AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / punakaali laatikko

punakaali laatikko

11 Vastausta 7 599 Lukukertaa
Voiko punakaali laatikkoa ostaa mistään valmiina tekeekö esim saarioinen , hk tms....kyseistä laatikkoa ???

niinpä

en tosiaankaan ole kuullut, että tätä herkkua kukaan valmistaisi. tosin valmistus ei ole sen vaikeampaa kuin tavallisen kaalilaatikonkaan. vaatiihan se aikaa, mutta maku palkitsee vaivan!

Saarioinen tekee vain

tavallista lihakaalilaatikkoa.

Aineosat:    Kaali, naudanliha (18 %), riisi, siirappi, kananmuna, kasvisliemijauhe (soijaproteiinihydrolysaatti, maltodekstriini, suola, hiivauute, selleri, porkkana, sipuli, sokeri, kasvirasva, persilja, kasviuutteet, aromi), broilerin rasva, suola, mausteet (mm. valkopippuri).
Suolapitoisuus 0,8 %.

Kannattaa itse todella tehdä laatikot jos valmislaatikoissa on tällainen tuoteseloste. Eikö sitä laatikkoa voi valmistaa ilman sokeria, kun siirappia ja maltodekstriiniä tungetaan joka paikkaan. Siitä ei ole syöjälle mitään hyötyä, mutta valmistajalle on, koska hyllyssäoloaika pitenee kaupassa.

väärin

saarioiselta saa maan mainiota punakaalivuokaa, mutta taitaapi olla vain suurtalouskokoisia. viime vuonna joululounaalla tarjosin ja herkkua oli,tänä vuonna ei mahtunut joulupöytään vaikka valikoimasta olisi löytynyt. en ole huomannut onko vähittäiskaupassa pienempiä pakkauskokoja. myös saarioisen bataattilaatikko on mieletöntä, tänään asiakkaisen kanssa herkuteltiin!

Sano sitten Saarioisille

että laittavat tuotteensa kotisivuille tuoteselosteiden kanssa, että saamme ihailla mitä kaikkea lisäkamaa ne näihin tuotteisiinsa ovat lisänneet. Herkkua ne tähän asti eivät ole olleet.

ei löydy

myöskään nettitilaussivuilta tuoteselosteita, kieltämättä miinusta. ainoastaan saisin tilaamalla tuotteen jonka päällä lukee ainesosat. mutta saarioisen joululaatikot on ainoita joista tykkään maun puolesta, muita en syö suin surminkaan.

höpsis

Einesruoissa ei käytetä säilöntäaineita. Siirappi kuuluu kaalilaatikkoon. Se on olennainen osa sen makua.

punakaalilaatikko ??

Mitähän tarkoitat punakaalilaatikolla, en ole semmoisesta kuullutkaan. Joulupöytääni kyllä kuuluu herkkuna haudutettu punakaali. Parhainta on saksalainen, säilykkeenä myytävä, joka sitten vaan lämmitetään.
Sittenhän on ohjeita haudutetulle punakaalille, joissa mukana esim omenaa ja sipulia, tarkoitatko laatikolla niitä ?

piirakkaa

meillä tehdään punakaalista jouluherkkua , tapaninpäiväksi voitaikinapiirasta ....

nam ja ihanaa

googlettamalla löytyi

tällainen resepti

http://www.saarioinen.fi/tools/reseptihaku_resepti~id~1456.asp

saarioinen

saarioisen tuotevalikoima selviää sivuilla
http://www.saarioinen.fi/index~id~48444B9E196546E696F942BDD161D940.asp
+++

haudutettu punakaali

saarioisten tuote kyllä ja aivan huippu. ainesosat mm. punakaali, punajuuri, omena, sipuli, kuohukerma, sokeri, siirappi, mausteet ja tietty ne muutama pakolliset e-koodit.. loistava jouluruoka, ainut "eines" jota kehtaa suuhun laittaa :) ainoa miinus, että vain suurtaloustuote, ravintoloissa saa siis...
 /   /  / punakaali laatikko

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta