä että, no en tiedä katsoitko dokumenttisarjaa Ufoa subilta kun tuli 2004 vuonna, niin siinnä oli juttua tästä öisestä ilmiöstä ja sen mukaan kyseessä olisi ns nukkuva noita. Siinä eräs henkilö oli nimittäin kokenut täsmälleen saman kuin minä. Siinä pohdittiin olisiko unihalvaus tai jokin muu juttu kyseessä.

Omat kokemukseni ovat paljon vanhempia, kuin tuo dokumenttisarja.

mutta muoto oli naismainen, liikehdintäkin oli naismainen ja ja jäi semmone

en nähnyt kuin mustaa koska ainoa valo oli pieni tv. mutta muoto oli naismainen, liikehdintäkin oli naismainen ja ja jäi semmone olo vaan. tulikin mieleen että siitä on noin 7 vuotta sitten tippunu ja kuollu parvekkeelta, koska sen kaveri tiputti hänet. siis sen kaveri sai jonkun kohtauksen mitä oon kuulu

Epäsiisteys ja kummittelu

Tässä keskustelussa mainittiin kahdeltakin taholta talon ja huoneistojen epäsiisteyden olevan eräs tälläisten outojen ilmiöiden laukaisija.

Tämä liittyy sellaiseen asiaan, kun nimittäin kaikissa muinaisissa uskonnoissa ja filosofioissa on lähdetty siitä, että eräs erottäin tehokas tapa rukoilla ja meditoida on liittää ne yleisiin arkisiin siisteystoimiin. Luostareissakin aina kun siivottiin paikkoja, pestiin astioita tai hampaita tai omaa ruumista, niin samalla rukoiltiin Jumalalta syntien armahdusta toistamalla mantranomaisesti rauhallisen hengityksen tahdissa jotakin lyhyttä rukousta (esim. Herra Jeesus Kristus Jumalan Poika, Armahda Minua Syntistä). samalla tavoin kuin siinä tilanteessa tapahtui fyysinen puhdistautuminen, se heijastui henkisiinkin maailmoihin ja asianomainen henkilö puhdistui oman sielunsa "epäsiisteydestä", alemmista himoista ja haluista. Yleinen epäsiisteyshän liittyy laiskuuteen ja oman lihan hemmotteluun, joka voi heijastua psyykkisesti herkillä ihmisillä jopa tälläisinä kummitteluilmiöinä ja astraalisina entiteetteinä. Ne ovat siis oman mielen tuotteita.

Myös joogakouluissa (esim. Osho) korostetaan tätä, että kun meditoit siivouksen yhteydessä, puhdistat samalla sieluasikin eikä vain sitä huonetta.

Yksinkertaisesti ahkerampi siivoaminen, yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja siihen liittyvä rukousmeditaatio on vahva keino poistaa näitä tälläisisä kiusallisia ilmiöitä. Toistamalla usein tästä tälläisestä tulee luontaista ja automaattista ja sillä on omat myönteiset vaikutuksensa ihmisen psyykeen.
Aj jeltiin lähella göteborgia ja sotilaita juoksi yli kadun vanhan aikisiisa unifomuissa.ajttelin nyt kaikki menneet ja startaan auton mutta ne hävisivät .ne hävisivät .yliluonnollista
Tuliko kadun lakaisukone?
En tiedä mutta yksi haamu oli Marjaanan ovella ja se kullilla kolkutteli.
Minulla joskus oli erittäin sotkuinen huone ja huono ilma ja yhtenä iltana olin omassa huoneessani ja näin pieniä vilahteluja mustasta hahmosta. Sitten näin sen oikeastaan joka päivä, kun sitten tajusin että se voisi olla kodin hengetär ja siivosin huoneeni ja tuuletin ja pum! sen jälkeen en enää nähnytkään kyseistä henkilöä huoneessani. Sain olla rauhassa kunhan huone pysyy siistinä. :)
Minä näin eilen... Jonkin valkoisen pakettiauton... Takana oli veristen käsien kuvia, sivuilla pelottavien naamojen kuvia... Katsoin sisään... Siellä oli kuljettajana jokin valkonaamainen, mustapukuinen... Ja se auto oli vielä talolla, jossa ennen on asunut huumeiden käyttäjiä!!!! Pelästyin ja lähdin täysillä karkuun!!!
 /   /  /  /  / näin kummituksen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta