AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Marihuana ja autolla ajaminen

Marihuana ja autolla ajaminen

5 Vastausta 1 420 Lukukertaa
Marijuana and DrivingPs. En kuitenkaan suosittele ajamaan autoa minkään päihteen vaikutuksen alaisena.

Jep.

Hyvinhän tuo näytti menevän. Kuski ei kyllä tuhannen pilvessä ollut, mutta meni selvästi paremmin kuin hermomyrkyllä.

Eipä siinä mitään, pilvessähän ei muutenkan edes viitsi lähteä ajelemaan, koska sattuu olemaan pilvessä. Kännissä asia on toinen, koska kännissä tehdään yleensä ne kaikkein tyhmimmät temput.

Jos ajat ET OTA!

Tuohan on aika selkeää.

ole järkevää ajaa. En tiedä millasta pilvessä on ajaa, mutta tulisi mieleen, että sitä voisi saada jonkun typerän hassun ajatuksen jota ajaissaan alkaa toteuttaa. Tosin pilvessä sitä kyllä karttaa kaikkea riskejä aiheuttavaa toimintaa. Kännissä niitä riskejä oikein kerjää ja etsii.
Toisaalta, koska mietojen Bentsojen vaikutuksen alaisena saa ajaa autoa, vaikka se ei ole suositeltavaa, niin mielestäni se pilvessä olo ei ole sen suurempi riski liikenteelle.

Jos minä asiasta saisin päättää, niin ei rauhoittavienkaan vaikutuksen alaisena saisi ajaa. Se hidastaa reaktionopeutta. Samaten Krapulassakin ajo on varmasti kaikille vaarallisempaa kuin pilvessä ajo.

.......................

"ole järkevää ajaa. En tiedä millasta pilvessä on ajaa, mutta tulisi mieleen, että sitä voisi saada jonkun typerän hassun ajatuksen jota ajaissaan alkaa toteuttaa."

Tuota... en oikein ymmärrä?

Ajatuksiaan ei ole pakko toteuttaa. Ei pilvessä toteuta ajatuksiaan sen "impulsiivisemmin" kuin selvinpäinkään.

Päihdekokemuksesta

Että heti kun on jointin vetänyt, niin ei tulisi mennä rattiin. Kuitenkin alussa heti polttamisen jälkeen siinä on sellaset 20 minuuttia sellaista suht. sekavaa oloa, jolloin keskittyminen on hieman hankalaa. Sitten joskus 30 minuutin päästä olo on jo tasoittunut niin rauhalliseksi, ettei se ole sen vaarallisempaa kuin 0,5 promillen humala tai keskivahva krapula tai väsymys.
Mikäli tuohon lakia sorvattaisiin. Niin joku 2 tuntia jointista voisi olla sopiva turva-aika.

Päihdetilan mittaaminen nyt on tietysti hankalaa, kun kyseessä on kannabis. Laitteita tulisikin varmaan kehittää, jolla saataisiin varmenpia tuloksia.

Miten lie Hollanissa hoidettu asia. Mitenkähän liikenneonnettomuus tilastot ovat muuttuneet, kun höllensivät kannabislakeja.

Luulisi liikenneonnettomuuksien vähenevän laillistamisen johdosta, koska alkoholin kulutus on vähentynyt kannabiksen laillistamisen myötä. Se on tietenkin vähentänyt rattijuopumusten määrää, minkä luulisi vähentävän liikenneonnettomuuksia.

Nykyäänhän Suomessa monissa rattipäihtymystapauksissa on usein myös verestä löytynyt unilääkkeitä ja rauhoittavia, mikä on huomattavasti vaarallisempi yhdistelmä kuin pelkkä kannabis. Alkoholi ja rauhoittavat nehänm vain kiihdyttävät ihmisen riskinottohalukkuutta ja agressiivisyyttä.

Parempi olisi jos meinaa kännissä ajaa, niin polttaa savut jointista kuin ottaa sekaan jotain rauhoittavia tai unilääkkeitä. Silloin yleensä tulee kyllä järkiinsä eikä lähde ajamaan. :-)
Pilvessä sitä alkaa ajattelemaan (rakastamaan)kanssaihmisiään, eikä ala riskeerata kenenkään turvallisuutta.

hihi

ihanasti sanottu että pilvessä alkaa rakastamaan kanssa-ajajia :P mutta niimpä siinä. ei tekisi pahaa pienet rauhottavat lehtisavut ruuhkakuskeille ja aamukiireisille :)
 /   /  /  / Marihuana ja autolla ajaminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta