AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Poronluut?

Poronluut?

5 Vastausta 1 610 Lukukertaa
terppa! miten on, saako koiralle antaa poronluita? vai voiko niistä irrota siruja tms.? kyllähän ne melkoisen vahvoja ovat, eihän poro ihan pieni nisäkäs ole.. mutta kyselen kuitenkin.

älä ainakaan

kyosennä niitä millään tavalla. ainakin kypsät luut sälöytyy helpommin. Osaako kukaan barffaaja vastata tarkemmin, sälöytyykö poronluut myös raakana?

On meinaan koirasta aika ikävää yrittää kakkia "siilikakkaa" ulos.....

Anna vain!

Raakana ehdottomasti.
Jos asia huolettaa, seuraa herkuttelua vierestä :)

Onhan koira kuitenkin tottunut raakoihin luihin?? Jos ei ole, niin aluksi saattaa oksennella luun palasia tai vatsa voi mennä kuralle.
Raakoihin luihin tulisi totuttaa pikkuhiljaa ja vähän kerrallaan.
Ostin koiralleni savustettuna selkärankaa. Järsi antaumuksella. Sitten huomasin että herra oli pureskellut niin että oli ittonnut ne nikamien "piikit". Toivottavasti ei tarvitse huolestua nyt. On saanut ennenkin vaikka millaista luuta pureksiakseen.
Olen jostain joskus lukenut ettei koiralle pitäisi antaa mitään savustettuja tuotteita.Sitä en kylläkään nyt enää muista, että miksi niin on,mutta sen käsitin, että ne ovat kuitenkin koiralle jostain syystä epäterveellisiä.Ja sen vuoksi olen sitten ihmetellytkin kun koirille myydään ihan vartavasten savustetun makuisia puruluita tai muita luita myös,että miksi ne pitää savustaa, jos ne kerran epäterveellisiä koiralle ovat.
Kyllä poron luita voi antaa, mutta vain raakana kuten KAIKKI muutkin luut, sekä lihat.
Savustetut ovat yhtä kuin kypsennettyjä, ja sillä tavoin tehdään vain siksi että säilyvät paremmin lemmikkielänruokakaupassa huoneenlämmössä.
Tämä ei kylläkään ole koirien vatsalle hyväksi, eivätkä koirat saa niistä enään vitamiineja, kalkkia ym. hivenaineita siinä muodossa kuin tarvitsevat.
Ei meidän tarvitse tappaa koiriemme ruokaa enään toiseen kertaan, kypsentämällä.
 /   /  /  / Poronluut?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta